YISK SARAJEVO
-
triple mama
#1 YISK SARAJEVO
Izvinjavam se ako slična tema već postoji..
Da li neko ima iskustva sa ormarima iz Yiska? Konkretno, na akciji su do 31.07. ormari, pa me interesuje da li je vec neko kupovao i da li je zadovoljan? Ja bih uzela ormar sa kliznim vratima, a ne ona koja se otvaraju...Znam da za ovako povoljnu cijenu ne mogu Bog za sta ocekivati, ali eto ...
hvala.
Da li neko ima iskustva sa ormarima iz Yiska? Konkretno, na akciji su do 31.07. ormari, pa me interesuje da li je vec neko kupovao i da li je zadovoljan? Ja bih uzela ormar sa kliznim vratima, a ne ona koja se otvaraju...Znam da za ovako povoljnu cijenu ne mogu Bog za sta ocekivati, ali eto ...
hvala.
- casper_
#2 Re: YISK SARAJEVO
kaze se jysktriple mama wrote:Izvinjavam se ako slična tema već postoji..
hvala.
- P308
#3 Re: YISK SARAJEVO
Ja sam kupio komodu cija je redovna cijena 500KM, a na snizenju je bila 300. Kod njih budu bas dobra snizenja s vremena na vrijeme. Ja sam zadovoljan, samo prevoz i montaza nisu uracunati u cijenu (to mozes s njima zavrsiti), i kostaju cini mi se 40KM (to je bilo prije godinu dana).
-
triple mama
#4 Re: YISK SARAJEVO
da, da....greska;))casper_ wrote:kaze se jysktriple mama wrote:Izvinjavam se ako slična tema već postoji..
hvala.
-
staradis
#5 Re: YISK SARAJEVO
Meni je ono ofucana kopija ikea ne znam za kvalitet
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
-
delirium.sa
#6 Re: YISK SARAJEVO
Ne znam za ormare, ja imam tendu, policu sa ladicama i ogledalo, sve je vrhunsko
Jeste da moraš sam složiti sve, ali stvanro je lako
Jeste da moraš sam složiti sve, ali stvanro je lako
-
photomag
#7 Re: YISK SARAJEVO
veci dio namjestaja mi je iz jysk-a.
kvalitet je koliko para toliko muzike. recimo, fotelje izgledaju odlicno, udobne su ali je problem sa drzacima za ruke. postavljeni su nekim tankim drvetom koje propadne poslije nekog vremena pa sjedis a laktovi ti upadnu unutra.
kod ormara je tesko centrirati vrata. moze ti se desiti da, kako god namjestis, vrata pretezu na stranu gdje nema sarki pa se moze desiti da struzu pri dnu kod zatvaranja i otvaranja. vjeruj mi, dva dana sam namjestao jedna vrata i opet nisam uspio.
jedino su im kreveti kvalitetni ali ona ljepljiva traka se vremenom odlijepi pa moras opet peglom sam lijepiti.
i skrtare da dimenzijama. podnice na krevetima su bas u milimetar isjecene pa moras, ako sam radis, bas centrirati da ne bi podnica ispala unutar kreveta i prilikom zakucavanja eksera ostetio sam krevet.
madraci su udobni i kvalitetni.
kvalitet je koliko para toliko muzike. recimo, fotelje izgledaju odlicno, udobne su ali je problem sa drzacima za ruke. postavljeni su nekim tankim drvetom koje propadne poslije nekog vremena pa sjedis a laktovi ti upadnu unutra.
kod ormara je tesko centrirati vrata. moze ti se desiti da, kako god namjestis, vrata pretezu na stranu gdje nema sarki pa se moze desiti da struzu pri dnu kod zatvaranja i otvaranja. vjeruj mi, dva dana sam namjestao jedna vrata i opet nisam uspio.
jedino su im kreveti kvalitetni ali ona ljepljiva traka se vremenom odlijepi pa moras opet peglom sam lijepiti.
i skrtare da dimenzijama. podnice na krevetima su bas u milimetar isjecene pa moras, ako sam radis, bas centrirati da ne bi podnica ispala unutar kreveta i prilikom zakucavanja eksera ostetio sam krevet.
madraci su udobni i kvalitetni.
-
StupskaBitanga
#8 Re: YISK SARAJEVO
kvalitetniji jesu od Udobnosti recimo
- astrid
#9 Re: YISK SARAJEVO
Imam komodu iz jysk-a..odlicna je!
-
Mustang1
#10 Re: YISK SARAJEVO
Kad gledate na tim akcijama malo pripazite i pogledajte i na drugim mjestima .. Ja sam kupio stolicu za komp 200 KM na akciji a inace je bila cijena da je oko 400 KM .. Istu tu stolicu sam nakon nekog vremena vidio na drugom mjestu 190 KM bez ikakve akcije
I stolica je nakon mozda godinu popucala koža .. A nakon 2 stolica je pukla na dva dijela
I stolica je nakon mozda godinu popucala koža .. A nakon 2 stolica je pukla na dva dijela
- mayab
#11 Re: YISK SARAJEVO
Meni te stvari u Jysku izgledaju
sto se tice kvaliteta
, tako da osim peskira ili posteljine tamo ne bih kupovao nista ozbiljnije 
- Benny Lava
#12 Re: YISK SARAJEVO
mayab wrote:Meni te stvari u Jysku izgledajusto se tice kvaliteta
Posteljine su uzasnog kvaliteta. Kupili set i to nismo malo platili, pamuk 100%, nakon prvog pranja (u masini samo posteljina na 30 stepeni) licila je na najispraniju krpetinu svijeta. Uzas svih uzasa. Boje apsolutno nepostojane, kvalitet pamuka prelos. Tako da ti je bolje zaobici i posteljine.
- karanana
#13 Re: YISK SARAJEVO
jysk je prodavnica u koju sam usao jedno 10 puta, ali nikad nista nisam kupio. dobijem katalog, na slikama stvari izgledaju fino, cijene izgledaju povoljno. medjutim kad se udje u radnju i dodje se fejs to fejs sa robom iz kataloga, vidi se da to bas nije to.
-
StupskaBitanga
#14 Re: YISK SARAJEVO
ma fazon ala ikea samo ikea ima veći asortiman
-
Lounge Act
#15 Re: YISK SARAJEVO
ja vidjela u njihovom katalogu onaj okrugli sto sa 4 stolice, boja kafe, divno izgleda na slici, jeftino skroz bilo, odemo kad ono sto haman pa ko djeciji. prijateljica hvali njihov namjestaj, ali ona zivi u danskoj i tamo kupuje pa mozda su tamo sta kvalitetniji. uglavnom, razgledali cega svega jos ima, namjestaj je cini mi se da lupis nogom jace sve bi se raspalo
i tako kupim ja neke zavjese za kuhinje i nisu bile lose do prvog pranja kad sam otkrila da to uopce nisu zavjese nego gusca obojena gaza, katastrofa ziva, kao zavjese nisu vise mogle posluziti. posteljine nisam uzimala, ali sam cula da su isto tako uzas.
- leki hz
#16 Re: YISK SARAJEVO
Ja sam kupovala posteljine od krepa i dobre su, roletne sam isto kod njih kupila, zadovoljna sam kvalitetom. Namještaj nisam kupovala jer mi ne izgleda baš neki kvalitet.Lounge Act wrote:ja vidjela u njihovom katalogu onaj okrugli sto sa 4 stolice, boja kafe, divno izgleda na slici, jeftino skroz bilo, odemo kad ono sto haman pa ko djeciji. prijateljica hvali njihov namjestaj, ali ona zivi u danskoj i tamo kupuje pa mozda su tamo sta kvalitetniji. uglavnom, razgledali cega svega jos ima, namjestaj je cini mi se da lupis nogom jace sve bi se raspaloi tako kupim ja neke zavjese za kuhinje i nisu bile lose do prvog pranja kad sam otkrila da to uopce nisu zavjese nego gusca obojena gaza, katastrofa ziva, kao zavjese nisu vise mogle posluziti. posteljine nisam uzimala, ali sam cula da su isto tako uzas.
-
StupskaBitanga
#17 Re: YISK SARAJEVO
ja imam nadmadrac i odličan je samo kad sam ga ja kupovao je bio jefitiniji nego sada
- TheHound
-
delirium.sa
#19 Re: YISK SARAJEVO
Ja imam njihovu posteljinu dvije godne i odlična je.
- Deeney
#20 Re: YISK SARAJEVO
Stolica za kompjuter kupljena prošle godine, još je u jednom komadu.
A jedan jorgan je doduše preživio pranje (30 stepeni, sam u mašini), ali dezen nije. Sve nestalo! K'o rukom odneseno!
Od tad kupujem samo sitnice, razne džidža-midže za kuću i to je to.
Od tad kupujem samo sitnice, razne džidža-midže za kuću i to je to.
-
pakica_
#21 Re: YISK SARAJEVO
meni su seka i zet za rodjendan kupili fc barcelona posteljinu u jysku i nepoderiva je, a boje se nisu sekunde isprale, a najcesce bas tu koristim jer je volimBenny Lava wrote:mayab wrote:Meni te stvari u Jysku izgledajusto se tice kvaliteta
Posteljine su uzasnog kvaliteta. Kupili set i to nismo malo platili, pamuk 100%, nakon prvog pranja (u masini samo posteljina na 30 stepeni) licila je na najispraniju krpetinu svijeta. Uzas svih uzasa. Boje apsolutno nepostojane, kvalitet pamuka prelos. Tako da ti je bolje zaobici i posteljine.