yamaha u bih
-
Enzzo MOTORISTA
#1 yamaha u bih
treba mi ovlasteni yamin servis u bih.
cuo sam da onaj (zaboravih mu ime) sto je imao prodavnicu kod zeke ima neki servis u kiseljaku.
sta mislite o njima ?
cuo sam da onaj (zaboravih mu ime) sto je imao prodavnicu kod zeke ima neki servis u kiseljaku.
sta mislite o njima ?
- DaysleepeR
Taj više ne radi, a i dok je radio bio je bezobrazan, nepouzdan i preskup.
Nuić iz Ljubuškog je do ove godine takođe radio Yamahu ali i on je prestao.
Ista stvar je i sa Zelić Company iz Bijeljine.
Jedini preostali ovlašteni diler i serviser je:
Semitex d.o.o.
Ulica VI. 12
76270 Orašje BIH
Tel.: 00387 (0)31 713 804
Fax: 00387 (0)31 711 970
A šta ti tačno treba?
Nuić iz Ljubuškog je do ove godine takođe radio Yamahu ali i on je prestao.
Ista stvar je i sa Zelić Company iz Bijeljine.
Jedini preostali ovlašteni diler i serviser je:
Semitex d.o.o.
Ulica VI. 12
76270 Orašje BIH
Tel.: 00387 (0)31 713 804
Fax: 00387 (0)31 711 970
A šta ti tačno treba?
- DaysleepeR
AFA Racing odavno nema nista sa Yamahom.
- DaysleepeR
Iz iskustva, a nakon dokazane susretljivosti i profesionalizma toplo preporucujem:
AFRIKA MOTO Protea d.o.o. Makarska
Zrinsko-Frankopanska 4 - 21300 Makarska - Hrvatska
Telefon: 00385 21 610 016 - Telefax: 00385 21 679 036
http://www.afrikamoto.com - E-mail: [email protected]
Nisu u BiH ali sta je tu je.
-
Enzzo MOTORISTA
tako sam i mislio, ali reko' da provjerim ima li sta u bih.DaysleepeR wrote:Iz iskustva, a nakon dokazane susretljivosti i profesionalizma toplo preporucujem:
masina je presla 10.000 i treba mi osnovni servis (ma ne toliko servis koliko pecat u knjizici).
hvala
- DaysleepeR
Ako je to u pitanju, zavrsicemo.
Pogledaj PM.
Pogledaj PM.
-
Ticall
jooooooj i ja sam okrenuo 11000 i trebam na taj servis ako nista zbog garancije i pecata u knjizici a sve kontam gdje cu sta cu na 1 sam isao kod nuica ali ne radi on to vise....Enzzo koji bike vozis? Jesi isao na servis koliko kesa te izaslo? ako nije kakva sema:)
-
Como_Sarajevo
Bio sam neki dan u prodavnici.Frajer ima sve za Yamahu.Ako nema neki dio,da se naručiti.Jole wrote:Semitex je otvorio prodajni salon u Interexu-2. Par masina u salonu, ali trebalo bi biti i opreme uskoro. Bio sam prije 10-tak dana, skoro na otvaranju, tako da sada vec vrijedi da se pogleda. Za servis ne znam.
-
Om@r
Raja ako hocete na pravi servis preporucio bi vam da odete u Slavonski Brod kod "Jagode" do Harley bara nedaleko od prelaza Bosanski Brod-Slavonski Brod ima sve djelove a usto dobijete i povrat poreza kada sa svime zavrsite ... a na to sve to je pravi ovlasteni servis........ Pokusat cu da nadjem vizitku pa vam dam vise informacija
-
razocaran
#12 Re: yamaha u bih
Pravo me izigrao diler Yamahe u Sarajevu Semitex. Imam R1 2005, na motoru mi fale dva nosaca, jedan je rezervoara a drugi je onaj plasticni lijevi sto drzi oklope sto je zavrnut na ram ispod rezervara i filter zraka sam narucio nov. To sam narucio prije vise od mjesec dana, i uplatio avans. U Semitex-u su mi rekli da ce me pozvat kada dijelovi stignu. Proslo je vise od 20 dana i nazvao sam ih da vidim dali su stigli dijelovi. Arogantno na telefonu su mi odgovorili da nisu jos i da ce doci u Petak. Nzvao sam ih ponovo u Subotu i ponovo su mi rekli da nisu dijelovi jos stigli i da neznaju dali ce doci do kraja sedmice. Kada sam posle 7 dana nazvao opet i kada su prepoznali glas, poceli su se smijat preko telefona. Danas sam otisao u Yamahu i rekli su da nemogu naci porudzbenicu ni da nemaju cak ni uplatnice stt sam uplatio avans. Vlasnik se kao sjetio da sam ostavio avans i rekao mi je da ce mi vratiti novac. Takodje filter zraka sam kupio u isto vrijeme kada sam narucio i nosace po kataloskom broju i po saobracajnoj i kada sam dosao kuci negodi i morao sam ponovo otici u Sarajevo u servis Yamahe da ga zamijenim. Kada sam dosao nisu imali taj sto meni treba na stanju injega su kao narucili i jos ga nisam dobio. Danas su mi rekli da ce rijesiti filter do cetvrtka.
ZAKLJUCAK: Nekupujte nista a pogotovo ne narucujte u Yamahi u Sarajevu. Sada cu ici da narucim preko Jagode iz Slavonskog Broda. Njegov broj telefona je 00 385 35 448 347. SEMITEX SUCK BIG TIME
ZAKLJUCAK: Nekupujte nista a pogotovo ne narucujte u Yamahi u Sarajevu. Sada cu ici da narucim preko Jagode iz Slavonskog Broda. Njegov broj telefona je 00 385 35 448 347. SEMITEX SUCK BIG TIME
- Prolaznik
- Gorštak
#14 Re: yamaha u bih
Imal' iko da je ušao u Semitex a da mu nisu život ogadili?razocaran wrote:Pravo me izigrao diler Yamahe u Sarajevu Semitex. Imam R1 2005, na motoru mi fale dva nosaca, jedan je rezervoara a drugi je onaj plasticni lijevi sto drzi oklope sto je zavrnut na ram ispod rezervara i filter zraka sam narucio nov. To sam narucio prije vise od mjesec dana, i uplatio avans. U Semitex-u su mi rekli da ce me pozvat kada dijelovi stignu. Proslo je vise od 20 dana i nazvao sam ih da vidim dali su stigli dijelovi. Arogantno na telefonu su mi odgovorili da nisu jos i da ce doci u Petak. Nzvao sam ih ponovo u Subotu i ponovo su mi rekli da nisu dijelovi jos stigli i da neznaju dali ce doci do kraja sedmice. Kada sam posle 7 dana nazvao opet i kada su prepoznali glas, poceli su se smijat preko telefona. Danas sam otisao u Yamahu i rekli su da nemogu naci porudzbenicu ni da nemaju cak ni uplatnice stt sam uplatio avans. Vlasnik se kao sjetio da sam ostavio avans i rekao mi je da ce mi vratiti novac. Takodje filter zraka sam kupio u isto vrijeme kada sam narucio i nosace po kataloskom broju i po saobracajnoj i kada sam dosao kuci negodi i morao sam ponovo otici u Sarajevo u servis Yamahe da ga zamijenim. Kada sam dosao nisu imali taj sto meni treba na stanju injega su kao narucili i jos ga nisam dobio. Danas su mi rekli da ce rijesiti filter do cetvrtka.
ZAKLJUCAK: Nekupujte nista a pogotovo ne narucujte u Yamahi u Sarajevu. Sada cu ici da narucim preko Jagode iz Slavonskog Broda. Njegov broj telefona je 00 385 35 448 347 begin_of_the_skype_highlighting 00 385 35 448 347 end_of_the_skype_highlighting. SEMITEX SUCK BIG TIME
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 40&t=66626
-
nAN3
#15 Re: yamaha u bih
izgleda da sam jediniGorštak wrote:Imal' iko da je ušao u Semitex a da mu nisu život ogadili?razocaran wrote:Pravo me izigrao diler Yamahe u Sarajevu Semitex. Imam R1 2005, na motoru mi fale dva nosaca, jedan je rezervoara a drugi je onaj plasticni lijevi sto drzi oklope sto je zavrnut na ram ispod rezervara i filter zraka sam narucio nov. To sam narucio prije vise od mjesec dana, i uplatio avans. U Semitex-u su mi rekli da ce me pozvat kada dijelovi stignu. Proslo je vise od 20 dana i nazvao sam ih da vidim dali su stigli dijelovi. Arogantno na telefonu su mi odgovorili da nisu jos i da ce doci u Petak. Nzvao sam ih ponovo u Subotu i ponovo su mi rekli da nisu dijelovi jos stigli i da neznaju dali ce doci do kraja sedmice. Kada sam posle 7 dana nazvao opet i kada su prepoznali glas, poceli su se smijat preko telefona. Danas sam otisao u Yamahu i rekli su da nemogu naci porudzbenicu ni da nemaju cak ni uplatnice stt sam uplatio avans. Vlasnik se kao sjetio da sam ostavio avans i rekao mi je da ce mi vratiti novac. Takodje filter zraka sam kupio u isto vrijeme kada sam narucio i nosace po kataloskom broju i po saobracajnoj i kada sam dosao kuci negodi i morao sam ponovo otici u Sarajevo u servis Yamahe da ga zamijenim. Kada sam dosao nisu imali taj sto meni treba na stanju injega su kao narucili i jos ga nisam dobio. Danas su mi rekli da ce rijesiti filter do cetvrtka.
ZAKLJUCAK: Nekupujte nista a pogotovo ne narucujte u Yamahi u Sarajevu. Sada cu ici da narucim preko Jagode iz Slavonskog Broda. Njegov broj telefona je 00 385 35 448 347 begin_of_the_skype_highlighting 00 385 35 448 347 end_of_the_skype_highlighting. SEMITEX SUCK BIG TIME
![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 40&t=66626