Yahoo email- nepouzdan

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
cosko

#1 Yahoo email- nepouzdan

Post by cosko »

Cudna stvar sa Yahoo email-ovima,prakticni su zapravo prvi internet e-majlovi lako se otvore ne moras imati klasicni e-mail,ali vraski nepouzdani,iz cista mira ih poniste kazu Vas se email reciklira,najdosadniji od svih non stop traze brojeve telefona pa da ukucavas one kodove za provjeru,na kraju ga ipak poniste,pogotovo ako primas puno mejlova sa drustveni mreza i ako ga ne otvaras i valjda ne citas njihove reklame dobre su sanse da ce te poslje prilikom pokusaja logovanja obavjestititi,da vas email ne postoji,iako je sifra dobra :) i predlazu vam da napravite novi.Neki hotmejlovi od prije desetak godina i dan danas rade.
Raigor Stonehoof

#2 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by Raigor Stonehoof »

"desetak godina"

ja imam yahoo account od 1997 :D
karanana

#3 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by karanana »

nisam te bas sve skonto, ali se u sustini slazem: yahoo je smetlje nad smetljima. iz verzije u verziju koju fol prave, ustvari ga pogorsavaju. kako e-mail tako i citava njihova pocetna stranica sa raznim vijestima. mail je toliko nepouzdan, nekad padne, nekad se ne ucita, nekad kad kliknem da delete neke stvari onda odem na delete i zaledi pa ponovo moram. onda na mobitelu nece da se osvjezava, cesto pise account error....ma katastrofa, ali sta cu kad ga imam preko 20 godina i kad su mi mnoge stvari vezane uz njega, nekako mi sad jebeno mjenjati na hotmail ili gmail.
a sto kazes jedni od prvih ali su se srozali i samounistili.
Edin H.

#4 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by Edin H. »

Je li vama vaznije da je email pouzdan ili da yahoo dobro zaradi od reklama sto iskacu?
Laertes

#5 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by Laertes »

Yahoo account od 1998, nikad problema...
karanana

#6 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by karanana »

a prije nekoliko mjeseci mi ukradose account nekakvi rusi. dodje mi poruka kao da je u moj account se logiro neko iz rusije. te mjenjaj passworde, te ovo te ono. ko zna sta je svasta rujo unutra nasao. ako je bio u sentu, imo sam nekih slika koje sam nekim trebama slao...samo cekam da se nadjem na nekim gej sajtovima....iako ih ne obilazim cesto....ma haos.....znate kako je to neugodno, ma ko da vam je neko stan ili auto obio i bio u njima.
muha_sa

#7 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by muha_sa »

tuga, hajra mi od života nema :(
phillie

#8 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by phillie »

2004.god kad od prijatelja dobih pozivnicu da isprobam novi email klijent zvani Gmail, rekoh zbogom yahuovima i hotmajlovima :D
Raigor Stonehoof

#9 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by Raigor Stonehoof »

karanana wrote:a prije nekoliko mjeseci mi ukradose account nekakvi rusi. dodje mi poruka kao da je u moj account se logiro neko iz rusije. te mjenjaj passworde, te ovo te ono. ko zna sta je svasta rujo unutra nasao. ako je bio u sentu, imo sam nekih slika koje sam nekim trebama slao...samo cekam da se nadjem na nekim gej sajtovima....iako ih ne obilazim cesto....ma haos.....znate kako je to neugodno, ma ko da vam je neko stan ili auto obio i bio u njima.
Al obilazis povremeno, jel :lol:
cosko

#10 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by cosko »

karanana wrote:nisam te bas sve skonto, ali se u sustini slazem: yahoo je smetlje nad smetljima. iz verzije u verziju koju fol prave, ustvari ga pogorsavaju. kako e-mail tako i citava njihova pocetna stranica sa raznim vijestima. mail je toliko nepouzdan, nekad padne, nekad se ne ucita, nekad kad kliknem da delete neke stvari onda odem na delete i zaledi pa ponovo moram. onda na mobitelu nece da se osvjezava, cesto pise account error....ma katastrofa, ali sta cu kad ga imam preko 20 godina i kad su mi mnoge stvari vezane uz njega, nekako mi sad jebeno mjenjati na hotmail ili gmail.
a sto kazes jedni od prvih ali su se srozali i samounistili.
Da to je ziva istina,cesto nefunkcionise kako treba a trebas nekome poslat email.Pioniri su za ovaj email koji od svakle mozes citat,al ne funkcionise.Otkako je google ga kupio kao konkurentski sajt pogotovo nevalja,a sve drzi Microsoft.
karanana

#11 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by karanana »

Raigor Stonehoof wrote:
karanana wrote:a prije nekoliko mjeseci mi ukradose account nekakvi rusi. dodje mi poruka kao da je u moj account se logiro neko iz rusije. te mjenjaj passworde, te ovo te ono. ko zna sta je svasta rujo unutra nasao. ako je bio u sentu, imo sam nekih slika koje sam nekim trebama slao...samo cekam da se nadjem na nekim gej sajtovima....iako ih ne obilazim cesto....ma haos.....znate kako je to neugodno, ma ko da vam je neko stan ili auto obio i bio u njima.
Al obilazis povremeno, jel :lol:
tu i tamo. trazim sebe.
cosko

#12 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by cosko »

phillie wrote:2004.god kad od prijatelja dobih pozivnicu da isprobam novi email klijent zvani Gmail, rekoh zbogom yahuovima i hotmajlovima :D
Nisu losi za sad rade i sto je dobro uopste netraze broj telefona... 8-)
lajkujMe

#13 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by lajkujMe »

Zar Yahoo jos postoji :lol: to je bilo in kasnih 90tih i ranih 2000tih propao bogu iza nogu

Danas je gmail glavni ima tu i outlooka i drugih...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#14 Re: Yahoo email- nepouzdan

Post by Truba »

čovječe onakvu ste kompaniju uništili

yahoo je sada sranje a imao je sve
nisi morao ići na internet nego samo na yahoo tu si imao sve :D

a sada ništa

uništili tražilicu uništili mail

ali kažu da su dobi u indiji i japanu
imam mail od 1999.