Yahoo email- nepouzdan
Moderator: Benq
-
cosko
#1 Yahoo email- nepouzdan
Cudna stvar sa Yahoo email-ovima,prakticni su zapravo prvi internet e-majlovi lako se otvore ne moras imati klasicni e-mail,ali vraski nepouzdani,iz cista mira ih poniste kazu Vas se email reciklira,najdosadniji od svih non stop traze brojeve telefona pa da ukucavas one kodove za provjeru,na kraju ga ipak poniste,pogotovo ako primas puno mejlova sa drustveni mreza i ako ga ne otvaras i valjda ne citas njihove reklame dobre su sanse da ce te poslje prilikom pokusaja logovanja obavjestititi,da vas email ne postoji,iako je sifra dobra
i predlazu vam da napravite novi.Neki hotmejlovi od prije desetak godina i dan danas rade.
- Raigor Stonehoof
#2 Re: Yahoo email- nepouzdan
"desetak godina"
ja imam yahoo account od 1997
ja imam yahoo account od 1997
- karanana
#3 Re: Yahoo email- nepouzdan
nisam te bas sve skonto, ali se u sustini slazem: yahoo je smetlje nad smetljima. iz verzije u verziju koju fol prave, ustvari ga pogorsavaju. kako e-mail tako i citava njihova pocetna stranica sa raznim vijestima. mail je toliko nepouzdan, nekad padne, nekad se ne ucita, nekad kad kliknem da delete neke stvari onda odem na delete i zaledi pa ponovo moram. onda na mobitelu nece da se osvjezava, cesto pise account error....ma katastrofa, ali sta cu kad ga imam preko 20 godina i kad su mi mnoge stvari vezane uz njega, nekako mi sad jebeno mjenjati na hotmail ili gmail.
a sto kazes jedni od prvih ali su se srozali i samounistili.
- Edin H.
#4 Re: Yahoo email- nepouzdan
Je li vama vaznije da je email pouzdan ili da yahoo dobro zaradi od reklama sto iskacu?
- Laertes
#5 Re: Yahoo email- nepouzdan
Yahoo account od 1998, nikad problema...
- karanana
#6 Re: Yahoo email- nepouzdan
a prije nekoliko mjeseci mi ukradose account nekakvi rusi. dodje mi poruka kao da je u moj account se logiro neko iz rusije. te mjenjaj passworde, te ovo te ono. ko zna sta je svasta rujo unutra nasao. ako je bio u sentu, imo sam nekih slika koje sam nekim trebama slao...samo cekam da se nadjem na nekim gej sajtovima....iako ih ne obilazim cesto....ma haos.....znate kako je to neugodno, ma ko da vam je neko stan ili auto obio i bio u njima.
- muha_sa
#7 Re: Yahoo email- nepouzdan
tuga, hajra mi od života nema 
- phillie
#8 Re: Yahoo email- nepouzdan
2004.god kad od prijatelja dobih pozivnicu da isprobam novi email klijent zvani Gmail, rekoh zbogom yahuovima i hotmajlovima 
- Raigor Stonehoof
#9 Re: Yahoo email- nepouzdan
Al obilazis povremeno, jelkaranana wrote:a prije nekoliko mjeseci mi ukradose account nekakvi rusi. dodje mi poruka kao da je u moj account se logiro neko iz rusije. te mjenjaj passworde, te ovo te ono. ko zna sta je svasta rujo unutra nasao. ako je bio u sentu, imo sam nekih slika koje sam nekim trebama slao...samo cekam da se nadjem na nekim gej sajtovima....iako ih ne obilazim cesto....ma haos.....znate kako je to neugodno, ma ko da vam je neko stan ili auto obio i bio u njima.
-
cosko
#10 Re: Yahoo email- nepouzdan
Da to je ziva istina,cesto nefunkcionise kako treba a trebas nekome poslat email.Pioniri su za ovaj email koji od svakle mozes citat,al ne funkcionise.Otkako je google ga kupio kao konkurentski sajt pogotovo nevalja,a sve drzi Microsoft.karanana wrote:nisam te bas sve skonto, ali se u sustini slazem: yahoo je smetlje nad smetljima. iz verzije u verziju koju fol prave, ustvari ga pogorsavaju. kako e-mail tako i citava njihova pocetna stranica sa raznim vijestima. mail je toliko nepouzdan, nekad padne, nekad se ne ucita, nekad kad kliknem da delete neke stvari onda odem na delete i zaledi pa ponovo moram. onda na mobitelu nece da se osvjezava, cesto pise account error....ma katastrofa, ali sta cu kad ga imam preko 20 godina i kad su mi mnoge stvari vezane uz njega, nekako mi sad jebeno mjenjati na hotmail ili gmail.
- karanana
#11 Re: Yahoo email- nepouzdan
tu i tamo. trazim sebe.Raigor Stonehoof wrote:Al obilazis povremeno, jelkaranana wrote:a prije nekoliko mjeseci mi ukradose account nekakvi rusi. dodje mi poruka kao da je u moj account se logiro neko iz rusije. te mjenjaj passworde, te ovo te ono. ko zna sta je svasta rujo unutra nasao. ako je bio u sentu, imo sam nekih slika koje sam nekim trebama slao...samo cekam da se nadjem na nekim gej sajtovima....iako ih ne obilazim cesto....ma haos.....znate kako je to neugodno, ma ko da vam je neko stan ili auto obio i bio u njima.
-
cosko
#12 Re: Yahoo email- nepouzdan
Nisu losi za sad rade i sto je dobro uopste netraze broj telefona...phillie wrote:2004.god kad od prijatelja dobih pozivnicu da isprobam novi email klijent zvani Gmail, rekoh zbogom yahuovima i hotmajlovima
-
lajkujMe
#13 Re: Yahoo email- nepouzdan
Zar Yahoo jos postoji
to je bilo in kasnih 90tih i ranih 2000tih propao bogu iza nogu
Danas je gmail glavni ima tu i outlooka i drugih...
Danas je gmail glavni ima tu i outlooka i drugih...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#14 Re: Yahoo email- nepouzdan
čovječe onakvu ste kompaniju uništili
yahoo je sada sranje a imao je sve
nisi morao ići na internet nego samo na yahoo tu si imao sve
a sada ništa
uništili tražilicu uništili mail
ali kažu da su dobi u indiji i japanu
imam mail od 1999.
yahoo je sada sranje a imao je sve