Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
.. za sve one koji nisu skontali problematiku iz naslova linka...
u posljednje vrijeme sam instalirao i opet skinuo mnoštvo programa ali je upravo u ovojopciji XPa ostalo nekih njihovih opcija tona...
znači .. klikom na desno dugme miša na desktopu otvorim meni ...
na opciji Nwe (gdje uglavnom koristim "new folder") sada imam mnoštvo, uglavnom nepotrebnih opcija ...
La_Forge wrote:.. za sve one koji nisu skontali problematiku iz naslova linka...
u posljednje vrijeme sam instalirao i opet skinuo mnoštvo programa ali je upravo u ovojopciji XPa ostalo nekih njihovih opcija tona...
znači .. klikom na desno dugme miša na desktopu otvorim meni ...
na opciji Nwe (gdje uglavnom koristim "new folder") sada imam mnoštvo, uglavnom nepotrebnih opcija ...
nije ti bas pametno plehat se u regedit ako ne znas ni naci registry... u svakom slucaju, prije no ista promjenis, uradi backup registry fajla, da se ne desi "joooooj, ja klikno, i otad - nikad nista"
imam iskustva sa ovim tj plehanjem u registry. veoma lako zajebat. 3 puta do sada. od zadnjeg puta me je strah kliknuti na RUN a kamo li ukucati reg brrr sav se najezio.
ipak, pobrisao sam neke od ovuh "viška" kratica i fakat ih više nije bilo ...
sve dok ponovo nisam upalio kompjuter ...
u medjuvremenu su se vratile opet...