Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
imam par pitanja vezano za ovaj klub u Istocnom nam Sarajevu, imam odredjenih predrasuda jer sam pricao s ljudima, neki kazu da te niko ruzno pogledati nece, neki da su imali dosta belaja obzirom da su npr iz Starog grada ili Novog Sarajeva, Novog grada, razmisljao sam sa prijateljima otici dole zabaviti se jer smo čuli da je praaavooo dobar dernek u XL-u
HOĆE LI BITI PROBLEMA ZA MOMKE IZ STAROG GRADA ako dodjemo samo da se zabavimo, bez nacionalistickih ispada jer nas to ne interesuje u zivotu, tek da popijemo piće i da im koju kokicu pogledamo ili odvedemo do najblizeg motela, pomozite
E taman cu trčatii i reći da imam vojnika sa sljemom u gačama..
Nego ima li onih kockastih na ulazu da pretresaju oruzje kako vec ide ?
...bolje ti sjedi kod kuće, nigdje nisi prispio sa takvom percepcijom!
E moj Gospode zaziru ljudi od lokala ako ne vrvi, Majama, Ajlama, Almama, Selmama, Hamzama, Adnanima, pih ne dao Bog Ljiljanu ,Bilju, Smilju, Josipa, Ivana, Gorana upoznati!
imam par pitanja vezano za ovaj klub u Istocnom nam Sarajevu, imam odredjenih predrasuda jer sam pricao s ljudima, neki kazu da te niko ruzno pogledati nece, neki da su imali dosta belaja obzirom da su npr iz Starog grada ili Novog Sarajeva, Novog grada, razmisljao sam sa prijateljima otici dole zabaviti se jer smo čuli da je praaavooo dobar dernek u XL-u
HOĆE LI BITI PROBLEMA ZA MOMKE IZ STAROG GRADA ako dodjemo samo da se zabavimo, bez nacionalistickih ispada jer nas to ne interesuje u zivotu, tek da popijemo piće i da im koju kokicu pogledamo ili odvedemo do najblizeg motela, pomozite
Puno pozdravaa, Vaš Specijalac
s takvim stavom samo možeš dobiti batine. tamo se svi znaju i ako budeš bezobrazan prema djevojci vrlo brzo će se stvoriti hrpa njenih drugova, prijatelja, rođaka koji će vas napasti. onda će uletiti izbacivači koji će vas sve skupa istjerati napolje i podijeliti koju vaspitnu a napolju je vikendom uvijek parkiran kombi pun specijalaca koji će vas tek olešiti od batina. nije ti to štrosmajerova već zvjerska jazbina gdje je tuča i nošenje utoke najnormalnija stvar a frke najčešće izbijaju upravo zbog djevojaka, jer tu nemaš posla sa njom nego sa polupijanom paljanskom ili kalinovičkom sirovinom kojem je duša pobiti se. takav mentalitet.
s takvim stavom samo možeš dobiti batine. tamo se svi znaju i ako budeš bezobrazan prema djevojci vrlo brzo će se stvoriti hrpa njenih drugova, prijatelja, rođaka koji će vas napasti. onda će uletiti izbacivači koji će vas sve skupa istjerati napolje i podijeliti koju vaspitnu a napolju je vikendom uvijek parkiran kombi pun specijalaca koji će vas tek olešiti od batina. nije ti to štrosmajerova već zvjerska jazbina gdje je tuča i nošenje utoke najnormalnija stvar a frke najčešće izbijaju upravo zbog djevojaka, jer tu nemaš posla sa njom nego sa polupijanom paljanskom ili kalinovičkom sirovinom kojem je duša pobiti se. takav mentalitet.
ja jednom bio. sve zene gledaju u novog frajera i ja krenuo ulijetati i svi frajeri i imam osjecaj da bih dobio po labrnji da nisam bio sa neom lokalnom ekipom
Ja sam bio dole desetak puta i nikada nisam imao nikakav problem.Par puta smo prijatelj i ja pokupili i neke djevojke koje su bile u drustvu gdje je bilo i momaka cak ni tada nije bilo nikakvih problema.Istina je da su se prvi put djevojke ispalile nakon par minuta jer smo rekli prava imena i da smo iz Sarajeva,pa smo nakon toga dosli pameti.Zna se desiti da neke "lole" malo vise popiju pa pocnu dizati 3 prsta,ali dole se i ide samo radi djevojaka(koje su u vecini slucajeva "vrh")a ne da raspravljas o politici.Istina nisam bio dole vec godinu dana ali ne vjerujem da se nesto drasticno promjenilo.
sto je skupo wrote:.Par puta smo prijatelj i ja pokupili i neke djevojke koje su bile u drustvu gdje je bilo i momaka cak ni tada nije bilo nikakvih problema.Istina je da su se prvi put djevojke ispalile nakon par minuta jer smo rekli prava imena i da smo iz Sarajeva,pa smo nakon toga dosli pameti.Zna se desiti da neke "lole" malo vise popiju pa pocnu dizati 3 prsta,ali dole se i ide samo radi djevojaka(koje su u vecini slucajeva "vrh")a ne da raspravljas o politici.Istina nisam bio dole vec godinu dana ali ne vjerujem da se nesto drasticno promjenilo.
A sta akd mala skonta da ti je gacama feslija, sta onda.
Izgleda da raja sad masovno u taj XL izlazi, jebiga, trava ja uvijek zelenija s druge strane ulice. Nesto ne vjerujem da je puno bolje/gore nego u klubovima slicnog profila u Sarajevu, al' dobro. Poznati smo po tome sto mistifikujemo stvari koje to nisu zasluzile, kol'ko sam puta cuo:"Joj jarane treba u RS-u, da se sjebes".
Ja tamo kad odlucim otic nabicu krst, velicine fesa, oko vrata.
Slo Burner wrote:Kakve vi stavove i predrasude imate da čovjek NEVERUE
pa tu tek vidis da covjek nije nigdje mako iz Sarajeva za svojih mozda dvadesetak godina, ma kakvog Sarajeva ovaj nije od Otoke dalje prema Ilidzi prosao
Slo Burner wrote:Kakve vi stavove i predrasude imate da čovjek NEVERUE
pa tu tek vidis da covjek nije nigdje mako iz Sarajeva za svojih mozda dvadesetak godina, ma kakvog Sarajeva ovaj nije od Otoke dalje prema Ilidzi prosao
Burazeri ja sam samo provjerio price drugih, koje inače slušam i gdje sam se uvjerio par puta gostujući po Srbiji i Crnoj Gori (priobalni dio CG-e), ali eto ovdje se uvijek nadje mudonja koji ce da prosipa svu pamet svijeta.
Stariji sam od tih tvojih dvadesetak godina i presao do sada onoliko koliko ti neces za 2 života i dlaka mi s glave nije nikad falila jer me ta politika Hrvat, Bošnjak, Srbin, Siptar apsolutno ne interesuje, svi smo mi ljudi i od istog nastali (Adama i Eve), uvijek me zanimalo popiti piće i dobro se zabaviti, upoznati nove ljude, što ti očito ne radiš na Otoci
o jebo vas pa pustite covjeka. samim tim sto hoce da ide tamo ima razmisljanje koje dobaci vise od otoke. jebo kosmopolitizam ako se mjeri u tome da se normalno osjecas u xl-u
Presao covjek pola svijeta a otvara temu o tome smije li otici u klub u capajebu Bio sam ja jednom, onako, nista posebno. Nije bilo problema ali mi je prijateljica poslije rekla da su neki momci htjeli neku frku da prave s nama, ali eto, ostalo je samo na zeljama