Pa vidi, ja sam ga rješio isti dan... isti taj telefon s razbijenim staklom imaš za 190 KM na piku stoji preko pola godine... a nov iz Kine 200 KM.konektovan wrote:Mogla bi se stoja dati za šaomi...
Pa sad...
Moderator: Benq
Pa vidi, ja sam ga rješio isti dan... isti taj telefon s razbijenim staklom imaš za 190 KM na piku stoji preko pola godine... a nov iz Kine 200 KM.konektovan wrote:Mogla bi se stoja dati za šaomi...
Note 4x je vec oldtimer....mikser123 wrote:Imam odličan Note 4X sa napuklim staklom za tebekonektovan wrote:Nemojte bezeze cojeka nagovarati, kad sam ja spreman dati stoju....
Neka stavi na pik pa cemo vidjet za kolko ce para otici i kad ce se prodat.Ja jedan 5 plus prodavo za 200 mjesec dana,nije ni 10 dana koristen bio,nude sve osim para.Na kraju otiso za 180,jaranu...mikser123 wrote:Ne znam baš za to da nisu traženi. Ja sam prije 2-3 mjeseca prodao 5 plus 4/64 za 230KM i Note 4x 3/32 za 170KM, oba korištena duže od godinu i oba sam prodao jako brzo, tako da, sve je relativno.i agree wrote:150 da dobije treba bit sretan,jednostavno polovnjaci xiaomi na piku nisu uopste trazeni.Jedino da proda nekom poznaniku ,tad moze ocekivat i nesto vise da uzme a preko pika tesko.ova tema nije nikakvo mjerilo,kod nas je xiaomi jos velika nepoznanica,ljudi jednostavno idu na samsung,iphone...
Neka stavi 200 pa vidi par dana sta i kako ide,nek nas ne slusa,ako ga ne proda po toj cijeni ili nizoj eto ima tebe kao musteriju za 150.SONY_91 wrote:Ako bude prodavao kako ga vi savjetujete na 150KM uzeti ću ja odmah
Slazem se. Mobitel ako je ocuvan i ispravan radi ko zmaj. U mene je isto star godinu dana, brz kao i prvi dan. Pojede za ručak sve Samsunge J serije, a poneke i iz A serije.Blanco wrote:Brate ako ga ne mozes prodat za vise od 150km nemoj g ani prodavati, ostavi ga kao back up mobitel da imasto je super mobitel a kome je puno nek kupi za 150km neki Samsung sa 2gb rama ha ja.nlt wrote:Koliko da tražim za Redmi note 5 globalna verzija 4/64?
Da ga što prije prodam? U februaru kupljen mobitel
Može izaći i Note 15..nikakvog drastičnog pada cijene neće biti,jedino može biti skuplji..mikser123 wrote:Zeznuto je što već Note 8 izlazi, što mu drastično obara cijenu, ali opet nemoj ga ispod 150 KM prodati, taman da truhne u podrumu.
Gdje si ga planirao uzeti?PlusSA wrote:Ko naš narod sve zna pa neće ŽaoMi mobitelele (jer gdje ces Kineza )..
![]()
Mi 9t uzimam za koji dan pa javim utiske
Kažem da ga niko neće kupiti za tu realnu cijenu, kad RN7 može kupiti za haman iste paredeny_s wrote:Može izaći i Note 15..nikakvog drastičnog pada cijene neće biti,jedino može biti skuplji..mikser123 wrote:Zeznuto je što već Note 8 izlazi, što mu drastično obara cijenu, ali opet nemoj ga ispod 150 KM prodati, taman da truhne u podrumu.
Pogledaj cijenu npr.RN5 pro,ista je kao i prije godinu dana a sad će izaći Note 8..
da ne govorim o Redmi Note 4..Verzija 3/32 na gearbestu košta 194 dolara..
kod ovih xiaomi telefona nema padanja cijene,ide gore,ostane ista ili ga povuku iz prodaje
Normalno da gearbest nije mjerilo cijene ali ga nema više na aliju,a da se i prodaje na aliju,koštao bi kao i RN 7..un1ted wrote:Otkad je to gearbest mjerilo cijene?
US $110.92 | Global Rom Xiaomi Redmi 7 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 632 Octa Core 12MP Dual Camera 6.26" HD Mobile Phone 4000mAh Large Battery
https://s.click.aliexpress.com/e/5gegL6dQT
Cuj nema padanja cijene... Xiaomi Redmi note 7 4GB/64GB plaćen 160 dolara
Mješaš kupovinu telefona u bosni i kupovinu telefona u kini..mikser123 wrote:Kažem da ga niko neće kupiti za tu realnu cijenu, kad RN7 može kupiti za haman iste paredeny_s wrote:Može izaći i Note 15..nikakvog drastičnog pada cijene neće biti,jedino može biti skuplji..mikser123 wrote:Zeznuto je što već Note 8 izlazi, što mu drastično obara cijenu, ali opet nemoj ga ispod 150 KM prodati, taman da truhne u podrumu.
Pogledaj cijenu npr.RN5 pro,ista je kao i prije godinu dana a sad će izaći Note 8..
da ne govorim o Redmi Note 4..Verzija 3/32 na gearbestu košta 194 dolara..
kod ovih xiaomi telefona nema padanja cijene,ide gore,ostane ista ili ga povuku iz prodaje
deny_s wrote:Normalno da gearbest nije mjerilo cijene ali ga nema više na aliju,a da se i prodaje na aliju,koštao bi kao i RN 7..un1ted wrote:Otkad je to gearbest mjerilo cijene?
US $110.92 | Global Rom Xiaomi Redmi 7 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 632 Octa Core 12MP Dual Camera 6.26" HD Mobile Phone 4000mAh Large Battery
Ne znam šta si htio postići sa ovim linkom na Xiaomi Redmi 7..
Ja sam govorio općenito o starijim modelima i o tome kako im cijene ne padaju izlaskom novijih modela a ne o cijeni redmi 7 i redmi note 7..
Cijena od 160 dolara za taj RN 7 je tolika i ne može se govoriti o tome da je spala izlaskom novijeg modela zato što RN 8 još nije ni izašao..
Sačekaćemo da izađe RN 8 pa ćeš vidjeti da će cijena za RN 7 ostati ista ili čak i viša
Već je ispod 160$, ja neki dan platio 145 eura na banggood verzija 4/64strucnjakdemagog wrote:deny_s wrote:Normalno da gearbest nije mjerilo cijene ali ga nema više na aliju,a da se i prodaje na aliju,koštao bi kao i RN 7..un1ted wrote:Otkad je to gearbest mjerilo cijene?
Ne znam šta si htio postići sa ovim linkom na Xiaomi Redmi 7..
Ja sam govorio općenito o starijim modelima i o tome kako im cijene ne padaju izlaskom novijih modela a ne o cijeni redmi 7 i redmi note 7..
Cijena od 160 dolara za taj RN 7 je tolika i ne može se govoriti o tome da je spala izlaskom novijeg modela zato što RN 8 još nije ni izašao..
Sačekaćemo da izađe RN 8 pa ćeš vidjeti da će cijena za RN 7 ostati ista ili čak i viša
Šta kažeš, još će poskupiti? Po kojoj to logici jbt?
Ja upravo čekam da izadje RN8 jer sam siguran da će tad RN7 pasti ispod 300KM, pa da ga naručim.
Zasto ne sacekas malo i ne kupis Mi 9t Pro sa Snapdragon 855 procesorom? Vec se poceo prodavati u europi i za koju sedmicu ce doci i kod nas. Bice skuplji maksimalno stotinjak eura od Mi 9t(sudeci po cijenama u europi) a Snapdragon 855 je cistokrvni flagship SoC i zvjerina naspram Snapdragona 730 koji se nalazi u Mi 9t.PlusSA wrote:Ko naš narod sve zna pa neće ŽaoMi mobitelele (jer gdje ces Kineza )..
![]()
Redmi K20 Pro ti je u biti 9T Pro.CooK wrote:Zasto ne sacekas malo i ne kupis Mi 9t Pro sa Snapdragon 855 procesorom? Vec se poceo prodavati u europi i za koju sedmicu ce doci i kod nas. Bice skuplji maksimalno stotinjak eura od Mi 9t(sudeci po cijenama u europi) a Snapdragon 855 je cistokrvni flagship SoC i zvjerina naspram Snapdragona 730 koji se nalazi u Mi 9t.PlusSA wrote:Ko naš narod sve zna pa neće ŽaoMi mobitelele (jer gdje ces Kineza )..
![]()
Da, K20 Pro je 9T Pro bez Banda 20. Uzimajuci u obzir da je B20 daleko najzastupljeniji u pokrivenosti 4G mrezom onda to nije bas mala razlika. Evo vidis kolika je razlika u Njemackoj a mogu tek misliti kolika je kod nas:adsubzero wrote:Redmi K20 Pro ti je u biti 9T Pro.CooK wrote:Zasto ne sacekas malo i ne kupis Mi 9t Pro sa Snapdragon 855 procesorom? Vec se poceo prodavati u europi i za koju sedmicu ce doci i kod nas. Bice skuplji maksimalno stotinjak eura od Mi 9t(sudeci po cijenama u europi) a Snapdragon 855 je cistokrvni flagship SoC i zvjerina naspram Snapdragona 730 koji se nalazi u Mi 9t.PlusSA wrote:Ko naš narod sve zna pa neće ŽaoMi mobitelele (jer gdje ces Kineza )..
![]()