Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Xiaomi Redmi Note 5 Pro (dual kamera) model 3gb/32gb Black
Stanje kao "novo" nema ni jedne tačkice na zadnjoj ili prednjoj strani.
2x maskice
2x zaštitna stakla
kutija, upute itd
još pod garancijom nek se javi u p.p
Uzimam Xiaomi Mi Mix 3 pa ovaj Note ide na prodaju
Ja bi ipak preporucio 64 GB malo jeste skuplji (20 km) ali sa obzirom da Mi A2 nema utor za dodatnu karticu, bolje uzeti sto vise jer popravnog ispita nema.
2x maskice
2x zaštitna stakla
kutija, upute itd
Optimus09 wrote:Koji model uzeti za cijenu 250-350 KM?
Trenutno koristim samsung s4 s kojim sam bio zadovoljan
Ne bih bas downgrade,ne razumijem se puno u telefone
Imas redmi note 7 32GB 370KM ako se mozes protegnut jos 20KM
ja sam isto mislio uzeti mi a2 al prelomio sam na RN7
koristim POCO launcher nije los. Sa microsoftovim sam zavrsio
Pozdrav svima!
Molio bi vas za malu pomoc
Xiaomi a2 lite, android one. Kako u postavkama podesiti da se aktiviraju notifikacije kao I na led diodici?
Iskljucio sam ustede baterije za app koje mi trebaju, Iskljucio prilagodljivu baterije, u app s ukljucio notifikacije. Nista se nije promijenilo.
Hvala na odgovoru
Optimus09 wrote:Koji model uzeti za cijenu 250-350 KM?
Trenutno koristim samsung s4 s kojim sam bio zadovoljan
Ne bih bas downgrade,ne razumijem se puno u telefone
Imas redmi note 7 32GB 370KM ako se mozes protegnut jos 20KM
ja sam isto mislio uzeti mi a2 al prelomio sam na RN7
koristim POCO launcher nije los. Sa microsoftovim sam zavrsio
Nije se problem protegnuti,vec nemam volju davati pare na skuplje telefone jer ih ne koristim za igre niti posao.Normalno koristenje.
boogy wrote:Šta bi ste mi preporučili Xiaomi Redmi 7 3/32 ili Huawei Y6 (Y7) Prime 3/32.
Nisam baš upratio u zadnje vrijeme, pa ne znam koji je brži, bolji ili su tu negdje?
Nemoj redmi 7 citao sam da ima problema sa slikom -kamera,pogotovo navece,hoce li ispeglat vremenom ne znam, bolje uzmi xiaomi a2 ili redmi note 7,jeste da ces platit malo vise ali ces imat dosta bolji telefon.
2x maskice
2x zaštitna stakla
kutija, upute itd
2x maskice
2x zaštitna stakla
kutija, upute itd
Nisam bas strucan,ali Xiaomi Redmi Note 6 PRO 3GB RAM 32GB nov 317 KM
Po ovim cijena 300 KM sto je na piku je previsoka,ja idem ipak na samsung
Mijenjam telefon, oko sam bacio na poco f1. Ako ga kupim ne bih ga mijenjao barem 2 godine. Kakav je poco i kakav je xiaomi na duze staze. Isplati li se kupiti u iq mobile,kakvi si sa garancijom,
shape of despair wrote:Mijenjam telefon, oko sam bacio na poco f1. Ako ga kupim ne bih ga mijenjao barem 2 godine. Kakav je poco i kakav je xiaomi na duze staze. Isplati li se kupiti u iq mobile,kakvi si sa garancijom,
Poco mrak, 6/128 sa gcam jede malu djecu. Zub malo prevelik, ali je bagatela telefon sta sve nudi. Upravo je izasao novi beta update, stalno unapredjuju softver i ubacuju neke sitnice.
evo ja i nakon godinu dana od kupovine redmi 5 plus,prezadovoljan...telefon radi istom brzinom kao i prvog dana...nikakvih problema sa njim,sve radi perfektno
xiaomi mogu svima preporuciti...posebno ko kupuje telefone do 300-400 KM,tu bukvalno nemaju konkurencije
evo ovaj novi redmi note 7 je trenutno ponovo best buy...predobar telefon
zippoo87 wrote:evo ja i nakon godinu dana od kupovine redmi 5 plus,prezadovoljan...telefon radi istom brzinom kao i prvog dana...nikakvih problema sa njim,sve radi perfektno
xiaomi mogu svima preporuciti...posebno ko kupuje telefone do 300-400 KM,tu bukvalno nemaju konkurencije
evo ovaj novi redmi note 7 je trenutno ponovo best buy...predobar telefon
Smajo04 wrote:Kupih danas Xiaomi Redmi 6A, super telefon samo 1 problemcic, mobilni podaci iskljuceni, ja mu cak i one tacke izbrisao bhmobile za internet (accesspoint), ali opet mi obara kredit 5, 10pf mi nestaje, i evo sad sam ovo sve izbrisao navedeno te tacke i iskljucio sve zivo, kako ovo?
Jesi registrovao mi account na taj broj?Da ti tu ne skida ako vadis karticu pa vracas...
Cudno,znam da skida pri autorizaciji racuna ako registrujes telefon a ovo je vec malo previse.Ne pada mi nista na pamet ako kazes da si vec skroz ugasio mobilne podatke,provjeri sms poruke da se sta tu ne desava...
Ima li neko xiaomi a2 sa 4GB rama (ima li i sa 6GB) da mi kaže kakav je telefon po fluidnosti, sjecka li sučelje i sl. i hoće li isti dobiti android Q, odnosno do kad ima podršku.
shape of despair wrote:Ima li neko xiaomi a2 sa 4GB rama (ima li i sa 6GB) da mi kaže kakav je telefon po fluidnosti, sjecka li sučelje i sl. i hoće li isti dobiti android Q, odnosno do kad ima podršku.
Imam ja. 4/64. Fluidno, radi bez problema. Zagarantovanu podršku ima (najmanje) 2 godine, tako da će Q dobiti sigurno. A za R ne znam.
shape of despair wrote:Ima li neko xiaomi a2 sa 4GB rama (ima li i sa 6GB) da mi kaže kakav je telefon po fluidnosti, sjecka li sučelje i sl. i hoće li isti dobiti android Q, odnosno do kad ima podršku.
Imam ja. 4/64. Fluidno, radi bez problema. Zagarantovanu podršku ima (najmanje) 2 godine, tako da će Q dobiti sigurno. A za R ne znam.
Dođe li na njemu google cam kao primarna kamera sa obzirom da je android one ili su nesto svoje stavili?