Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote:
Samo si to trebo online naruciti ....
Ma ja Sam ti po tom pitanju staromodan, volim pipnuti ono što kupujem. Nisam ti ja za on-line naručivanje strah me toga. Nisam u životu još ništa tako uzeo...
Zateznjače,ja sam konto da si ti slobodniji po tom pitanju,msm naručivanja on line.Nemam nijedno negativno iskustvo a imam par hiljada dolara transakcija.A i ako šta bude kako ne treba,vratis pare i boli te đon.
@skafiskafnjak jesi gledo na oneplus temi kako čojk mjenja bateriju na tvom telefonu?
zateznistub wrote:
Ma ja Sam ti po tom pitanju staromodan, volim pipnuti ono što kupujem. Nisam ti ja za on-line naručivanje strah me toga. Nisam u životu još ništa tako uzeo...
Auuuuui sad si najeeee
Vidjeces kad se obruse na tebe.
skafiskafsnjak wrote:
Samo si to trebo online naruciti ....
Zateznjače,ja sam konto da si ti slobodniji po tom pitanju,msm naručivanja on line.Nemam nijedno negativno iskustvo a imam par hiljada dolara transakcija.A i ako šta bude kako ne treba,vratis pare i boli te đon.
@skafiskafnjak jesi gledo na oneplus temi kako čojk mjenja bateriju na tvom telefonu?
Star se vlah ne poturci, đaba ti sve, opipamnpa kupim.
zdruzdjo wrote:
Auuuuui sad si najeeee
Vidjeces kad se obruse na tebe.
skafiskafsnjak wrote:
Mislim da i nije bas neko poredjenje ...al et hahahahah
Hocu da kazem, jeli mislis da se rukica nece zaletiti na novcanik nakon pipanja.
Valja cekati 20-30 dana.
Ima tu jos nesto ali necu da zapocinjem vatru.
skafiskafsnjak wrote:
Mislim da i nije bas neko poredjenje ...al et hahahahah
Hocu da kazem, jeli mislis da se rukica nece zaletiti na novcanik nakon pipanja.
Valja cekati 20-30 dana.
Ima tu jos nesto ali necu da zapocinjem vatru.
Pa Bogami,ako ce ti ostati 100km u novcaniku......
Imam mali problem na oba Xiaomia koja imam. Naime pošto MIUI dopušta dual apps imam dva Vibera instalirana za dva broja i isto je i kod hanume mi.
Problem smo uočili danas nakon što je jedan od kontakta na viberu promjenio broj koji ne možemo updateovati na samom app-u.
Naime imamo opciju "save new number" međutim kad kliknemo na nju samo nas vrati nazad na chat. Probali smo i manualno da promjenimo kontakt na Viberu međutim ne dopušta nam, samo nas vraća nazad.
Jedini način koji je uspio jeste da manualno izmjenimo u "contacts" onda update-uje broj na Viberu.
Koristi li još neko od Vas dual apps I imal ovaj gore navedeni problem?
O'zone wrote:Imam mali problem na oba Xiaomia koja imam. Naime pošto MIUI.......
Druže O zone meni je to normalno ponašanje softwarea da se broj kontakta updatea kroz kontakte a ne kroz viber.
A možda ti Viber nema neke dozvole kako bi on mogao mijemjati kontakte na telefonu/mailu...
O'zone wrote:Imam mali problem na oba Xiaomia koja imam. Naime pošto MIUI dopušta dual apps imam dva Vibera instalirana za dva broja i isto je i kod hanume mi.
Problem smo uočili danas nakon što je jedan od kontakta na viberu promjenio broj koji ne možemo updateovati na samom app-u.
Naime imamo opciju "save new number" međutim kad kliknemo na nju samo nas vrati nazad na chat. Probali smo i manualno da promjenimo kontakt na Viberu međutim ne dopušta nam, samo nas vraća nazad.
Jedini način koji je uspio jeste da manualno izmjenimo u "contacts" onda update-uje broj na Viberu.
Koristi li još neko od Vas dual apps I imal ovaj gore navedeni problem?
Koristim ja ali nisam primjetio tu gresku.
Doduse takav slucaj nisam ni imao.
Obicno ja zamjenim broj u kontaktima i on se sam updateuje u viberu.
Inam jedno možebiti bezvezno pitanje.
Navavljen xiaomi 5a ... sve je bajno krasno ali kako da mi kobtakti u mobu dobiju slikice sa fejsa ili sa vibera.
Sad mi inenik stoji onakav samo sa imenima bez sličica.
eyesburn wrote:da priupitam i ovdje... šta bi vi prije uzeli redmi note 4 (sd625, pik) ili meizu m6 note (isto sd625, mobis garancija putem eroneta, valjda)?
tap3ah75 wrote:Inam jedno možebiti bezvezno pitanje.
Navavljen xiaomi 5a ... sve je bajno krasno ali kako da mi kobtakti u mobu dobiju slikice sa fejsa ili sa vibera.
tap3ah75 wrote:Inam jedno možebiti bezvezno pitanje.
Pozdrav opet. Stigao mi je fiskalni iz procomp-a za redmi note 4x. Mobitel je za svoju cijenu prava masina, ja sam prezadovoljan (cak sam provjerio online da li je ovaj moj kopija i ipak je original, hvala Bogu). Po mom misljenju procomp je trenutno najbolji u konkurenciji sto se tice cijena (mislim na xiaomi). Kod ostalih je ovaj model puno skuplji, tako da mi je drago sto se nisam zajebao.