Ili oni nemaju pojma šta je zapravo MPC !
Ili su glupi , ili obmanjuju
Moderator: Benq

To je njihov problem....problemnatravunu wrote:MPC znači maloprodajna cijena, dakle cijena za krajnjeg kupca sa uračunatim PDV-om, dakle to treba platiti, jel tako ?
Ili oni nemaju pojma šta je zapravo MPC !
Ili su glupi , ili obmanjuju
dobro njima dobro kupcuskafiskafsnjak wrote:
To je njihov problem....
Cinjenica je da se placa 520km gotovinom
Odeš lijepo na http://www.kimovil.com i ukucaš svoje kriterije i nađeš telefon i još ti ponudi gdje da kupiš itd,itd....arnes_king wrote:Hvala vam, malo cu se informisati jos pa da imam u planunisam nikada brze dobio informacije za bilo sta haha
pa nama ce do novembra na telefoneagent_zero wrote:Za redmi note 4 znam, jer sam ga imao, zanimao me mi note 3.kloniran wrote:
Redmi note 4 dva sata cini mi se, ne koristim ga vise
sa fast chargerom nisam pokusavao iako ga imam
MI note 3 cini mi se sat i 10 minuta od 0 do 100%
ne pratim ta vremena pa ne mogu bas taco reci
To je odličan rezultat ako je tako, anulira u potpunosti kraće trajanje baterije.
Btw, ne vjerujem da će miui 10 odmah 31.05., ali eto vidjet ćemo
Nije lijepo tako prosuti priču, ja sam pomislio da si ti kupio kod njih mob, pa ti naplatili onu MPC.problemnatravunu wrote:Haj' dobro !
Nema potrebe, napisao sam mu listu aktuelnih xiaomi mobitela u tom cjenovnom rangu.valjuga wrote:Odeš lijepo na http://www.kimovil.com i ukucaš svoje kriterije i nađeš telefon i još ti ponudi gdje da kupiš itd,itd....arnes_king wrote:Hvala vam, malo cu se informisati jos pa da imam u planunisam nikada brze dobio informacije za bilo sta haha
Ovaj Mi note 3 je stroj uživo....
Diskutujem o onome sto vidim da pise, pa mi nije bas sve jasno, a njima poruka da to napisu ljudski, jasno i tačno, šta im treba ta zbrka (ako su zaista 100% OK!) ????agent_zero wrote:Nije lijepo tako prosuti priču, ja sam pomislio da si ti kupio kod njih mob, pa ti naplatili onu MPC.problemnatravunu wrote:Haj' dobro !
Dakle, maloprodajna cijena mu je 661 KM. Dilema riješena.Ne Kockam wrote:račun ovako izgleda![]()
OK, u svakom slučaju MPC nije 520 KMNe Kockam wrote:655+6 maraka poštarina
Cijena koju placas kesom je 520.Hakiz wrote:OK, u svakom slučaju MPC nije 520 KMNe Kockam wrote:655+6 maraka poštarina
Sta je smijesno?Ne Kockam wrote:pa plaćaš kešom prilikom preuzimanjacijena LG G6 je 655 maraka kešom + 6 maraka poštarina euroexpresu ili pošti zavisi ko dostavlja.
Sad ni meni ništa nije jasno. Odoh, pozdrav.Ne Kockam wrote:pa plaćaš kešom prilikom preuzimanjacijena LG G6 je 655 maraka kešom + 6 maraka poštarina euroexpresu ili pošti zavisi ko dostavlja.
Kako sam ja shvatio na kraju, Ne Kockam je kupio LG G6 i njegova cijena je 655 + 6 KM dostava. Mene je zbunio jer sam mislio da govori o XIaomi.Sehro wrote:Pa dobro ljudi, koja je stvarna cijena