Xiaomi MI 9T
Moderator: Benq
-
Terarij+
#1 Xiaomi MI 9T
Teška artiljerija iz Xiaomi_ja, a vidim već ga ima na PIK_u
- diablobih
#2 Re: Xiaomi MI 9T
Imas temu za Xiaomi, nema potrebe da otvaras nove teme.
- HardCore
#3 Re: Xiaomi MI 9T
Ima i tema za Samsung pa se otvaraju teme za svaki novi S model...kad si tako pametan i na ostalim temama stavi isti komentar...diablobih wrote:Imas temu za Xiaomi, nema potrebe da otvaras nove teme.
- diablobih
#4 Re: Xiaomi MI 9T
Mislim vise zato sto je otvorio temu za Xiaomi tv, prije toga za neki drugi uredjaj, sada za ovaj. Zar nije lakse u jednoj temi pisati. Takodjer mislim da nema mnogo niti ce biti mnogo korisnika ovog telefona, pa da zasluzuje svoju temu kao sto imas kolicinu korisnika S8, S9 ili S10.HardCore wrote:Ima i tema za Samsung pa se otvaraju teme za svaki novi S model...kad si tako pametan i na ostalim temama stavi isti komentar...diablobih wrote:Imas temu za Xiaomi, nema potrebe da otvaras nove teme.
- HardCore
#5 Re: Xiaomi MI 9T
diablobih wrote:Mislim vise zato sto je otvorio temu za Xiaomi tv, prije toga za neki drugi uredjaj, sada za ovaj. Zar nije lakse u jednoj temi pisati. Takodjer mislim da nema mnogo niti ce biti mnogo korisnika ovog telefona, pa da zasluzuje svoju temu kao sto imas kolicinu korisnika S8, S9 ili S10.HardCore wrote:Ima i tema za Samsung pa se otvaraju teme za svaki novi S model...kad si tako pametan i na ostalim temama stavi isti komentar...diablobih wrote:Imas temu za Xiaomi, nema potrebe da otvaras nove teme.
Pusti moderatore da rade svoj posao, a kako vidim svaki dan sve više ima xiaomi korisnika, nebi me čudilo da za koju godinu i pretekne Samsung
- diablobih
#6 Re: Xiaomi MI 9T
Za koju godinu ili 10 neka otvori temu, dotada, ima Xiaomi svoju temu.
- HardCore
#7 Re: Xiaomi MI 9T
Hahahahhaha posjeti psihijatradiablobih wrote:Za koju godinu ili 10 neka otvori temu, dotada, ima Xiaomi svoju temu.
- i agree
#8 Re: Xiaomi MI 9T
HardCore wrote: Pusti moderatore da rade svoj posao, a kako vidim svaki dan sve više ima xiaomi korisnika, nebi me čudilo da za koju godinu i pretekne Samsung
HardCore wrote: Hahahahhaha posjeti psihijatra
Bolje ovo stoji za tvoj komentar nego njegov
Kolko je tema o xiaomiju aktivna evo imam ga i sam i cesto nailazim na ljude koji nikad culi nisu za tu marku.To o preticanju samsunga moze biti samo neostvarena zelja.Polovni Xiaomi telefoni se jako tesko prodaju kod nas za razliku od samsunga.
- HardCore
#9 Re: Xiaomi MI 9T
i agree wrote:HardCore wrote: Pusti moderatore da rade svoj posao, a kako vidim svaki dan sve više ima xiaomi korisnika, nebi me čudilo da za koju godinu i pretekne SamsungHardCore wrote: Hahahahhaha posjeti psihijatra
Bolje ovo stoji za tvoj komentar nego njegov![]()
Kolko je tema o xiaomiju aktivna evo imam ga i sam i cesto nailazim na ljude koji nikad culi nisu za tu marku.To o preticanju samsunga moze biti samo neostvarena zelja.Polovni Xiaomi telefoni se jako tesko prodaju kod nas za razliku od samsunga.
Pa ljudino idi i ti s njim zajedno pod ruku, jesil kad vidio na TV reklame za Xiaomi kao što vidjas svaki dan za Samsung? Zamisli šta bi bilo kad bi se reklamirali na svakom cosku kao i samsung, vjeruj mi da nebi tako pričao
- i agree
#10 Re: Xiaomi MI 9T
9 godina su aktivni,sta ih sprijecava da se reklamiraju?Eto otvaraju i radnje po evropi,sto znaci da im reklame ne manjka,jednostavno kad smo mi u pitanju,BiH,nisu tolko zastupljeni i popularni.Logicno je sasvim da samsung bude ispred njih jer je poceo sa radom davne 1938 godine.Suludo je pravit bilo kakva poređenja
- Quaresma
#11 Re: Xiaomi MI 9T
ma ja, kad se spama sa temama o samsung telefonima, hajmo i o xiaomijima, umjesto da se pise u odgovarajucim temama, najlakse je napraviti novu.HardCore wrote:Ima i tema za Samsung pa se otvaraju teme za svaki novi S model...kad si tako pametan i na ostalim temama stavi isti komentar...diablobih wrote:Imas temu za Xiaomi, nema potrebe da otvaras nove teme.
- HardCore
#12 Re: Xiaomi MI 9T
Sve razumijem, reklama ima svoju cijenu, i zbog toga su im cijene niže, ne kažem ni da je Samsung bolji ni gori, obje marke imaju i prednosti i mane, tu se nema šta pričati ni jedan smartphone nije savršen, došla su vremena kad i kinezi koriste identične procesore i grafičke kao i samsung, nema više da im fali rama i da štopa na svaki dodir, kao što je to bilo prije 5 god i više...kao i što sam kažeš otvaraju radnje po evropi nebi me čudilo da za par godina otvore radnje i u Bosni i da sklope ugovore s domacim operaterima, to bi već bila druga priča...i agree wrote:9 godina su aktivni,sta ih sprijecava da se reklamiraju?Eto otvaraju i radnje po evropi,sto znaci da im reklame ne manjka,jednostavno kad smo mi u pitanju,BiH,nisu tolko zastupljeni i popularni.Logicno je sasvim da samsung bude ispred njih jer je poceo sa radom davne 1938 godine.Suludo je pravit bilo kakva poređenja
Peace