Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arnes_king wrote:Pa ja, vidis da je 512 GDDR3 main memory size graficke
kako sam skontao iz konteksta recenice da je 10mb a da mu je memorija konzole sto bi mi rekli ram 512
Ne, pa procitaj opet ono prvo sto si postavio, ono sto je opsirnije, fino ti pise 512 MB GDDR3, da se radi o obicnom ramu nebi bilo GDDR nego DDR, GDDR se odnosi na graficki ram, isto ti je i u PC svijetu
Kao sto sam i ranije napisao XBox 360 ima graficki cip sa 512 MB GDDR3 memorije i 512 MB RAM, a PS3 graficki cip sa 256 MB GDDR ( ne znam kojeg) te isto toliko, odnosno 256 MB RAM, a procesore da ne pisem bezveze jer ovdje smo u dilemi zbog grafickog cipa i rama xD
arnes_king wrote:Pa ja, vidis da je 512 GDDR3 main memory size graficke
kako sam skontao iz konteksta recenice da je 10mb a da mu je memorija konzole sto bi mi rekli ram 512
Ne, pa procitaj opet ono prvo sto si postavio, ono sto je opsirnije, fino ti pise 512 MB GDDR3, da se radi o obicnom ramu nebi bilo GDDR nego DDR, GDDR se odnosi na graficki ram, isto ti je i u PC svijetu
Kao sto sam i ranije napisao XBox 360 ima graficki cip sa 512 MB GDDR3 memorije i 512 MB RAM, a PS3 graficki cip sa 256 MB GDDR ( ne znam kojeg) te isto toliko, odnosno 256 MB RAM, a procesore da ne pisem bezveze jer ovdje smo u dilemi zbog grafickog cipa i rama xD
hvala puno na pojašnjenju
hocu da kupim xbox pa malo gledam da se ne .aje.bem uglavnom kako skontah ima taman rama i ostalih djidja.
Kontao sam uzeti ovaj neki novi slim model 250gb pa kad ga skopcam javim jel mu fali rama
Konzole ne gledaj po tome nikada Et napisao sam ti kolisno PS3 tek ima i rama i graficke memorije a pogledaj igre, pogotov uncharted 3, tako ti je i sa xboxom, konzole su napravljene za igrica i zbog toga sam ih uvjek za igranje volio vise od PC-a
DanteX wrote:Vidio sam da se u BBI-u (u prizemlju) prodaje Xbox elita, flashovana, kinect ready i godinu dana garancija. Mene interesuje, isplati li tu kupiti ili?
Bolje ti je Slim i da kupujes originale. Ako ne igras online, meni konzola gubi smisao...
DanteX wrote:Vidio sam da se u BBI-u (u prizemlju) prodaje Xbox elita, flashovana, kinect ready i godinu dana garancija. Mene interesuje, isplati li tu kupiti ili?
Bolje ti je Slim i da kupujes originale. Ako ne igras online, meni konzola gubi smisao...
Ne igram online, nisam neki ljubitelj toga. Draže mi je kad sjednom u fotelju i sam odigram sat-dva
Kupi flashovanu s LT+ 3.0 ! nabavi przac sa mogucnosti da przi Dual Layer diskove (15 KM deset komada DL diskova ) i uzivaj
Koliko sa ja mogao skontati onoga lika sto prodaje u BBi-u da su mu sve konzole slim i sve su prilagodjene za pirate
A gdje uzimate igrice za xbox ?
Odoh danas bratu da flashujem isti, pa ne moze da ceka dok se skine te bih mu uzeo jednu-dvije dok se neke ne skinu sa neta
Kupi flashovanu s LT+ 3.0 ! nabavi przac sa mogucnosti da przi Dual Layer diskove (15 KM deset komada DL diskova ) i uzivaj
Možeš li mi molim te reći šta je LT+ 3.0?
I ako mi možeš reći koja konzola je bolja, slim ili elita? Jer sam nešto čuo da se kod elite brzo pojavljuje RRoD, dok slim može duže izdržati.
Ako je vjerovati ovim natpisima, vjerovatno krajem ove godine dolazi Xbox 720 ako će se već tako zvati.
Obično to bude oko te božićne sezone, valjda će ga promovirati na E3 koji je nekad tamo u junu.
E sad, pretpostavljam da će imati ugrađen wireless standardno (neće se morati zasebno kupovati kao na starijim modelima) ali me interesuje baš hoće li Kinect moći biti serijski upakovan u samu konzolu ili će i dalje to biti zaseban uređaj na kojem će nam izvlačiti pare. Znajući današnji kapitalizam, vjerovatno ovo drugo.
@DanteX: LT 3.0+ je mislim jedna od ovih verzija flashovanog/moddanog softwarea za piratske igre.
Eborg wrote:Meni je GTA dobra igra, kontam da naručim i Episodes From Liberty City.
BTW, je li neko igrao Red Dead Redemption i Mafia II koje su više-manje na isti fazon? Igrao sam demo Mafie II ali me malo iznervirala kamera, ostalo mi se činilo OK.
Obe su fenomenalne igre i neces se pokajat ako obe uzmes
Možeš li mi molim te reći šta je LT+ 3.0?
I ako mi možeš reći koja konzola je bolja, slim ili elita? Jer sam nešto čuo da se kod elite brzo pojavljuje RRoD, dok slim može duže izdržati.
LT+ 3.0 je najnoviji flash za one koji igraju LIVE i imaju novi dashboard , što se tice konzole bitno je da uzmes Jasper plocu bila ona phat ili slim ....
Citirao si post koji je Bog zna koliko star. Stare vijesti.
Znam, ali kako sam ga nasao ? ja bas kad sam citirao gledam odkud ga nadje, jer poslije ga nisam mogao naci xD Jest da sam malo popusio ali nisam toliko zar xD
I ako mi možeš reći koja konzola je bolja, slim ili elita? Jer sam nešto čuo da se kod elite brzo pojavljuje RRoD, dok slim može duže izdržati.[/quote]
LT+ 3.0 je najnoviji flash za one koji igraju LIVE i imaju novi dashboard , što se tice konzole bitno je da uzmes Jasper plocu bila ona phat ili slim ....[/quote]