Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Angel in Coma.... neces vjerovati,.... ipak sam se sjetila da znam i Niki... Upoznala sam je prosle godine u Marquee-u.... sa B-Lady... tj ona me upoznala s njom
E da vidimo.... ko je najveca mahalusa Sa-X-a?
Last edited by Babsy on 31/05/2004 02:36, edited 1 time in total.
Eh, ..... pa jel` stvarno o ovome treba da se izjasnimo? Ako nam to do sada nije kristalno jasno, ......... ne znam, .......... ne znam sta ona jos treba da kaze.
Zato se ja ne druzim sa curicama. Ne volim mahalanja. Samo sa deckicima, premda obicno nemam vremena za mahalanje s njima
A Nikola, hm, on se predao za 2 min
Kako svi znaju za tog zgodnog Nikolu,
njemu mora da je super.
Ja nikad nisam bila mahalusa nit zelim biti, radije neka se o meni mahala nego ja da o nekome mahalam i trosim energiju
HUH! Evo i mene nakon par dana pauze Bio mi PC na "čišćenju" "Samo" 180 virusa Moj PC je medicinsko čudo. Ah BABSY ti si definitivno najveća mahaluša ovdje. Fascinantno je to kako svakoga znaš, svašta znaš, ima te svugdje, sa svakim, svakako... Imaš tu titulu od mene
Baš je divno što si se Nikole sjetila. Srce moje slatko. C c c c... Nova mu riba ide sa mnom na fax. Baš jadničak ima kompleks od mene