Averus wrote:Maida ne poznajem lično, ali poznajem najmanje 50 onakvih likova - koji isto pričaju, oblače se, ponašaju, izgledaju, pa neki čak i pjevaju vrlo slično njemu. Iskreno, mene ne fascinira njegov "glasni" glas, jer mi graniči s deranjem.
Znaci nije problem u Maidu nego u tim likovima koje poznajes i koji su ti bas ono odbojni, al kad vidis njega na tv vidis njih

to je ta logika

Nisu ti likovi a ni Maid krivi ako curice vise gledaju njih
Averus wrote:
Oliver Dragojević se nije ni jednom dreknuo tokom karijere, a jedan je od najinteresantnijih i upečatljivijih pjevača s ovih prostora.
Cudo od pjevaca ako cak spada u tu kategoriju vise mi naginje nekako na hunjavce al to je vec druga stvar

Dvije eventualno tri pjesme u nizu mogu podnijeti na cetvrtu vec il gusim sebe il onog ko ga pusta
Averus wrote:
To primitivan je proizašlo iz nastupanja na ZMBT. Izvinjavam se ako ikoga ovim uvrijedim, ali ja osobe koje učestvuju i one koji prate tu emisiju smatram niže inteligentnim bićima.
Sto ti je slucajnost

zadnji kometnar sam poceo da mozda ovaj x faktor razumiju samo natprosjecno inteligentne osobe al ga obrisah da se neko ne nadje uvrijedjen

Sto se tice ZMBT to je promasaj za sebe ali sad tako reci za sve one ljude koji su to gledali je malo previse narcisoidno skoro pa Maidovski
Averus wrote:
Fuad Backović (samoprozvani Deen) je u nama izazvao mržnju, odbojnost i mnoge druge negativne emocije, a ipak je izazivao i pozitivnih - navijali smo za njega na evroviziji, pjevušimo pjesme 7Up-a i dan danas (ako ništa iz zajebancije). Da li to znači da Deen ima X-Factor? Ne.
Deen samo ima politički angažovanog tatu.
Nije problem znaci u Fuadu nego u Zaimu ocito il nije valjala proslo stranka il ova sad ostat ce tajna
Averus wrote:
Dakle to što si nabrojao nema veze s X-Factorom. X-Factor je sposobnost osobe da privuče što veći broj slušatelja da kupe njen album, da posjećuju njene koncerte i da neko na tome debelo zaradi, dok se tom istom izvođaču daju mrvice hljeba koje će njemu biti dovoljne. Osobe trebaju da se nafuraju NAKON što osvoje ovo takmičenje, a ne da dođu već nafurane.
Kao sto gore rekoh to ipak razumiju oni koji i sami posjeduju taj x faktor