X FACTOR Adria

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

piupiu

#3551 Re: X FACTOR Adria

Post by piupiu »

Je l' neko vec stavio Niksica? Odavno se nisam ovako slatko ismijala onako na prvu ... iz totalno pogresnih razloga ... :lol:

Po'sshaj mennnnnneeee ... sLLLLLLLobodno (meHko "L"), sLLLLLLLobodno mu reci ... :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3552 Re: X FACTOR Adria

Post by plain vanilla »

piupiu wrote:Je l' neko vec stavio Niksica? Odavno se nisam ovako slatko ismijala onako na prvu ... iz totalno pogresnih razloga ... :lol:

Po'sshaj mennnnnneeee ... sLLLLLLLobodno (meHko "L"), sLLLLLLLobodno mu reci ... :lol:
kako je meni odvratan ovaj lik, to nije normalno :oops:
suspect_zero

#3553 Re: X FACTOR Adria

Post by suspect_zero »

piupiu wrote:Je l' neko vec stavio Niksica? Odavno se nisam ovako slatko ismijala onako na prvu ... iz totalno pogresnih razloga ... :lol:

Meni ovdje fakat nije ništa smiješno :oops: .....lik rekao više o sebi :sad: ....ako je namjera bila da šukne Amelu više je sebe izofir'o :roll:
ovaj Nikšić je totalni promašaj od insana :oops:
piupiu

#3554 Re: X FACTOR Adria

Post by piupiu »

suspect_zero wrote:

Meni ovdje fakat nije ništa smiješno :oops: .....lik rekao više o sebi :sad: ....ako je namjera bila da šukne Amelu više je sebe izofir'o :roll:

Ne bih rekla. Ovo je samo parodija naseg mahalskog govora i navike da svima solimo pamet ("Po'sshaj mennnnnne, sllllllobodno mu reciii..." :lol:), i za sve imamo odgovor u fazonu "Nobelovac, napise li se sh'a?". Meni je smijesno. Tacno mogu zamisliti kako izgleda lik koji tako govori, mrtav ozbiljan. :D
RtrnOfSalisbury

#3555 Re: X FACTOR Adria

Post by RtrnOfSalisbury »

svakoj ideju treba da odstoji i sazrije ! kod mene se desilo da su sazrile dvije aman. prva je da amel sa stadiona u gracanici ispred 41 tisuce ljudi (da nadmasi kakanj) poleti malim avioncicem putem (uzduhom) koseva ko onomad fil kolinos, dje bi ga docekalo preko 100 tisuca odusevljenije obozavaoca i posto nebi imo dje slecet padobranom bi se spusco direkt na binu, na padobranu bi pisalo iksfaktor.
druga ideja je za ove prdukcije koje prave sovove: nek snime dvd sa svim pjevacima koji bi se dijelili dzabe i ko oce mogo bi slusat i gledat kandidate 24 sata dnevno i onda posteno glasovat, nema nist na brzinu aman. tako bi dobili slobodne termine na tv dje bi se mogla ubacit emisija kako se ore njiva, kako se sije kuruz, raz i jecam i sl. tu bi i pjevaci mogli gostovat i zamisli samo: dodje amel u emisiju, zabije asov u zemlju (bosansku) i zapjeva: itz maj laaajf, junuz i djina nevr beeek daaaan .... jebote istog dana bi nestalo lopata u prodavnicama :cry:
PriNc_ba

#3556 Re: X FACTOR Adria

Post by PriNc_ba »

UvaljanaPucna wrote:
Partizzanka wrote:i sta sad da kazem
pobjedi jedini koji mene nervira do zla boga (ko i prosle godine doduse)
ne kazem da ne pjeva dobro kao ni prije ali brate mili ... ja mu na koncert ne bih otisla no way!
takmicio se protiv djece koja nemaju dana iskustva, on deset godina na sceni kako tako

eno i sam je izjavio da ne moze da vjeruje da je jos jednom pobijedio ...

nek mu je sa srecom

ove godine vala ne imadoh bas nekog pretjeranog favorita
Nisam isčitavala sve,a ovo mi se svidjelo pa reko' da kvotujem i da dodam jos koju svoju :D .

To sto je on pobijedio mi je najveca glupost,prvo pjeva godinama,a prijavio se da se takmici sa djecom, koja napokon trebaju da imaju svojih 5 minuta i onda im on neki matorac ( sto defakto naspram njih jest) oduzme mjesto (nekome).
Jarane on je svoju sansu imao prije 10 godina,hoce li to on svaki put prijavljivat u neko amatersko takmičenje i pobjeđivat jer je vokalno sposobinji,iskusniji od drugih ucesnika???? Pa nije on amater odavno,mogao je doci i Sasa Kovacevic da pjeva,tj da se takmici,pjevao jest u sou :)

Ali skidam kapu za marketinski potez - svaka cast ,ovaj mu je potez bolji nego Severnin :-) :D

A da mu bude sa srecom pa da uspije,pa da i nas i sebe rijesi muke i hodnje po 'vakim takmičenjima,mislim ide u godine valja drzat tempo sa djecurlijom :skoljka:
I da znam da 35 godina nije puno i ja skoro pa imam toliko,ali prosjek godina je duplo manji,pa zato spominjem matorac i tako to :zoka:
jedno od glupljih razmisljanja al ajd... tvoje je pa se ne sekiram.

nemas ocigledno pojma o konceptu x faktora. po tvojoj glupoj logici bi grupu 27+ trebalo izbrisati. po tvojoj glupoj bosanskoj logici ko dolazi iz bosne i poznat je samo tu onda on ili ona nema pravo da se takmici u takmicenju koje dozvoljava upravo ne bas u potpunosti ostvarenim pjevacima da se prijave a to su obicno oni od 25 i vise godina. po tvojoj glupoj logici bi se trebao prijaviti sasa kovacevic koji je regionalno poznat sasvim dovoljno da se eto moze svrstati u taj neki pokusaj zvijezde balkanske i koji definitivno ne bi prosao bootcamp s obzirom da je u njegovoj kategoriji bilo bar 10 jacih vokala. po tvojoj glupoj logici svi ostali 27+ su imali pravo da se prijave jer ti ne znas za njih dok su u svojim zemljama vecinom svi poznatiji i uspjesniji od Amela. kakva glupa logika tipicnog usranog boshnje... i trebaju nas drugi gazati nogama kad smo gamad.

partizanku npr postujem zbog hejtanja jer je konkretno. odvaratan joj lik i cao ali ti s tim svojim glupostima i nelogicnim i glupim zakljuccima ... :-)

i sto se tice ovoga oko glasanja i trosenja love na to... s obzirom da je kod nas nazalost jadno koliko glasamo tako kad treba nekog bosnju pogurati u nekom shou a u humanitarnim akcijama smo kite ja opet ovo gledam s pozitivne strane kad je Amel u pitanju jer znam provjereno da lik nikad nije odbio humanitarni nijedan koncert i da je cak otkazivao i svoje svirke zbog takvih koncerata. a s obzirom da je sada na putu da postane regionalna zvijezda ukoliko se aBd potrudi i ne bude glup da zajebe sigurno zadnju priliku da napravi vecu karijeru mislim da ce biti od koristi da se nadoknadi ta letargicnost njegovih glasaca a i glasaca mirze i ostalih i da se u humanitarne akcije ubrizga neka injekcija i preko njegovih "ledja" ;)

sve u svemu zasluzena pobjeda i realno nije mu mogao niko opepeliti. ni ovi bez scenskog iskustva a ni ovi sa scenskim iskustvom ali koji nisu poznati u bosni pa su imali pravo da se takmice a da ih se ne pljuje iz bosne ;)
plain vanilla

#3557 Re: X FACTOR Adria

Post by plain vanilla »

piupiu wrote:
suspect_zero wrote:

Ne bih rekla. Ovo je samo parodija naseg mahalskog govora i navike da svima solimo pamet ("Po'sshaj mennnnnne, sllllllobodno mu reciii..." :lol:), i za sve imamo odgovor u fazonu "Nobelovac, napise li se sh'a?". Meni je smijesno. Tacno mogu zamisliti kako izgleda lik koji tako govori, mrtav ozbiljan. :D
on je najobicniji mudroser
azurna_obala

#3558 Re: X FACTOR Adria

Post by azurna_obala »

Čovjek je pobijedio i neka je...zasluženo!!! :D
Ako mu pravila produkcije X factora nisu zabranjivala da se prijavi i nastupa, iako već ima ''neku'' karijeru....čemu uzalud trošiti nervne ćelije i protiviti se takvoj odluci!!
UvaljanaPucna

#3559 Re: X FACTOR Adria

Post by UvaljanaPucna »

PriNc_ba wrote:
UvaljanaPucna wrote:
Partizzanka wrote:i sta sad da kazem
pobjedi jedini koji mene nervira do zla boga (ko i prosle godine doduse)
ne kazem da ne pjeva dobro kao ni prije ali brate mili ... ja mu na koncert ne bih otisla no way!
takmicio se protiv djece koja nemaju dana iskustva, on deset godina na sceni kako tako

eno i sam je izjavio da ne moze da vjeruje da je jos jednom pobijedio ...

nek mu je sa srecom

ove godine vala ne imadoh bas nekog pretjeranog favorita
Nisam isčitavala sve,a ovo mi se svidjelo pa reko' da kvotujem i da dodam jos koju svoju :D .

To sto je on pobijedio mi je najveca glupost,prvo pjeva godinama,a prijavio se da se takmici sa djecom, koja napokon trebaju da imaju svojih 5 minuta i onda im on neki matorac ( sto defakto naspram njih jest) oduzme mjesto (nekome).
Jarane on je svoju sansu imao prije 10 godina,hoce li to on svaki put prijavljivat u neko amatersko takmičenje i pobjeđivat jer je vokalno sposobinji,iskusniji od drugih ucesnika???? Pa nije on amater odavno,mogao je doci i Sasa Kovacevic da pjeva,tj da se takmici,pjevao jest u sou :)

Ali skidam kapu za marketinski potez - svaka cast ,ovaj mu je potez bolji nego Severnin :-) :D

A da mu bude sa srecom pa da uspije,pa da i nas i sebe rijesi muke i hodnje po 'vakim takmičenjima,mislim ide u godine valja drzat tempo sa djecurlijom :skoljka:
I da znam da 35 godina nije puno i ja skoro pa imam toliko,ali prosjek godina je duplo manji,pa zato spominjem matorac i tako to :zoka:

nemas ocigledno pojma o konceptu x faktora. po tvojoj glupoj logici bi grupu 27+ trebalo izbrisati. po tvojoj glupoj bosanskoj logici ko dolazi iz bosne i poznat je samo tu onda on ili ona nema pravo da se takmici u takmicenju koje dozvoljava upravo ne bas u potpunosti ostvarenim pjevacima da se prijave a to su obicno oni od 25 i vise godina. po tvojoj glupoj logici bi se trebao prijaviti sasa kovacevic koji je regionalno poznat sasvim dovoljno da se eto moze svrstati u taj neki pokusaj zvijezde balkanske i koji definitivno ne bi prosao bootcamp s obzirom da je u njegovoj kategoriji bilo bar 10 jacih vokala. po tvojoj glupoj logici svi ostali 27+ su imali pravo da se prijave jer ti ne znas za njih dok su u svojim zemljama vecinom svi poznatiji i uspjesniji od Amela. kakva glupa logika tipicnog usranog boshnje... i trebaju nas drugi gazati nogama kad smo gamad.

partizanku npr postujem zbog hejtanja jer je konkretno. odvaratan joj lik i cao ali ti s tim svojim glupostima i nelogicnim i glupim zakljuccima ... :-)

A-ha,hajde živ bio ne dipr pa ne govori da partizanku poštujes zbog hejtanja,nego su u pitanju druge relacije i zato što je znaš duže vrijeme. Ali evo ja sam ovdje jadna glupa tek registrirana jedan dan,pa de se ti nadji da seres po mom mišljenju ko' neko bitan.
I nimalo se ne sikiras zbog mog glupog razmišljanja i moje glupe logike,al' se zato brate nerviras al ono pravo.
Živ bio pij tablete za smirenje i ne budi takva pedala,da ne kazem neku prigodniju rijec; i nije ovo tvoje privatno vlasništvo pa da ti nekoga etiketiras glup si,bošnjo si,vakav si nakav si... A to da si pedala dokazat ćeš tako što ćeš napisati još odvratniji post ili pm replicirajuci na ovo moje...
Imaš cehre paćenika dzabaj.....
Btw zaboli me uho i za Amela i za tebe...
Nimalo mi kao ženi ne prilici ovo da ti pišem,al brate grehota je ne odgovoriti ti na ovolike uvrede
sizifinho

#3560 Re: X FACTOR Adria

Post by sizifinho »

UvaljanaPucna wrote:A-ha,hajde živ bio ne dipr pa ne govori da partizanku poštujes zbog hejtanja,nego su u pitanju druge relacije i zato što je znaš duže vrijeme. Ali evo ja sam ovdje jadna glupa tek registrirana jedan dan,pa de se ti nadji da seres po mom mišljenju ko' neko bitan.
I nimalo se ne sikiras zbog mog glupog razmišljanja i moje glupe logike,al' se zato brate nerviras al ono pravo.
Živ bio pij tablete za smirenje i ne budi takva pedala,da ne kazem neku prigodniju rijec; i nije ovo tvoje privatno vlasništvo pa da ti nekoga etiketiras glup si,bošnjo si,vakav si nakav si... A to da si pedala dokazat ćeš tako što ćeš napisati još odvratniji post ili pm replicirajuci na ovo moje...
Nimalo mi kao ženi ne prilici ovo da ti pišem,al brate grehota je ne odgovoriti ti na ovolike uvrede
ako si fkt nova, ko što kažeš, i ovako planiraš komunicirat, bolje nemoj, niko ti neće uzet mišljenje za ozbiljno.
sunceKOtepsija

#3561 Re: X FACTOR Adria

Post by sunceKOtepsija »

plain vanilla wrote:
piupiu wrote:
suspect_zero wrote:

ohoooooooo teske rijeci zaista, prema nekome ko ima milione pregleda na youtubeu... :shock: :o :-)
plain vanilla

#3562 Re: X FACTOR Adria

Post by plain vanilla »

sunceKOtepsija wrote:
plain vanilla wrote:
ohoooooooo teske rijeci zaista, prema nekome ko ima milione pregleda na youtubeu... :shock: :o :-)
ima i Ekrem Jevric milione pregleda na YT
sunceKOtepsija

#3563 Re: X FACTOR Adria

Post by sunceKOtepsija »

plain vanilla wrote:
sunceKOtepsija wrote:
plain vanilla wrote:
ima i Ekrem Jevric milione pregleda na YT
pa sta? :roll: :? :roll: :? :roll:
Partizzanka

#3564 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

UvaljanaPucna wrote:
PriNc_ba wrote:
UvaljanaPucna wrote:

A-ha,hajde živ bio ne dipr pa ne govori da partizanku poštujes zbog hejtanja,nego su u pitanju druge relacije i zato što je znaš duže vrijeme. Ali evo ja sam ovdje jadna glupa tek registrirana jedan dan,pa de se ti nadji da seres po mom mišljenju ko' neko bitan.

e ima li ista mrze nego ovo quotanje ne znam ni hoce li mi uspjeti ali probat cu jer se i ja spominjem pa ...

drugovi i drugarice nemojte se svadjati
pogotovo oko ovako nebitnih stvari

drugarice paucina, ja ovdje na forumu ne poznajem nikoga tako da ne nema ko na osnovu toga braniti niti podrzavati
od pocetka ovog serijala iznosim svoje misljenje koje je kontra kiceta i niko to nije mogao niti promjeniti niti poljuljati cak ni kada je nesimpaticni neharizmaticar neko vece odnio pobjedu

druze princ, nemoj odmah vrijedati i nazivati nekoga pogrdnim izrazom glupi boosnjo samo jer ne misli kao ti. mozda ona nije ni bosnjo ni glupa samo eto ne slaze se sa tim i to je to

ni meni se iskreno nije svidjelo sto imaju ovu kategoriju iskusnih pjevaca
jedan ima svoju grupu godinama
jedna bila 3x na evroviziji
ova pjevala bekvokale nema kome nije
kice imao i albume i nastupe i karijeru koju je dva puta uspio ugasiti
iako su mi se svi iskusni (osim kiceta naravno i one sto se peci kada prica i pjeva) svidjali i bili moji favoriti ipak vidi se da ljudi znaju sta rade
ipak smatram da stavljati ih u isti kos sa djecom koju pojede trema radi neiskustva ... nije fer! pa onda kada u duelu izbace nekoga ko je iskusan to bude maltene bukvalno jer daju mladjima sansu - zasto?

meni nisu jasni oni koji su kada se amel prijavio njihova prva reakcija je bila
joooj vidi njega sta ce on opet
a sada kada je pobijedio on je nacionalni heroj! svi ga odjednom vole i podrzavaju
sto ga nismo podrzavali nakon onih talenata nego se nesto koprcao malo i nestao?
Nedavno je cak izjavio da ce poceti pjevati sevdah (to je inace prva stepenica za dole u karijeri nasih poznatih, iduca i posljednja je da postanu vidoviti)

a o tome kako me nervira cinjenica da sada bilo ko iz bosne moze da se prijavi na bilo kakav show u srbiji ili hr, i zna da ce pobijediti neovisno kako se predstavi jer ludi bosanci ce ludo da glasaju do pobjede. bolje da ne govorimo
i zasto bilo ko kaze da je amel bosanski predstavnik .... GDJE JE TO PISALO OD POCETKA? JEL IDE LOVA BOSANCIMA? JEL ONO BILA BALKANOVIZIJA?
x-faktor kao i sva ostala takmicenja su INDIVIDUALNOG karaktera i zaboravite to bosanski predstavnik - nigdje veze!
cassius

#3565 Re: X FACTOR Adria

Post by cassius »

plain vanilla wrote:

kako je meni odvratan ovaj lik, to nije normalno :oops:

Niksic je car.
UvaljanaPucna

#3566 Re: X FACTOR Adria

Post by UvaljanaPucna »

@partizzanka
da ne idem u dublje rasprave,kada sam napisala da se znate duže,mislila sam na staž na forumu,nista konkretnije.
Nemam nista protiv tebe,cak bih svaku tvoju riječ potpisala. Bezveze mi kako me je tip izvrijedjao zbog mog razmisljanja,koje niti sam nametala nekome niti pokusavala da nekoga ubijedim u to ...znaci niđe veze

Jos mi je bezvezniji onaj @sizifhno koji umjesto da osudi ono vrijedjanje od strane @princa on meni kaze da me nece niko smatrat zaozbiljno. Pa ja i nisam dosla ovdje da dajem teze za doktorske disertacije koje trebaju da budu ozbiljne,nego cisto da napisem nesto na nekoj bezveznoj temi,da ubijem vrijeme na poslu :zoka:
I jos jednom da kazem,glupo mi je da bilo ko je prosao jedno takmicenje pa se opet prijavi,i maid,i amel,i nesad,i haris i ostali...

poz
Last edited by UvaljanaPucna on 10/07/2015 14:48, edited 1 time in total.
Partizzanka

#3567 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

mah ne zamjeram ja nikom nista ( cak ni ovima koji misle da su kao nesto pametno rekli pa me kao "pokopali") - zao mi sto se prepirete oko nicega

mah nekako meni ovi koji nisu uspjeli u takmicenjima (ili je to samo jer mi je Maid nekako predrag iz ne znam kog razloga) oni su mi ok da se prijave, jbg negdje ce uspjeti

ali covjek koji je pobijedio, dobio lovu, snimio vise pjesama ili album, ima karijeru i nesto kao fura 10 godina
ili zena kojoj je muz producent (znaci haman odmah moze da snimi album) i koja ima karijeru bekvokala i bila tri puta na evroviziji
ili momak koji ima band koji svira, znaci ono ... on je muzicar u fullu
sta ce oni tamo? osim samopromocije. ali tako oduzimaju sansu nekom djetetu da se pokaze bilo kako.

sad bez zezancije
mislite li da bi se Ilma trebala opet prijaviti kada bude punoljetna
ili mozda na ove pinkove zvjezdice sada - mislim da je tu profulala, da je trebala na nesto djecije da to podere
RtrnOfSalisbury

#3568 Re: X FACTOR Adria

Post by RtrnOfSalisbury »

a sto se nebi amel prijavio i dogodine, to bi jeknulo sirom regiona i svijeta ko nesto jos nevidjeno
leo karan

#3569 Re: X FACTOR Adria

Post by leo karan »

Ne vidim problem sto je Amel pobijedio :?
Frajeru je to do sad najbolji potez u zivotu, to sto se prijavio na X factor. Ako je do sad pjevao za 5 glava, od sad ce pjeva za 2 milje.
Ucetvorostrucio sebi cijenu. Obezbjedio sebi koliko toliko bolji zivot i to u profesiji koju je odabrao. Svaka cast, izborio se i nije odustao.
Ljakan

#3570 Re: X FACTOR Adria

Post by Ljakan »

sto se ilme tice obavezno bi trebala jer ima glas i ne samo ona nego i svi kome pravila tog šoa dozvoljavaju da ucestvuje nek ucestvuje.bila to ona,amel ili neznam ko...
sizifinho

#3571 Re: X FACTOR Adria

Post by sizifinho »

UvaljanaPucna wrote:@partizzanka
da ne idem u dublje rasprave,kada sam napisala da se znate duže,mislila sam na staž na forumu,nista konkretnije.
Nemam nista protiv tebe,cak bih svaku tvoju riječ potpisala. Bezveze mi kako me je tip izvrijedjao zbog mog razmisljanja,koje niti sam nametala nekome niti pokusavala da nekoga ubijedim u to ...znaci niđe veze

Jos mi je bezvezniji onaj @sizifhno koji umjesto da osudi ono vrijedjanje od strane @princa on meni kaze da me nece niko smatrat zaozbiljno. Pa ja i nisam dosla ovdje da dajem teze za doktorske disertacije koje trebaju da budu ozbiljne,nego cisto da napisem nesto na nekoj bezveznoj temi,da ubijem vrijeme na poslu :zoka:
I jos jednom da kazem,glupo mi je da bilo ko je prosao jedno takmicenje pa se opet prijavi,i maid,i amel,i nesad,i haris i ostali...

Nadam se da ne zamjeris nista
poz
činjenica da ti je bezvezniji jedan sizifinho, koji te je upozorio normalnim riječnikom da te niko neće smatrat za ozbiljno ako budeš komunicirala na način na koji si komunicirala, od princa koji te je izvrijeđao (tvoje riječi) samo govori o tebi, nikako o meni.

A to oko ubijanja vremena na poslu, to je već standard ove države, mjesto da se radi- ubija se vrijeme. U svakom slučaju nisi došla ovdje ubit vrijeme, došla si nametati svoje mišljenje pošto u prvom neslaganju s nekim forumašom si pokazala da nemaš namjeru konstruktivno se raspravljati već jednostavno ideš onom:
"A je crveno..."
"Ali A nije crveno, ono je plavo..."
"A JE CRVENO, NE PRDI! "

i normalno da ja prvi takve forumaše ne uzimam za ozbiljno, što bih se raspravljao s nekim kome nije u interesu da se razmijene mišljenja, već da nametne svoje.

U svakom slučaju, nisam ti ni sad ništa ružno rekao, vjerovatno ću ispast opet bezvezniji, al bože moj, neću se plaho nasekirat ( nasikirat )
I da, vrijeme se ne ubija, vrijeme tebe ubija a ti njega živiš...
:bih:
samkoF

#3572 Re: X FACTOR Adria

Post by samkoF »

Cestitke Amelu Curicu na pobjedi a vama se ne mogu nacuditi koliko raspravljate oko nevaznih stvari i koliko energije i zivaca trosite na to a odrasli ljud a cak i vrijedjate se :-)
kucniljubimac

#3573 Re: X FACTOR Adria

Post by kucniljubimac »

MTV wrote:
I jos jaci selfie :gunjastajl:
Image
(Dara Bubamara jase binu) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de objasni :lol: :lol:
phillie

#3574 Re: X FACTOR Adria

Post by phillie »

pogledaj na mobu :D :D :D ja prvo pomislio lik nije promjenio kameru :D :-)
MTV

#3575 Re: X FACTOR Adria

Post by MTV »

To je montaza ljudi, pokupio sa forum.hr a tamo neko pokupio sa tvitera.
Post Reply