X FACTOR Adria

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Gabrielo

#3376 Re: X FACTOR Adria

Post by Gabrielo »

Not My Idea wrote:gledala sam samo malo na pocetku...taj sto je ispao nikako nije mogao bit gori od te sto je pjevala Euforiju. ono je bilo bolno za slusat :shock: strasno
Istina. Ali je ona zato :izet: Kako se zove?

Rekao sam na pocetku da ce neki slatki momcic ovo uzeti. Tinejdzerke najvise glasaju. Svaki put isto bude.
cLo

#3377 Re: X FACTOR Adria

Post by cLo »

njega izbacili? ovog "ćelu" :?
pa jbte imaju li oni uši?
on meni bio najbolji :oops:
aaaaa kako mi je sad ovo isfur bedačina
JanuaryJones

#3378 Re: X FACTOR Adria

Post by JanuaryJones »

Not My Idea wrote:gledala sam samo malo na pocetku...taj sto je ispao nikako nije mogao bit gori od te sto je pjevala Euforiju. ono je bilo bolno za slusat :shock: strasno
morala sam tv na mute staviti. grozno.
Not My Idea

#3379 Re: X FACTOR Adria

Post by Not My Idea »

sad sam ponovo slusala sa slusalicama. :-) engleski kao da je prvi put u zivotu cula. kao kad smo bili djeca pa nismo znali jezik pa samo mumljali dok ne dodje dio koji KAO znamo. bukvalno nisam razumjela a govorim engleski.

a Zeljko, koji lik...da joj nije on mentor, dobro bi je naribao.
i jos kaze da je teska pjesma! pa ti si joj mentor, ti si joj birao...
It_is_a_Leclerc

#3380 Re: X FACTOR Adria

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa publika ju je sačuvala. Žiri bi ju sasvim sigurno izbacio da je mogao.

Inače, Euphoria je užasno teška pjesma. To je na Eurosongu pjevala Loreen i tri back vokala koja nismo vidjeli na tv-u.
Not My Idea

#3381 Re: X FACTOR Adria

Post by Not My Idea »

normalno da je teska, zato se i pitam sta bi Zeljku da joj bas nju dadne. ko amater kakav.
Loulou

#3382 Re: X FACTOR Adria

Post by Loulou »

Not My Idea wrote:sad sam ponovo slusala sa slusalicama. :-) engleski kao da je prvi put u zivotu cula. kao kad smo bili djeca pa nismo znali jezik pa samo mumljali dok ne dodje dio koji KAO znamo. bukvalno nisam razumjela a govorim engleski.
Činjenica je da je Nina katastrofalno otpjevala ovu pjesmu, baš kako je Massimo rekao "na nivou karaoka" i da je sinoć bila uvjerljivo najlošija. Općenito, ovo nije pjesma za takmičenja ovog tipa.

Također je činjenica i da Loreen ovu pjesmu pjeva na ništa boljem engleskom.

phillie

#3383 Re: X FACTOR Adria

Post by phillie »

Nikoli sinoc nije tema (Eurosong) odgovarala. Ali eto dosla mu je Lakina pjesma, kojoj je tezina teksta na nivou petog razreda osnovne, a i njega je zabrljao. Ni Nina nije nimalo bolja bila (njoj je boje da bolesna pjeva, gluho bilo :D ), i ovaj put ju je samo izgled izvukao (dokaz da ovo ne gledaju samo siparice :D ).
Iako je od Zeljka istina i posteno ono sto je rekao prilikom glasanja, jbg, sto ste im omogucili da se prijave (osim ako nije bila pozivnica produkcije, da glume pacemaker-e)

Ostali kandidati su bili daleko bolji od njih troje (zaboravih spomenuti Filipa, koji je da Dzuli bio 'nako...).
Gabrielo

#3384 Re: X FACTOR Adria

Post by Gabrielo »

phillie wrote:Nikoli sinoc nije tema (Eurosong) odgovarala. Ali eto dosla mu je Lakina pjesma, kojoj je tezina teksta na nivou petog razreda osnovne, a i njega je zabrljao. Ni Nina nije nimalo bolja bila (njoj je boje da bolesna pjeva, gluho bilo :D ), i ovaj put ju je samo izgled izvukao (dokaz da ovo ne gledaju samo siparice :D ).
Iako je od Zeljka istina i posteno ono sto je rekao prilikom glasanja, jbg, sto ste im omogucili da se prijave (osim ako nije bila pozivnica produkcije, da glume pacemaker-e)

Ostali kandidati su bili daleko bolji od njih troje (zaboravih spomenuti Filipa, koji je da Dzuli bio 'nako...).
Stvarno ima i muskih koji gledaju. :D Samo ne mogu se oni takmiciti sa tinejdzerkama koje ce odluciti pobjednika. :D
Da ti meni reci koja je najbolja picoka na takmicenju?
daky585

#3385 Re: X FACTOR Adria

Post by daky585 »

Ako neko ima satelit 16E ili Total TV može gledati X Factor u HD. Slika odlična. :thumbup:
phillie

#3386 Re: X FACTOR Adria

Post by phillie »

Gabrielo wrote:
phillie wrote:Nikoli sinoc nije tema (Eurosong) odgovarala. Ali eto dosla mu je Lakina pjesma, kojoj je tezina teksta na nivou petog razreda osnovne, a i njega je zabrljao. Ni Nina nije nimalo bolja bila (njoj je boje da bolesna pjeva, gluho bilo :D ), i ovaj put ju je samo izgled izvukao (dokaz da ovo ne gledaju samo siparice :D ).

Stvarno ima i muskih koji gledaju. :D Samo ne mogu se oni takmiciti sa tinejdzerkama koje ce odluciti pobjednika. :D
Muski ne glasaju :D Pa ko je ostao od djevojaka? Nina, Andjeline, ona iz Jajca, zena-majka-kraljica :D , ona iz Dalmacije cini mi se...dakle izaberi izmedju Nine i grupe :D
daky585

#3387 Re: X FACTOR Adria

Post by daky585 »

Tonči umislio da je ovo pravi Eurosong, kaže ovoj "Ponosan sam što predstavljaš Hrvatsku". :roll:
JanuaryJones

#3388 Re: X FACTOR Adria

Post by JanuaryJones »

Dosad jedino je Boban otpjevao kako treba. Ovaj mali Ilija loš, skroz.
Not My Idea

#3389 Re: X FACTOR Adria

Post by Not My Idea »

prvi put cujem ovog malca i ovo je jako lose

tonci kad progovori, omg! radije bih slusala amela :lol:
Gabrielo

#3390 Re: X FACTOR Adria

Post by Gabrielo »

phillie wrote:
Gabrielo wrote:

Muski ne glasaju :D Pa ko je ostao od djevojaka? Nina, Andjeline, ona iz Jajca, zena-majka-kraljica :D , ona iz Dalmacije cini mi se...dakle izaberi izmedju Nine i grupe :D
Ne gledam. Upratio sam samo ovu Katarinu. Ne znam te sto si nabrojao. :D
karanana

#3391 Re: X FACTOR Adria

Post by karanana »

tanko na pichetini, pa cu u nedostatku bilo cega boljeg uzeti i ove 3, mada ni one nisu nesto.

a inace niko nije briljirao na ovoj tematici evrovizije.
MTV

#3392 Re: X FACTOR Adria

Post by MTV »

daky585 wrote:Ako neko ima satelit 16E ili Total TV može gledati X Factor u HD. Slika odlična. :thumbup:
Cuj to, neki poseban kanal ili? Neman satelit ni Total samo pitam :)
karanana

#3393 Re: X FACTOR Adria

Post by karanana »

ima li kriterij ko se moze ovdje takmiciti. ovaj curic ipak ovo radi na nekom (polu)profesionalnom nivou vec godinama. moze li sad doci recimo hanka paldum i prijaviti se na ovaj shovu?
JanuaryJones

#3394 Re: X FACTOR Adria

Post by JanuaryJones »

Dobro pjeva al brate debilno se smije.
daky585

#3395 Re: X FACTOR Adria

Post by daky585 »

MTV wrote:
daky585 wrote:Ako neko ima satelit 16E ili Total TV može gledati X Factor u HD. Slika odlična. :thumbup:
Cuj to, neki poseban kanal ili? Neman satelit ni Total samo pitam :)

U pitanju je "feed" - signal koji preuzimaju televizije pa ga emituju. Nema loga, ni brojeva za glasanje.
Usput, Makedonci imaju HD signal na Sitel HD.
MTV

#3396 Re: X FACTOR Adria

Post by MTV »

Hvala na objasnjenju/odgovoru :)
sizifinho

#3397 Re: X FACTOR Adria

Post by sizifinho »

Sad smeta što je star
Pa smeta što se napreže kad pjeva
Pa smeta što je polu-profi (nije smetao Maid prošle godine)
Pa smeta kad priča
pa smeta što se smije xD
HAVANA

#3398 Re: X FACTOR Adria

Post by HAVANA »

Ti sto im sve smeta,mogu kurcu pjevat.I na njemu ne bi prosli.Bravo amele.Odlicno otpjevano.
Gabrielo

#3399 Re: X FACTOR Adria

Post by Gabrielo »

karanana wrote:tanko na pichetini, pa cu u nedostatku bilo cega boljeg uzeti i ove 3, mada ni one nisu nesto.

a inace niko nije briljirao na ovoj tematici evrovizije.
Tako znaci. Vidim ja ne spominju se. Slab izbor ziri napravio.
phillie

#3400 Re: X FACTOR Adria

Post by phillie »

Svaka cast Amele. Bravo Magdalena.
Post Reply