Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ljuba Moljac wrote:Ova plava i ona Tamara sto je pjevala Adele su najbolje do sada. Ostali imaju glasove, ukljucujuci Ilmu i Maida, ali ne i emociju. Ove dvije su se maksimalno uzivjele u pjesmu i zato je to za stepenicu bolje od ostalih.
Jeste da su Maid i Ilma nashi iz Bosne, ali treba biti realan.
Dobar Maid, dobar. Sigurno može puno bolje, haman ga to grlo steglo, šta li. Ali Emina i ono za Federaciju mi je baš zaparalo uši. Glupačica. Dobar je i bio mali Damjan! A Miliću ono zaista nije trebalo. Ne znam šta je želio time postići. Bezveze.
Da mi je samo znati gdje nadju one pjesme sto pjevaju ... ono niko ziv ne slusa ba ... Maida je Zeljko najbolje opisao ... lik nervira i pravo je iritantan. Do sada Ilma bez premca.
to se Mice tice, lik je legenda, i u pravu je da je talentovaniji od svih njih zajedno, i to vise puta
x_lecter wrote:Da mi je samo znati gdje nadju one pjesme sto pjevaju ... ono niko ziv ne slusa ba ... Maida je Zeljko najbolje opisao ... lik nervira i pravo je iritantan. Do sada Ilma bez premca.
to se Mice tice, lik je legenda, i u pravu je da je talentovaniji od svih njih zajedno, i to vise puta
A i u pravu je za sve ono sto je rekao o clanovima zirija
jest maid malo pun sebe, ali nije los decko i ima lijep pirsing. bolja mu je ova frizura nego prosla. ja bih mu samo predlozio promijenu odjevne kombinacije jer ova nije u modi, pogotovo sad u vrijeme sezone jesen-zima 2014