Kad su se kamere ugasile prišao mi je Kiki i tješio me, a Emina me poljubila. Nisam imala snage ni da je pogledam, nije bila fer! Krivo mi je što je Emina poredila mene sa Harisom, jer ne znam da li je ona uopšte kompetentna da se i sama poredi sa mnom, rekla je Ilma.
X FACTOR Adria
Moderator: anex
- relativno84
#2651 Re: X FACTOR Adria
- Havatar
#2652 Re: X FACTOR Adria
Kad su se kamere ugasile prišao mi je Kiki i tješio me, a Emina me poljubila. Nisam imala snage ni da je pogledam, nije bila fer! Krivo mi je što je Emina poredila mene sa Harisom, jer ne znam da li je ona uopšte kompetentna da se i sama poredi sa mnom, rekla je Ilma.
- Partizzanka
#2653 Re: X FACTOR Adria
gdje je sad ovo izjavila
pretjeruju i mediji malo - nadam se
-
rekla-kazala
#2654 Re: X FACTOR Adria
Meni su se Ilma & Co ( njena porodica i njen učitelj pjevanja) zgadili još kod onog ispada sa problemom oko matrice. Odmah su krenuli sa grimasama i izjavama tipa: " Ako je to slučajna nezgoda". Eto svi i sve se urotilo protiv njih.
Da smo zemlja ko što nismo centar za socijalni rad bi se davno oglasio i pozvao njene roditelje da je vrate u školu.
Da smo zemlja ko što nismo centar za socijalni rad bi se davno oglasio i pozvao njene roditelje da je vrate u školu.
- raskopusa
#2655 Re: X FACTOR Adria
upravo tako,nasa je estrada slicnija kupleraju nego bilo cemu drugom.bolje da je ispala nego da se "otisnula"rekla-kazala wrote:Meni su se Ilma & Co ( njena porodica i njen učitelj pjevanja) zgadili još kod onog ispada sa problemom oko matrice. Odmah su krenuli sa grimasama i izjavama tipa: " Ako je to slučajna nezgoda". Eto svi i sve se urotilo protiv njih.
upitno je ko i kako je odobrio ilmi da ne pohadja skolu? kako ce opravdati izostanke?
- raskopusa
#2656 Re: X FACTOR Adria
ispadose zestoki primitivci.Partizzanka wrote:gdje je sad ovo izjavila
- raskopusa
#2657 Re: X FACTOR Adria
ja ne bih slusala ilmu da mi platis. cime to ona plijeni? glas nije dovoljan.uostalom na POCETKU JE RECENO DA NE BIRAJU ONE KOJI IMAJU NAJBOLJI GLAS VEC TRAZE X FAKTOR A ILMA GA NEMA.artime wrote:Kao prvo Ilma je jedna zbog kojih sam gledala ovaj "šo" na balkanski čitaj seljacki način. Curica razvaljuje. A pogledajte malo ostale x-factore pa ćete doći do zaključka da ima dosta djece čak i mladjih od 13. Jer to ljudi vole da gledaju genijalce. Ja lično ne bih platila da gledam Makedonca ali bih Ilmu.
Prema tome su ta sranja oko godina čisti bullshit. Drugo dijete ne bi ni uspjelo u regionu da nije x-factora eh sad i neće znati sta bi sve postigla. A ova Emina je odron, svaki put kada mala pjeva ima otvorena usta jer ne može sebi doći od šoka. I treće sva sreca pa se bira najbolji karakter. Zato će Makedonca pobijediti jer je finjak. Jos jedan bullshit. Toliko od mene.
UTUVITE VEC JEDNOM, TRAZI SE :
X FAKTOR
- kamen spoticanja
#2658 Re: X FACTOR Adria
Ako govoris glasno, tj pišeš velikim crvenim slovima, uopste ne znaci da govoris nešto pametnoraskopusa wrote:ja ne bih slusala ilmu da mi platis. cime to ona plijeni? glas nije dovoljan.uostalom na POCETKU JE RECENO DA NE BIRAJU ONE KOJI IMAJU NAJBOLJI GLAS VEC TRAZE X FAKTOR A ILMA GA NEMA.artime wrote:Kao prvo Ilma je jedna zbog kojih sam gledala ovaj "šo" na balkanski čitaj seljacki način. Curica razvaljuje. A pogledajte malo ostale x-factore pa ćete doći do zaključka da ima dosta djece čak i mladjih od 13. Jer to ljudi vole da gledaju genijalce. Ja lično ne bih platila da gledam Makedonca ali bih Ilmu.
Prema tome su ta sranja oko godina čisti bullshit. Drugo dijete ne bi ni uspjelo u regionu da nije x-factora eh sad i neće znati sta bi sve postigla. A ova Emina je odron, svaki put kada mala pjeva ima otvorena usta jer ne može sebi doći od šoka. I treće sva sreca pa se bira najbolji karakter. Zato će Makedonca pobijediti jer je finjak. Jos jedan bullshit. Toliko od mene.
UTUVITE VEC JEDNOM, TRAZI SE :![]()
X FAKTOR
- WildRedRose
#2659 Re: X FACTOR Adria
Ok, shvatili smo, ne gotivis Ilmu, ne svidja ti se njeno pjevanje, nema x faktor. sta god vec. Ali nema potrebe za takvim nacinom pisanja.raskopusa wrote: ja ne bih slusala ilmu da mi platis. cime to ona plijeni? glas nije dovoljan.uostalom na POCETKU JE RECENO DA NE BIRAJU ONE KOJI IMAJU NAJBOLJI GLAS VEC TRAZE X FAKTOR A ILMA GA NEMA.
X FAKTOR
i opet ponavljam, vrlo je moguce da mediji plasiraju neistinite intervjue, izjave i ostale gluposti.
- Nisrin
#2660 Re: X FACTOR Adria
Ilma se pravo tesko i jadno nosi sa kritikama, a to je sve posljedica toga sto je DIJETE!!!
Da najbolje pjeva- pjeva, to su svi priznali, ali sta bi njoj znacila pobjeda? VELIKO NISTA, jer pobjednik potpisuje ugovor o nastupima, obavezama, a ona je maloljetna...
Sta bi znacilo njenim roditeljima? NOVAC I SLAVU...
Za mene bi bilo sasvim korektno da je prosl au superfinale i da je osvojila 2. ili 3. mjesto...
Glas ima, ali nista drugo nema!!!Ponasa se kao drvena Marija na sceni...nista!! Da se ugledala 10% na takmicarke drugih X factora, njenih godina, pa onda bi mogla nesto i reci!
Sto se tice Emine, ona jeste presudila., iako je svaki put dosad ostavljala da publika odluci, vjerovatno se bojala Ilmine pobjede u finalu...Ali nije Emina jedina glasala da Ilma ide kuci, glasali su i Zeljko i Kristina!!!
Ovaj X factor je jedan veliki ZLJ factor, od samog pocetka! Previse propusta...
Da najbolje pjeva- pjeva, to su svi priznali, ali sta bi njoj znacila pobjeda? VELIKO NISTA, jer pobjednik potpisuje ugovor o nastupima, obavezama, a ona je maloljetna...
Sta bi znacilo njenim roditeljima? NOVAC I SLAVU...
Za mene bi bilo sasvim korektno da je prosl au superfinale i da je osvojila 2. ili 3. mjesto...
Glas ima, ali nista drugo nema!!!Ponasa se kao drvena Marija na sceni...nista!! Da se ugledala 10% na takmicarke drugih X factora, njenih godina, pa onda bi mogla nesto i reci!
Sto se tice Emine, ona jeste presudila., iako je svaki put dosad ostavljala da publika odluci, vjerovatno se bojala Ilmine pobjede u finalu...Ali nije Emina jedina glasala da Ilma ide kuci, glasali su i Zeljko i Kristina!!!
Ovaj X factor je jedan veliki ZLJ factor, od samog pocetka! Previse propusta...
Last edited by Nisrin on 07/03/2014 13:34, edited 1 time in total.
- Zatamnjena stakla
#2661 Re: X FACTOR Adria
Ilmi misli da je Tina Turner
- Partizzanka
#2662 Re: X FACTOR Adria
da bi neko imao x factor mora da ima i kucni odgoj
- Partizzanka
#2663 Re: X FACTOR Adria
problem je u tome sto bi se i ona a i svi njeni ponasali isto i da je prosla u finale (btw odakle njima naziv finalne emisije vec 3 mjeseca!!???) a nije pobijedila
- Big Ang
#2664 Re: X FACTOR Adria
Najbolje bi bilo da je objesimo. Ilmu. Za primjer drugima 
- Partizzanka
#2665 Re: X FACTOR Adria
btw jel neko vidio kako je kristina izjavila da su doktori dokaz kako se rad isplati
hahaha
hahaha
-
klixo
#2666 Re: X FACTOR Adria
...nema Ilma X FACTOR
jebem ti selo koje te izrodilo pa ona sa 14 godina ima više pregleda na svojim pjesmama nego svi ostali zajedno.
Nek Kajmak ima X FACTOR
jebem ti selo koje te izrodilo pa ona sa 14 godina ima više pregleda na svojim pjesmama nego svi ostali zajedno.
Nek Kajmak ima X FACTOR
-
x_lecter
#2667 Re: X FACTOR Adria
jedan je doktor a to je Mica ... i upravo im je on na audiciji najbolje objasnio ... ima vise talenta nego komplet ziri sa ucesnicima
Sto se Ilme tiče, ovo jeste nepravda jer nisu naveli ni jedan valjan razlog zasto je izbacuju ... poređenja radi sta to ima Tamara, Lukijan, Makedonac, Doktori i sl??? Oni kao imaju x faktor a Ilma ne je li??? Doduse vrijeme ce pokazati, Ilma i njeni roditelji su vjerujem vrlo pametni i dace je u prave ruke
Sto se Ilme tiče, ovo jeste nepravda jer nisu naveli ni jedan valjan razlog zasto je izbacuju ... poređenja radi sta to ima Tamara, Lukijan, Makedonac, Doktori i sl??? Oni kao imaju x faktor a Ilma ne je li??? Doduse vrijeme ce pokazati, Ilma i njeni roditelji su vjerujem vrlo pametni i dace je u prave ruke
-
x_lecter
#2668 Re: X FACTOR Adria
Ilma je jedina koja ima x faktor, utuvi toraskopusa wrote:ja ne bih slusala ilmu da mi platis. cime to ona plijeni? glas nije dovoljan.uostalom na POCETKU JE RECENO DA NE BIRAJU ONE KOJI IMAJU NAJBOLJI GLAS VEC TRAZE X FAKTOR A ILMA GA NEMA.artime wrote:Kao prvo Ilma je jedna zbog kojih sam gledala ovaj "šo" na balkanski čitaj seljacki način. Curica razvaljuje. A pogledajte malo ostale x-factore pa ćete doći do zaključka da ima dosta djece čak i mladjih od 13. Jer to ljudi vole da gledaju genijalce. Ja lično ne bih platila da gledam Makedonca ali bih Ilmu.
X FAKTOR
- TheWatcher
#2669 Re: X FACTOR Adria
+1Partizzanka wrote:problem je u tome sto bi se i ona a i svi njeni ponasali isto i da je prosla u finale (btw odakle njima naziv finalne emisije vec 3 mjeseca!!???) a nije pobijedila
- TheWatcher
#2670 Re: X FACTOR Adria
u cemu je njen X faktorx_lecter wrote:Ilma je jedina koja ima x faktor, utuvi toraskopusa wrote:ja ne bih slusala ilmu da mi platis. cime to ona plijeni? glas nije dovoljan.uostalom na POCETKU JE RECENO DA NE BIRAJU ONE KOJI IMAJU NAJBOLJI GLAS VEC TRAZE X FAKTOR A ILMA GA NEMA.artime wrote:Kao prvo Ilma je jedna zbog kojih sam gledala ovaj "šo" na balkanski čitaj seljacki način. Curica razvaljuje. A pogledajte malo ostale x-factore pa ćete doći do zaključka da ima dosta djece čak i mladjih od 13. Jer to ljudi vole da gledaju genijalce. Ja lično ne bih platila da gledam Makedonca ali bih Ilmu.
X FAKTOR
- Big Ang
#2671 Re: X FACTOR Adria
Padne li vam na pamet da niste u pravu kada kažete da je arogantna? Ilma? kako ja to nisam primjetila? I dosta ljudi oko mene? To vi stručnjaci za aroganciju i prepotentnost? Mogli bi se vi malo na zemlju spustiti. Ilma je dijete a koji je vaš izgovor?
- TheWatcher
#2672 Re: X FACTOR Adria
Padne li vam na pamet da niste u pravu kada kažete da je arogantna? Ilma? kako ja to nisam primjetila? I dosta ljudi oko mene? To vi stručnjaci za aroganciju i prepotentnost? Mogli bi se vi malo na zemlju spustiti. Ilma je dijete a koji je vaš izgovor?
pa mozda da se ti i ti oko tebe zapitate jeste li u pravu jer ja i ljudi oko mene mislimo tako
pa mozda da se ti i ti oko tebe zapitate jeste li u pravu jer ja i ljudi oko mene mislimo tako
- Big Ang
#2673 Re: X FACTOR Adria
TheWatcher wrote:Padne li vam na pamet da niste u pravu kada kažete da je arogantna? Ilma? kako ja to nisam primjetila? I dosta ljudi oko mene? To vi stručnjaci za aroganciju i prepotentnost? Mogli bi se vi malo na zemlju spustiti. Ilma je dijete a koji je vaš izgovor?
Nas je više
- cenecimoveocino
#2674 Re: X FACTOR Adria
moRe,sad ili odma'?Big Ang wrote:TheWatcher wrote:Padne li vam na pamet da niste u pravu kada kažete da je arogantna? Ilma? kako ja to nisam primjetila? I dosta ljudi oko mene? To vi stručnjaci za aroganciju i prepotentnost? Mogli bi se vi malo na zemlju spustiti. Ilma je dijete a koji je vaš izgovor?
Nas je višeHoćete se pobit?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
-
smijesni_ste
#2675 Re: X FACTOR Adria
Ako je tačno sve ovo što se prenosi, mala je pukla ko kokica...