30 ali kao jedanTheWatcher wrote:ako si poslala 30 sms-ova racuna seAmaya wrote:Glasala a tek mi sad dolaze izvještaji. računaju li se moji glasovi?
X FACTOR Adria
Moderator: anex
-
Amaya
#2476 Re: X FACTOR Adria
- House
#2477 Re: X FACTOR Adria
Patetika "najbolja si ali ne moze u finale"
e jbm ti sunce
-
StupskaBitanga
#2478 Re: X FACTOR Adria
ovo nije show the voiceMutivoda wrote:pa jer je najbolji vokal na x-factoru..StupskaBitanga wrote:što vas ovo čudi za Ilmu?
-
x_lecter
#2479 Re: X FACTOR Adria
nije voice show ali ocito jeste gay show ... danas je ocito sramota biti muskarcina ... gledas parni valjak i doktore ili lukijana i jebes boga svima gdje smo otisli u 3pm
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
-
Mutivoda
#2480 Re: X FACTOR Adria
Jah, i? po tebi neku Lukijan, Danijel, Doktori.. imaju taj neki x-factor? maa daajStupskaBitanga wrote:ovo nije show the voiceMutivoda wrote:pa jer je najbolji vokal na x-factoru..StupskaBitanga wrote:što vas ovo čudi za Ilmu?
- szlava
#2481 Re: X FACTOR Adria
Smjesan show ali od toga svega su najj smjesniji glasaci majko mila ko prodje nemogu jos da vjerujem
doktori
tamara
.... 
-
StupskaBitanga
#2482 Re: X FACTOR Adria
momci sumljivog seksualnog opredjeljenja nekakvi doktori savršena piletina Divi Joksimoviću
Nekakav Luka ljepuškast to im treba da bude još jedna limunda sa golim torzom
koga još imamo?
Ja naš Maid koji može rukicu sa Divom odozgo jer će imati prođu u Beogradu
Dalje takmičare ne znam ali Ilma je imala i problem sa enormnom prepotentnošću i sada će ovo okrenuti ka nacionalnom kursu
koga još imamo?
Dalje takmičare ne znam ali Ilma je imala i problem sa enormnom prepotentnošću i sada će ovo okrenuti ka nacionalnom kursu
- Better Man
#2483 Re: X FACTOR Adria
Napisah da je Kiki jedan od autora pjesme Rat i mir (ljubav je). Da se ispravim i kazem da je samo gost vokal u albumskoj verziji, a pjesmu su napisali B. Jelic, D. Cacinovic i Marina Tucakovic.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Inter1908
#2484 Re: X FACTOR Adria
nidje veze.... ovo stimaljka mrtva...cuj komentara ...kaze mlada si idi kuci i najbolja si hahahah koji idioti
- alibaba_i_30_godina
#2486 Re: X FACTOR Adria
Jesil' ti pratio ovaj show?! Ako je iko prepotentan i siguran u pobjedu to je onaj makedonac ...StupskaBitanga wrote:momci sumljivog seksualnog opredjeljenja nekakvi doktori savršena piletina Divi Joksimoviću
koga još imamo?
- rtmper44
#2487 Re: X FACTOR Adria
Da nije Ilme ovaj show bi bio njesra na nivou one Akademije što je nekad bila, napuhano njesra u kojoj su na kraju svi propali.
Ilma je mlada i jedina će uspjeti u pjevačkim vodama od svih ovih, vrijeme će dokazati.
Ilma je mlada i jedina će uspjeti u pjevačkim vodama od svih ovih, vrijeme će dokazati.
Last edited by rtmper44 on 05/03/2014 00:04, edited 1 time in total.
-
anći
#2488 Re: X FACTOR Adria
Tako sam ljutaaa
uh...pa jedinu takmicarku koja jeste za x-faktora izbacise dok je ona Tamara(koju zovu kriste
) ostala...pa to stvarno nije fer..i nije Ilmica kriva sto je Maidu zadnji voz..Zasluzila je da bude u finalu..
Evo nesto komentarisemo da se ovdje odrazava teska socijalna slika u BiH...rijetko ko' se odlucuje da glasa..kao svi podrzavaju a ne daju ni feninga
Prestajem sa gledanjem..mada cu Maidu poslati koji glas..iz inata
Evo nesto komentarisemo da se ovdje odrazava teska socijalna slika u BiH...rijetko ko' se odlucuje da glasa..kao svi podrzavaju a ne daju ni feninga
Prestajem sa gledanjem..mada cu Maidu poslati koji glas..iz inata
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#2489 Re: X FACTOR Adria
Slabo te ko i uzima za ozbiljno, bez brigeBetter Man wrote:Napisah da je Kiki jedan od autora pjesme Rat i mir (ljubav je). Da se ispravim i kazem da je samo gost vokal u albumskoj verziji, a pjesmu su napisali B. Jelic, D. Cacinovic i Marina Tucakovic.
Last edited by Picajzla on 05/03/2014 00:05, edited 1 time in total.
- Better Man
#2490 Re: X FACTOR Adria
Meni nije ni sekunde, ali jeste maloljetnim curicama koje glasaju za njega.Ambrozija wrote:LjepuskastBetter Man wrote:Kako kad glasaju curice i vide ljepuškastog Daniela, a to što ispodprosječan pjevač to ih ne zanima.friskyoreo wrote:I mi smo vece budale sto smo pomislili da ce na Pink-u biti nesto fer i posteno... ccccccccOnda ja ne vidim dobro
- It_is_a_Leclerc
#2491 Re: X FACTOR Adria
Eto..Tako ti je to uvijek i zauvijek na ovim prostorima...
Džaba što si sjajan, što si talentovan, što imaš sve što ti treba da ostvariš globalni uspjeh, kad ti o uspjehu odlučuju žena kojoj je životni uspjeh to što ima poznatog oca i što je živjela u Londonu, i žena kojoj je najveći uspjeh karijere udaja za turskog superstara.
Da budem iskren, nabijem ja i X Factor, i te njihove principe na onu stvar. Jer, ako je neko "premlad za takmičenje", zašto pobogu dozvoljavate da se djeca takmiče, ako već "nisu zreli" da pobijede. Uostalom, šta, koje šume strinine, znači da je nekome zadnji voz u karijeri ?! ?! ?! To on na hemodijalizi ?!
O Bože, zbog kakvih se ja budala i sranja nerviram.
Očito se namješta pobjeda pitmocu sa Vardara kojeg će valjda neko noćas privesti zbog kd "sakaćenja pjesme s predumišljajem". Jer, ne može sebi produkcija dozvoliti da uđe u rizak da Ilma u finalu "mobilizira" glasače u BiH, pa da pobijedi k'o Memo, Babajić i ostali naši u "regionalnim emisijama".
Džaba što si sjajan, što si talentovan, što imaš sve što ti treba da ostvariš globalni uspjeh, kad ti o uspjehu odlučuju žena kojoj je životni uspjeh to što ima poznatog oca i što je živjela u Londonu, i žena kojoj je najveći uspjeh karijere udaja za turskog superstara.
Da budem iskren, nabijem ja i X Factor, i te njihove principe na onu stvar. Jer, ako je neko "premlad za takmičenje", zašto pobogu dozvoljavate da se djeca takmiče, ako već "nisu zreli" da pobijede. Uostalom, šta, koje šume strinine, znači da je nekome zadnji voz u karijeri ?! ?! ?! To on na hemodijalizi ?!
O Bože, zbog kakvih se ja budala i sranja nerviram.
Očito se namješta pobjeda pitmocu sa Vardara kojeg će valjda neko noćas privesti zbog kd "sakaćenja pjesme s predumišljajem". Jer, ne može sebi produkcija dozvoliti da uđe u rizak da Ilma u finalu "mobilizira" glasače u BiH, pa da pobijedi k'o Memo, Babajić i ostali naši u "regionalnim emisijama".
-
x_lecter
#2492 Re: X FACTOR Adria
jebace ilma dusmanima kevu ... samo dok je Peca uzme pod svoje 

- Cherry-Cherry
#2493 Re: X FACTOR Adria
E glupog objašnjenja... Čuj mlada si...
A Maid treba proći jer nije više tako mlad i godine mu prolaze...
I sad je Ilma kriva što Maid nije snimio ni jednu pjesmu, a ima više godina od nje... 
-
StupskaBitanga
#2494 Re: X FACTOR Adria
On već je imao koncerte sa Željkom pa saberite 2+2NeyDan wrote:Jesil' ti pratio ovaj show?! Ako je iko prepotentan i siguran u pobjedu to je onaj makedonac ...StupskaBitanga wrote:momci sumljivog seksualnog opredjeljenja nekakvi doktori savršena piletina Divi Joksimoviću
koga još imamo?
Sreća ovo se više neće emitovati kod nas
- Industrialyzer
#2495 Re: X FACTOR Adria
Pa sto niste glasali
Ilma i Maid su u duelu zbog ponasanja, jedno prepotentno, drugo prati praznu slamu.
Tamara vec pocinje lagano sa Kikijem da radi
Imam osjecaj da je pola forumasica ljubomorno na njen izgled pa joj pronalaze mane
Tamara vec pocinje lagano sa Kikijem da radi
Imam osjecaj da je pola forumasica ljubomorno na njen izgled pa joj pronalaze mane
- It_is_a_Leclerc
#2496 Re: X FACTOR Adria
Nemam ja problem sa Tamarom.Industrialyzer wrote:Pa sto niste glasaliIlma i Maid su u duelu zbog ponasanja, jedno prepotentno, drugo prati praznu slamu.
Tamara vec pocinje lagano sa Kikijem da radi![]()
Samo nek' joj uključe terapiju. Cura će se skljokati od totalne anemije.
- Ljakan
#2497 Re: X FACTOR Adria
đabe se nervirate,bolje da je sad ispala nego u finalu kad se svakako zna pobjednik....
nije tu ni ziri kriv kad je sve vec nastimano,na njima je da sljede upute.
nije tu ni ziri kriv kad je sve vec nastimano,na njima je da sljede upute.
Last edited by Ljakan on 05/03/2014 00:11, edited 2 times in total.
- Better Man
#2498 Re: X FACTOR Adria
Niko te nista nije pitao jadni i iskompleksirani picajzlo.Picajzla wrote:Slabo te ko i uzima za ozbiljno, bez brigeBetter Man wrote:Napisah da je Kiki jedan od autora pjesme Rat i mir (ljubav je). Da se ispravim i kazem da je samo gost vokal u albumskoj verziji, a pjesmu su napisali B. Jelic, D. Cacinovic i Marina Tucakovic.
Sent from my iPhone using TapatalkMada si se malo popravio pa manje uzvicnike koristis.
-
x_lecter
#2499 Re: X FACTOR Adria
kome je tamarA lijepa taj nije dobar. sva ispijena ko da leukemiju treba ima ... em nikakva em ni sise ni guzova
- szlava
#2500 Re: X FACTOR Adria
Meni zenska totalno odbojna kao mrtvac se ponasa mrzim onakve cure ne mogu ih organskix_lecter wrote:kome je tamarA lijepa taj nije dobar. sva ispijena ko da leukemiju treba ima ... em nikakva em ni sise ni guzova