X FACTOR Adria
Moderator: anex
- Ljakan
#2151 Re: X FACTOR Adria
ode šaćir 
- Ljakan
#2153 Re: X FACTOR Adria
nebi pobjedio svakako,ovaj stil bek strit bojs je davno crko 
- It_is_a_Leclerc
#2154 Re: X FACTOR Adria
Šteta za malog Harisa... Ali sa 14 godina doći do tog nivoa je super...
- devito
#2155 Re: X FACTOR Adria
Meni kajmakovski i veceras najbolji uz jos neke.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
-
safran
#2156 Re: X FACTOR Adria
Not My Idea wrote:po meni je to iskrenosti.Nisrin wrote:Maid tako dobro pjevaa, ali nesto mu faliiii...ali je pitanje STA?!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
momak pjeva fenomentalno al bez ikakve iskrene emocije.
slomi se on da impresionira ziri, previse misli na pokrete i scenski nastup a emocije nigdje
- Big Ang
#2157 Re: X FACTOR Adria
devito wrote:Meni kajmakovski i veceras najbolji uz jos neke.
o da
- Big Ang
#2158 Re: X FACTOR Adria
Tepa joj moj tata sinoć "E rodi babo"
Ljubi je ja
Ljubi je ja
- Big Ang
#2159 Re: X FACTOR Adria
Ljakan wrote:nezna pjevat.
Ti ne znaš pisati
- shalla
#2160 Re: X FACTOR Adria
Ilmin sinoćnji nastup...Sa 14 godina pjevati pjesmu MRVICU lošije od Aguilere...Nevjerovatno, čudo od djeteta...
Da se razumijemo, vjerovatno neće pobijediti čisto zbog toga što je premlada ali to kako ona pjeva
Ni Maid ni Kajmak joj realno vokalno nisu ni do koljena...
Da se razumijemo, vjerovatno neće pobijediti čisto zbog toga što je premlada ali to kako ona pjeva
Ni Maid ni Kajmak joj realno vokalno nisu ni do koljena...
- LEDA
#2161 Re: X FACTOR Adria
Ilma je najjtalentiraniji pjevač ,pjeva dijete sve .....samo je premlada da pravi karijeru SADA ,ali,ko zna, može se svašta desiti.
Tamara najinteresantnija , zna da pjeva i lijepa - 3u 1
Danijel pjeva odlično,samo mene ne "nosi" njegovo izvođenje.
Maid dobar,samo manje priče .
Lukijan muzički potkovan ,ali nije vokalno jak .
Aleksa -meni on najslabiji ,drže ga djevojčice .
Haris - on treba malo sačekati ,da završi s mutiranjem - talentovan.Zasluženo ispao.
Aleksandra -odlična ,nije mi jasno da nju uvijek kritikuju iako je bolja od npr. Alekse i Lukijana .
Doktori - interesantni,kapa dole Kristini kad je od njih napravila grupu.
Tamara najinteresantnija , zna da pjeva i lijepa - 3u 1
Haris - on treba malo sačekati ,da završi s mutiranjem - talentovan.Zasluženo ispao.
Aleksandra -odlična ,nije mi jasno da nju uvijek kritikuju iako je bolja od npr. Alekse i Lukijana .
- DaffyDuck
#2162 Re: X FACTOR Adria
Nisam gledala sinoc, samo kraj i ne mogu da vjerujem kako Lukijan lose pjeva
Je li ono inace onako ili mu je bila losa noc?
Sto se tice Harisa, treba da saceka godinu- dvije da mu glas sazrije i promijeni boju. Al bit ce nesto od njega
Je li ono inace onako ili mu je bila losa noc?
Sto se tice Harisa, treba da saceka godinu- dvije da mu glas sazrije i promijeni boju. Al bit ce nesto od njega
- kanocale
#2163 Re: X FACTOR Adria
kajmakovski je najbolji.devito wrote:Meni kajmakovski i veceras najbolji uz jos neke.
- kanocale
#2164 Re: X FACTOR Adria
aleksandra je sada bila dobra. ko zna mozda ce te kritike na kraju dati rezultate.sve je bolja i bolja.LEDA wrote:Ilma je najjtalentiraniji pjevač ,pjeva dijete sve .....samo je premlada da pravi karijeru SADA ,ali,ko zna, može se svašta desiti.
Tamara najinteresantnija , zna da pjeva i lijepa - 3u 1![]()
-
Jasminak
#2165 Re: X FACTOR Adria
po cemu vam je kajmak toliko dobar? mislim nije sad los, al' toliko da ga stavljate u nebesa
..
- Partizzanka
#2166 Re: X FACTOR Adria
kajmak je meni OCAJAN!
nije mi jasno sta svi u njemu vide, covjek nema nikakvu harizmu nikakvu! bezlican je.
zeli da bude novi toshe, fura se da je skroman i potencira svoj jezik (sto je ok naravno) i onako sav njanjav njaaah
ako on pobjedi fakat ce biti zbog toga sto ga svi toliko guraju i ono sadake radi, prosli mu svi vozovi
i kakvo je ono ponasanje da on ani pjeva na uho 2min prije zatvaranja linija???
nije mi zao Harisa, premlad je i jos treba i da uci i da mutira i da odraste. i malo mi previse pjeva nazalno, kao da mu ilahije bolje leze i od sevdalinki.
ilma - odlicna! samo da je neko obuce kako bog zapovijeda! pa sta je ono na njoj sada bilo, trudnicka haljina?
alexa, mah ... mamac za curice, iako mi je lijepo zvucao sada ovu pjesmu volim
lukija, ode iduci put, toliko je bezlican ... i toliko se dere a posto nema vibrato nikako, to zvuci kao proderavanje, i dobor mu je zeljko rekao ono "h" ali nije to "h" to je "chh" njaaah no way
tamara - jos uvijek mi je down, i previse je opsjednuta svojim ocima i kuda da gleda tj kako da najbolje gleda u stranu da joj se oci vide
aleksandra - neka je neko odvede na neke vjezbe za lice i grimase + btw ona malo pjeva baby glasom i PRICA SAMO baby glasom, a kada se prodere podere mikrofon
doktori - nako vala
maid - zeljko ga dobro drzi na uzdi, moze to jos i bolje, smirio se poprilino i to se sada vidjelo nema onog proderavanja ... postaje sve bolji i to se cijeni
ne mogu se sjetiti ima li jos neko vjerovatno nije vrijedan paznje
btw voditeljica obucena ... wtf?!?!
nije mi jasno sta svi u njemu vide, covjek nema nikakvu harizmu nikakvu! bezlican je.
zeli da bude novi toshe, fura se da je skroman i potencira svoj jezik (sto je ok naravno) i onako sav njanjav njaaah
ako on pobjedi fakat ce biti zbog toga sto ga svi toliko guraju i ono sadake radi, prosli mu svi vozovi
nije mi zao Harisa, premlad je i jos treba i da uci i da mutira i da odraste. i malo mi previse pjeva nazalno, kao da mu ilahije bolje leze i od sevdalinki.
ilma - odlicna! samo da je neko obuce kako bog zapovijeda! pa sta je ono na njoj sada bilo, trudnicka haljina?
lukija, ode iduci put, toliko je bezlican ... i toliko se dere a posto nema vibrato nikako, to zvuci kao proderavanje, i dobor mu je zeljko rekao ono "h" ali nije to "h" to je "chh" njaaah no way
tamara - jos uvijek mi je down, i previse je opsjednuta svojim ocima i kuda da gleda tj kako da najbolje gleda u stranu da joj se oci vide
aleksandra - neka je neko odvede na neke vjezbe za lice i grimase + btw ona malo pjeva baby glasom i PRICA SAMO baby glasom, a kada se prodere podere mikrofon
doktori - nako vala
maid - zeljko ga dobro drzi na uzdi, moze to jos i bolje, smirio se poprilino i to se sada vidjelo nema onog proderavanja ... postaje sve bolji i to se cijeni
- VenomousV
#2167 Re: X FACTOR Adria
Partizanko, ja sam te cekala da prokomentarises Ilminu reklamu za Munchmallow (ili bjese Jaffa... ili oboje) 
-
boracha
#2168 Re: X FACTOR Adria
meni je kajmakoski bio simpa sinoc kod amidzica
- Partizzanka
#2169 Re: X FACTOR Adria
VENO, hahaha legendo
REKLAMA JE KAO I KOMPLETAN SHOW
AMATERSKA
a ona je dijete sta ce ona ne zna glumiti, ona pjeva
ali svejedno je trebaju maci od slatkisa pod hitno - za njeno dobro!
REKLAMA JE KAO I KOMPLETAN SHOW
AMATERSKA
a ona je dijete sta ce ona ne zna glumiti, ona pjeva
ali svejedno je trebaju maci od slatkisa pod hitno - za njeno dobro!
- VenomousV
#2170 Re: X FACTOR Adria
mlada je, jos ce se razvijati i spast' ce kilogrami, rasporedit ce se gdje treba, ali je meni glupo sto bas nju stalno guraju da se bavi slatkisima i promocijom istih
to mi je cak bezobrazno
to mi je cak bezobrazno
- Partizzanka
#2171 Re: X FACTOR Adria
meni se ona vidno ubucila od kada je poceo show
mislim da joj to ne treba - niti jednom djetetu ne treba toliko slatkisa
to oko rasporedjivanja je prica za malu djecu .. ako se djeca ne bave nekim fizickim aktivnostima u toku puberteta (a ona sigurno nece jer ako se opredjelila za pjevanje onda nece imati vremena da ide na neki sport) sve price o rasporedjivanju kilaze padaju u vodu
osim ako genetika ne uradi svoje a to je vec onako ...
a koga ce drugog ako nece nju oko slatkisa - ona je najmladja
mislim da joj to ne treba - niti jednom djetetu ne treba toliko slatkisa
to oko rasporedjivanja je prica za malu djecu .. ako se djeca ne bave nekim fizickim aktivnostima u toku puberteta (a ona sigurno nece jer ako se opredjelila za pjevanje onda nece imati vremena da ide na neki sport) sve price o rasporedjivanju kilaze padaju u vodu
osim ako genetika ne uradi svoje a to je vec onako ...
a koga ce drugog ako nece nju oko slatkisa - ona je najmladja
- VenomousV
#2172 Re: X FACTOR Adria
ne znam da li je zbog toga sto je najmladja ali mi je bas to bezveze
nije bas za malu djecu ta prica oko rasporedjivanja kilograma, ima istine, dok se u potpunosti slazem u vezi sa fizickom aktivnoscu (+ pravilna ishrana), ali dok su u skoli makar jednom sedmicno imaju sport
da se ubucila od pocetka, vjerovatno jeste, jer joj se zivot svodi na vjezbanje pjesama i najvjerovatnije ljencarenje sa kolegama iz showa, nije imala neke koreografije pa da se makar s te strane malo pokrene...
koji OT
nije bas za malu djecu ta prica oko rasporedjivanja kilograma, ima istine, dok se u potpunosti slazem u vezi sa fizickom aktivnoscu (+ pravilna ishrana), ali dok su u skoli makar jednom sedmicno imaju sport
da se ubucila od pocetka, vjerovatno jeste, jer joj se zivot svodi na vjezbanje pjesama i najvjerovatnije ljencarenje sa kolegama iz showa, nije imala neke koreografije pa da se makar s te strane malo pokrene...
koji OT
-
dunkemm3
#2173 Re: X FACTOR Adria
Kolko ima 13, 14 ova Ilma, za par godina biće ona bomba, lijepa je još kad se tijelo razvije plus glasčina koja će biti zrelija, može biti nova i bolja Tomaševićka, naravno važne su i pjesme.
- Partizzanka
#2174 Re: X FACTOR Adria
nije ot
po meni je bas on topic
jel joj to neko namjerno radi ili joj njeni roditelji ne kazu da ne jede slatkise
jos ovaj neko ko je oblaci kao babu ili trudnu zenu (kakva je ona dugacka haljina napuhana) ....
nikako joj ne ide u prilog
citam komentare na twitteru i na portalima
po meni je bas on topic
jel joj to neko namjerno radi ili joj njeni roditelji ne kazu da ne jede slatkise
jos ovaj neko ko je oblaci kao babu ili trudnu zenu (kakva je ona dugacka haljina napuhana) ....
nikako joj ne ide u prilog
citam komentare na twitteru i na portalima
- Dionysios
#2175 Re: X FACTOR Adria
Ovo definitivno, cura pravi face dok pjeva ko da je neki zestok proljev ufatio.Partizzanka wrote:kajmak je meni OCAJAN!
doktori - nako vala