Nisrin wrote:Ilma je izdominirala veceras, iako je mala Piljicka na Super Talentu (12, god, iz BiH) bolja od Ilme bila...Ja ne znam ko je Ilmi stilista ali izgleda kao neka baba, podsjeca me stajlingom na Susan Boyle...
Daniel- odlican, ali SVIMA opcenito u ovom balkanskom X factoru FALIIII malo SHOW-a...ni blizu nisu UK X factoru, kao ni americkom...puno vise efekata, plesa, pokreta, scenicnosti kod njih...nasi su predosadni!
Maid pokusava malo izvuci situaciju, odlicno pjeva, ali uvijek Cola?! Doktori su bili nelosi, nas Armin najbolje pjeva...
Aleksandra Brkovic grooozna veceras, Tamara predosadna i bezlicna, iako je odusevila na audiciji...
Lukijan isto tako nelos, ali refren mu nikako nije bio OK...Haris mrtav...Perovic mi je preforsiran...dok je curica bit ce i Alekse...
Sto se tice 4U, najbolja mi je crvenokosa, sto neko rece- STETA da ne pjeva solo...
Nadam se da ce u finalima pjevati pjesmu koju su pjevali na prvoj audiciji, kao sto je slusaj u USA i UK X factoru...
Sto se tice americkog X factora 2013 pogledajte naprimjer ucesnicu TAMERA FOSTER, odusevila me...