Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Oj tamara sta ucini sa izborom pjesme. Ona mi je favorit (pritom je i mmmmm) ali veceras ju je pjesma pojela, gitare, basovi, uzas, nisam joj ni cuo vokal... A iskreno izgleda da se i podobro nafurala...
Btw, u anu mihajlovski sam bio "zaljubljen" prije 10-ak godina, bila je najljepsa koka na tv-u, sta je ovo jbt, gluho bilo isto bolest neka :-(
Sent from my HTC One
Last edited by shalla on 14/01/2014 22:48, edited 3 times in total.
A ovo uopšte nije bend, već Armin i back vokali. Sramota je da se samo njemu obraćaju, i samo na njega odnose komentari. Gledam one druge momke, vidno su nezadovoljni što niko ne obraća pažnju na njih, a svi su bili za glavu bolji od Armina večeras.
Ponavljam. Svi su sjajni. Ja ne slušam ovakvu muziku uglavnom, ali ako uzmemo u obzir njihove godine i usporedimo sa kvalitetom izvedbe, ovo je vjerovatno vrh u regiji, u ovom momentu.
Nevjerovatna je transformacija Ane Mihajlovski (sada Grubin). Najbolje je se sjećam iz vremena kad je vodila Operaciju trijumf i bila daleko opuštenija, spontanija, nasmijanija... Ovo sad kao da je blijeda kopija one Ane (ne samo fizički).
Generalno, svi su mi večeras loši. Vidjet ćemo ove, preostale.
It_is_a_Leclerc wrote:A ovo uopšte nije bend, već Armin i back vokali. Sramota je da se samo njemu obraćaju, i samo na njega odnose komentari. Gledam one druge momke, vidno su nezadovoljni što niko ne obraća pažnju na njih, a svi su bili za glavu bolji od Armina večeras.
Ponavljam. Svi su sjajni. Ja ne slušam ovakvu muziku uglavnom, ali ako uzmemo u obzir njihove godine i usporedimo sa kvalitetom izvedbe, ovo je vjerovatno vrh u regiji, u ovom momentu.
charrrmed wrote:
Meni je bolja Fifi od ove Marinele ili kako se vec zove. Ko li je njoj rekao da zna pjevati
meni toliko iidu na zivce ih ne mogu ni slusati, zapazam kako fifiju nisu prekrili bradu puderom, ili se on nije obrijao, nosi li grudnjak i ostale udalastine
Loulou wrote:Nevjerovatna je transformacija Ane Mihajlovski (sada Grubin). Najbolje je se sjećam iz vremena kad je vodila Operaciju trijumf i bila daleko opuštenija, spontanija, nasmijanija... Ovo sad kao da je blijeda kopija one Ane (ne samo fizički).
Ponavljam. Pročitajte njeno otvoreno pismo u kome opisuje kako su je bukvalno tukli u Emotion produkciji dok je radila. Strašna stvari je doživjela, pala u tešku depresiju, razboljela se.
Loulou wrote:Nevjerovatna je transformacija Ane Mihajlovski (sada Grubin). Najbolje je se sjećam iz vremena kad je vodila Operaciju trijumf i bila daleko opuštenija, spontanija, nasmijanija... Ovo sad kao da je blijeda kopija one Ane (ne samo fizički).
Pa dobro, mislim da joj je ovo prvi angazman poslije duzeg vremena, cekaj da prodje malo vremena. Inace daleko bolja nego onaj momak prosle sedmice.
BTW, nervira li jos nekoga ova voditeljka Makedonska u backstageu?
MedenoSrce wrote:
charrrmed wrote:
Meni je bolja Fifi od ove Marinele ili kako se vec zove. Ko li je njoj rekao da zna pjevati
meni toliko iidu na zivce ih ne mogu ni slusati, zapazam kako fifiju nisu prekrili bradu puderom, ili se on nije obrijao, nosi li grudnjak i ostale udalastine
Ova voditeljica je očaj očaja, kakva je ovo haljina, šta je ovo i općenito mi je stajling svih tamičara odvratan. One 4U su grozno našminkali pa one i ne liče više na sebe. Svaka po tri kile šminke i tri tone laka na glavi. Razočaraše me. Operacija trijumf je bila za klasu bolja!
MedenoSrce wrote:Ilma dobra i svidja mi se sto je nisu nasminkali onoliko ko prosli put (malo mi perverzno djetetu od 13g namazati usne crvenim karminom)
Izgledala je ko nekakva lutka, ko one djevojčice "misice"