Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
http://www.vecernji.hr je medij koji siri ultra hard mrznju i propaganu protiv BiH sa ekstremnim netocnostima i predrasudama. Nastavili su propagandu Njofre o podjeli BiH i ne biraju sredstva samo da dodju do cilja.
Pored toga kad citam teme i komentare na teme vezane za BiH - http://www.vecernji.hr/newsroom/news/bih/index.do (samo ne znam zasto je BiH odvojena od svijeta???)...skuzim koji ekstremni nacionalisti zivi na ovim nasim prostorima(osobito kod susjeda HR i SR i Smrdiji i ex Herceg Bosni). Izgubim svaku nadu da ce balkanci bilo kada da se izlijece od bolesti zvana nacionalizam. Uvjeran sam da zato velika zasluga ide medijam kao sto je vecernji.
Zato me zanima da li postoji nacin da se zabrani dijelovanje medija koji truju narod lazima i nacionalizmom....uvjeran sam da je vecernji broj jedan .
slažem se da je večernji list novina u kojoj ima nacionalizma.
sjetimo se dnevnog avaza od prije par godina kada su u toj novini napadani ljudi koji su najdalje što se može biti od nacionalizma,ivan lovrenović,marko vešović,jovan divjak,mile stojić,prozivani su da su nacionalisti,špijuni srbijanske i hrvatske tajne službe.
Ima li nekih dnevnih novina u BiH da nisu potpuno, polovično ili djelomično obojene crvenom - plavom - zelenom bojom ? Moje osobno mišljenje je da nažalost nema jes su gotovo sve financirane od regionalnih političkih frakcija ili struja te samim tim ne sijeku granu na kojoj sjede btw. ne ujedaju gospodare koji ih hrane ( mržnjom dakako ). Po meni jedino riješenje je bojkot kupovine tih novina i čitanje informatičkih časopisa u kojima nema politike i političkih tema. Preporučujem BUG i mirno na spavanje bez razmišljanja tko i kada će negdje pobijediti na izborima i tko će nam biti gospodar koji će nas hraniti mrvicama a najveći dio kolača uzima za sebe ( sjetimo se Dodiga sa avionom, Silajdžića sa helikopterom, itd ).
davor1969 wrote:Ima li nekih dnevnih novina u BiH da nisu potpuno, polovično ili djelomično obojene crvenom - plavom - zelenom bojom ? Moje osobno mišljenje je da nažalost nema jes su gotovo sve financirane od regionalnih političkih frakcija ili struja te samim tim ne sijeku granu na kojoj sjede btw. ne ujedaju gospodare koji ih hrane ( mržnjom dakako ). Po meni jedino riješenje je bojkot kupovine tih novina i čitanje informatičkih časopisa u kojima nema politike i političkih tema. Preporučujem BUG i mirno na spavanje bez razmišljanja tko i kada će negdje pobijediti na izborima i tko će nam biti gospodar koji će nas hraniti mrvicama a najveći dio kolača uzima za sebe ( sjetimo se Dodiga sa avionom, Silajdžića sa helikopterom, itd ).
b@tto wrote:slažem se da je večernji list novina u kojoj ima nacionalizma.
sjetimo se dnevnog avaza od prije par godina kada su u toj novini napadani ljudi koji su najdalje što se može biti od nacionalizma,ivan lovrenović,marko vešović,jovan divjak,mile stojić,prozivani su da su nacionalisti,špijuni srbijanske i hrvatske tajne službe.
Moje osobno misljenje...Avaz citaju oni koji imaju manje od 4 razreda osnovne skole...i cak to su zavrisli preko veze...
Njihovi novinari su totalno nepismeni...pun nebuloza....fakat zeitung za cobane i prostu masu...cobane dok cuvaju ovce po bosanski brdima i gastarbeitere dok odmaraju dok grade autoceste po dezeli i njemackoj...
Nekada je Oslobodjenje bilo fakat OK..samo ga je rat zahebao
b@tto wrote:slažem se da je večernji list novina u kojoj ima nacionalizma.
Moje osobno misljenje...Avaz citaju oni koji imaju manje od 4 razreda osnovne skole...i cak to su zavrisli preko veze...
Njihovi novinari su totalno nepismeni...pun nebuloza....fakat zeitung za cobane i prostu masu...cobane dok cuvaju ovce po bosanski brdima i gastarbeitere dok odmaraju dok grade autoceste po dezeli i njemackoj...
Nekada je Oslobodjenje bilo fakat OK..samo ga je rat zahebao
slažem se,ali je daleko opasnije i odvratnije ovo što sam rekao,ako ovi ljudi u avazu budu napadani da su špijuni onda smo vrlo nisko pali.