www.ogame.ba
Moderator: Benq
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
#26 kao Ogame ali bolje
http://spacegame.qubertsdomain.com/ pa onima kojima je bilo malo resursa za skupljat e pa u ovoj igri ima 10:Coal, Iron, Silicon, Petroleum,Steel, Deuterium, Plastic, Diamonds, Tritium, Food.
Naravno da ovo sve treba iskopat/izvuć iz "zemlje" a to opet vuče energiju (coal power plant, petroleum power plant itd (ovo sam tek izgradio) što igru čini puno dužom za razvoj itd
uostalom probajte i komentarišite
Naravno da ovo sve treba iskopat/izvuć iz "zemlje" a to opet vuče energiju (coal power plant, petroleum power plant itd (ovo sam tek izgradio) što igru čini puno dužom za razvoj itd
uostalom probajte i komentarišite
-
*Unreal*
Ja sam se uvjerio u to da je ova igra postala prava ovisnost u Sarajevu, primjetio sam vecina ljudi igra na radnom mjestu...a nece otvoreno razgovarati o tome sve dok i ti ne pocnes spominjati transportere, velike lovce i borbene brodove, kultura O Game.a se siri kao kuga.. 
- Zox
Koliko samo drotova znam da igraju...*Unreal* wrote:Ja sam se uvjerio u to da je ova igra postala prava ovisnost u Sarajevu, primjetio sam vecina ljudi igra na radnom mjestu...a nece otvoreno razgovarati o tome sve dok i ti ne pocnes spominjati transportere, velike lovce i borbene brodove, kultura O Game.a se siri kao kuga..
Jos malo pa ce krenuti savezi PU Novi Grad, PU Centar
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
#45 OGame UNI 6
UNI 6, 58 poena, 31 mjesto od 6806
-
Amcho
Ljudi mogu li vas zamoliti za jednu veliku uslugu,da mi pomognete na uni2,tamo inace najvise igram,da mi posaljete deuta,a ja cu vama druge rude,ili vam saljem na uni 1,3,4,5, gdje god pozelite!Nravno da cu nagraditi svakog ko mi pomogne!
-
La_Forge
liječeni sam ovisnik igre ... i svima savjetujem, dok se još nisu navukli da bacaju igru pod hitno !!
kod počnete u 3 ujutro navijati sat da dočekujete flote i transportere shvatićete šta pričam.... o izlascima da na govorim, ....
sjedim u kafani i kontam kad mi se flota vraća i moram li brzo nazad
isplati se igrati ko po čitav dan sjedi pred monitorom, n aposlu i nema druge obaveze ... sve ostale varijante su kriza ....
osim toga, igra nakon izvjesnog vremena postaje i dosadna... istražiš sve i nemaš više motivacije,,,
uvijek se nadje jači igrač koji će te oderati, nebitno koliko si sam jak, u kojem si savezu itd ...
P.S. čuo sam da je njemačka varijanat igre 10 puta bolja i zanimljivija, ima 100 dodatnih opcija ... pa drotovi, slobodno navalite, riječnik i piči ...
kod počnete u 3 ujutro navijati sat da dočekujete flote i transportere shvatićete šta pričam.... o izlascima da na govorim, ....
sjedim u kafani i kontam kad mi se flota vraća i moram li brzo nazad
isplati se igrati ko po čitav dan sjedi pred monitorom, n aposlu i nema druge obaveze ... sve ostale varijante su kriza ....
osim toga, igra nakon izvjesnog vremena postaje i dosadna... istražiš sve i nemaš više motivacije,,,
uvijek se nadje jači igrač koji će te oderati, nebitno koliko si sam jak, u kojem si savezu itd ...
P.S. čuo sam da je njemačka varijanat igre 10 puta bolja i zanimljivija, ima 100 dodatnih opcija ... pa drotovi, slobodno navalite, riječnik i piči ...
- Lace
pojako...imat ces ih jos...sad kad imas brodic ...thnologiju za spijunazu i sonde za spijunazu pa spijuniraj neaktivne igrace (oni sivi s malim slovom i pored)napravi jos koji brodic i salji u napad da ti donesu resurse da brze gradisStitch__ wrote:pa koliko dugo to vi vec igrate?
evo ja nekih 7 dana...i imam 1 brodic tek