www.auto.ba/forum
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Zvek
#1 www.auto.ba/forum
Cisto informativno, sta bi sa ovim forumom. Znam da je jontra bio aktivan, buffon...
-
taki
#2 Re: www.auto.ba/forum
Koliko sam upoznat Auto Media je u raspadu vec godinu i nesto, mislim da nemaju samo jos 3 uposlenika u firmi. Vjerovatno je to razlog....
- Gile Šampion
#3 Re: www.auto.ba/forum
Pa i ne bio u raspadu kad pročitah ko im je bio aktivan na forumu

- Zvek
#4 Re: www.auto.ba/forum
Auto je bio dobar magazin tamo negdje 99-2002/3 kad sam prestao da ga kupujem. Je li jos Tozo tamo?
- johntra
#5 Re: www.auto.ba/forum
ma taj forum odavno nije aktivan, razišla se raja po gasovima, bhćuninzima i tako...
gde si Gile. višestruki vlasniku Audi vozila...
- citroen
#6 Re: www.auto.ba/forum
johntra wrote:ma taj forum odavno nije aktivan, razišla se raja po gasovima, bhćuninzima i tako...![]()
- AmADin_gospo
#7 Re: www.auto.ba/forum
ma gera usro stvar totalno, nafurao se da je kralj rejsova po BiH, otjerao hrvatskog organizatora s licencom, održavao divlje SRove neprijavljenje, ljudima nije plačao odrađene poslove, itd itd itd. ne zaslužuju da se spominju
BTW, California Racing Team je isto govno, oni ga osnovali kako bi raju prevarili ra nove SRove i takmičenja.
da nije SRCSa, AMK Nitro, AK Gradiška, AK Banja Luka, nbi bilo ni auto sporta u BiH
BTW, California Racing Team je isto govno, oni ga osnovali kako bi raju prevarili ra nove SRove i takmičenja.
da nije SRCSa, AMK Nitro, AK Gradiška, AK Banja Luka, nbi bilo ni auto sporta u BiH
- johntra
#8 Re: www.auto.ba/forum
e jbga sad...nije autosport samo varenje letve volana i trkanje na 402 metra...ne znam više kome je to interesatno, jedino ovim balavcima što ganjaju bandere po cesti..
- Zvek
#9 Re: www.auto.ba/forum
Bravojohntra wrote:e jbga sad...nije autosport samo varenje letve volana i trkanje na 402 metra...ne znam više kome je to interesatno, jedino ovim balavcima što ganjaju bandere po cesti..
- AmADin_gospo
#10 Re: www.auto.ba/forum
a šta to u BiH osim brdskih trka (koje su ove godine podljenjene po entitetima) i SRova imaš u BiH ? da se često mogu organizovati sportska takmičenja, nebi bilo budala na ulicama, i da policija radi svoj posao, opet budala nebi bilo na ulicama.johntra wrote:e jbga sad...nije autosport samo varenje letve volana i trkanje na 402 metra...ne znam više kome je to interesatno, jedino ovim balavcima što ganjaju bandere po cesti..
dok god auto distributeri i firme koje se bave autima/dijelovima budu finansirali fudbal, košarku, stolni tenis, šah ili đudo, od auto-motosporta nema ništa, jedini koji to ozbiljno rade su rafinerija ulja u modriči.
krenulo je fino, samo je gera s automediom usro i eto šta smo dobili.