www.armijabih.com - u prilog dusmanima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
chuchumbamayumbe

#1 www.armijabih.com - u prilog dusmanima

Post by chuchumbamayumbe »

Ljudi moji, pa u sta se pretvorila ona stranica?!
Da li je iko od vas posjetio tu stranicu? Pokusah malo da prosurfam malo stranici, kad imam sta da vidim...izgleda da se pretvorila u saff-ov portal. Cak ima i vicoteka na racun Srba, zatim prozivka SDP-a na velika zvona, malo o Denisu Mrnjavcu, pa o katolicima, pa opet red srbocetnika, itd. Ne znam stvarno, ali vidim da stranica ima ponajmanje veze sa hrabrom borbom Armije RBiH, a vise sluzi u vehabijske i politicko-propagandne svrhe, a sve u prilog dusmanima.
Ono je bruka i sramota kome je dozvoljeno da onako predstavlja slavnu Armiju BiH!
p.s. Svaka cast za pojedine priloge, zaista nemam sta prigovoriti!
zemljotres

#2 Re: www.armijabih.com - u prilog dusmanima

Post by zemljotres »

chuchumbamayumbe wrote:Ljudi moji, pa u sta se pretvorila ona stranica?!
Da li je iko od vas posjetio tu stranicu? Pokusah malo da prosurfam malo stranici, kad imam sta da vidim...izgleda da se pretvorila u saff-ov portal. Cak ima i vicoteka na racun Srba, zatim prozivka SDP-a na velika zvona, malo o Denisu Mrnjavcu, pa o katolicima, pa opet red srbocetnika, itd. Ne znam stvarno, ali vidim da stranica ima ponajmanje veze sa hrabrom borbom Armije RBiH, a vise sluzi u vehabijske i politicko-propagandne svrhe, a sve u prilog dusmanima.
Ono je bruka i sramota kome je dozvoljeno da onako predstavlja slavnu Armiju BiH!
p.s. Svaka cast za pojedine priloge, zaista nemam sta prigovoriti!
ko god prvi uplati 19,90 KM... Register today! :D
chuchumbamayumbe

Ma jarane, ono je cirkus.
I kada dodje neko sa strane i otvori onu stranicu, sta ce drugo da pomisli nego da je Armija BH stvarno bila muslimanska, "za Allaha protiv Vlaha", da je 7. muslimanska bila najjaca brigada u Armiji, da je Famtir Alispahic glasnogovornik AR BiH, da je SDP kriv za sva zla koja su snasla Bosnjake prije, u ratu a pogotovu poslije rata, da se po BiH Bosnjaci pokrstavaju, a da je saff glasilo AR BiH?!
Kush dalje.
Eto sta je nama nasa borba dala...
zemljotres

Post by zemljotres »

Dala nam je "zlatne kašike" i ovo subotom... a stranicu moze svako otvorit'. Svako ozbiljan će provjeriti izvore i informacija, a glup će i bez web stranice tvrditi da je mlijeko ljubicasto...

VIDIMO SE SUTRA (subota, 1. mart ispred Katedrale) NEMOJ DA TE OVAKVE STVARI SJB-aju... IMAMO MOZAK, VRIJEME JE DA GA UPOTRIJEBIMO, PA ĆE I OVAKVE STRANICE POSTATI MARGINA I SAMIMA SEBI TERET... NEMA PREDAJE!
chuchumbamayumbe

zemljotres wrote:Dala nam je "zlatne kašike" i ovo subotom... a stranicu moze svako otvorit'. Svako ozbiljan će provjeriti izvore i informacija, a glup će i bez web stranice tvrditi da je mlijeko ljubicasto...

VIDIMO SE SUTRA (subota, 1. mart ispred Katedrale) NEMOJ DA TE OVAKVE STVARI SJB-aju... IMAMO MOZAK, VRIJEME JE DA GA UPOTRIJEBIMO, PA ĆE I OVAKVE STRANICE POSTATI MARGINA I SAMIMA SEBI TERET... NEMA PREDAJE!
Radim kralju, meni je svaka subota radna, nazalost.
SRETNO!
zemljotres

Post by zemljotres »

kašlji sutra kad dođeš na pos'o, pa kad te ne budu mogli više slušat', a ti pravo pred Katedralu :D samo pazi na tajming... počinje u 13, nul, nul!
Ali_G

Post by Ali_G »

Pazi nesto, nije da branim Fatmira i slicne njemu, al' po meni je pozeljno da se oko svakog pitanja procita sta obje strane imaju da kazu. SDA je grijesio, Alija je grijesio, ovi sto su sad na vlasti i oni kradu, al' cim neko nesto kaze kontra SDP i ostalih odmah ovo, ono, glasnogovornici, vehabizam, ovaj uvodi srbe u biznis, ovaj ovo, ovaj ono. Medalja ima dvije strane, al' na pojedinim mjestima ocito imamo propagandne elemente koji forsiraju samo jednu...

Za proteste vezano. Podrska ljudima, al samo onima koji iskreno demonstriraju da nam bude bolje, i djeci nasoj i svima, mada kol'ko vidim vec se pocinje oko tog kruga da okuplja grupacija koja u svemu vidi samo jos jedan oblik bespostedne politicke borbe.
zemljotres

Post by zemljotres »

Gore je šutit' nego se ograditi od pokušaja političkog upliva... pištaljke u ruke i na Katedralu sutra oko keca!
Post Reply