WWE
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Viper222
#1 WWE
Evo vidim da niko nije otvorio ovakvu temu(ili se varam)pa tako da ja krenem.Evo ovako znaci svi koji su i malo upoznati u WWE(kecere)znaju da postoje 2 brenda:Raw i Smackdown.WWE sampion u Raw-u je Alberto Del Rio a World Heavyweight sampion u Smackdownu.United States sampion u Raw-u je Dolph Ziggler a Intercontinental sampion u Smackdownu je Cody Rhodes.
Raw se odrzava po nasem vremenu u noci sa ponedeljka na utorak a SD u noci sa etka na subotu.Svaki mjesec se održava Pay Per View(PPV)i to jednom mjesečno.Tu su najčešće borbe za titule.Svako koga zanimaju keceri je dobrodosao.
Za one koji nisu gledali kecere ali zele poceti trebaju da budu aktivni na ovom forumu i pitaju mene sta god ih zanima. 
- nermin9200
#2 Re: WWE
ja sam to gledao jos u vrijeme kad su harali triple h, undertaker i baptista 
- XPERIA
#3 Re: WWE
OMG OMG OMG!! OVO POSTOJI!!!
Mislio sam da sam jedini da prati wrestling.
Ajde sada trkom svi na owfans.com forum jedini balkanski o wrestlingu i recite da vas je poslao jeff miz!! Inače tamo mi je ban4life jer je jedan od admina teži moron pa me banovao 4life, možda mi skrati kad vidi da sam nekog doveo lool
Mislio sam da sam jedini da prati wrestling.
Ajde sada trkom svi na owfans.com forum jedini balkanski o wrestlingu i recite da vas je poslao jeff miz!! Inače tamo mi je ban4life jer je jedan od admina teži moron pa me banovao 4life, možda mi skrati kad vidi da sam nekog doveo lool