WTF???

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
chinese_water

#1 WTF???

Post by chinese_water »

felichi

Post by felichi »

horor
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

e pa izvinite ovo je klanje iz potrebe i normalna stvar na selu

uskoro vam pocinje reality show Farma na Novoj TV gdje ce se zivotinje klati zato sto je to pravilo show-a
roki

Post by roki »

deen ce klati zivotinje? :lol: :lol:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

DaysleepeR wrote:e pa izvinite ovo je klanje iz potrebe i normalna stvar na selu

uskoro vam pocinje reality show Farma na Novoj TV gdje ce se zivotinje klati zato sto je to pravilo show-a
nisam znao da se kolje cekicem :-) :sad:
shin

Post by shin »

Vozdra_123 wrote:
DaysleepeR wrote:e pa izvinite ovo je klanje iz potrebe i normalna stvar na selu

Ako je dovoljno ostar moze :lol:
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Vozdra_123 wrote:

pa otidji na selo pa pitaj ljude

malj u glavu pa klanje to je neka procedura
travar

Post by travar »

Neće biti klanja u Farmi, maloprije javili na Novoj!
Josh bi i to falilo :x

Kad smo već kod sela, gledam neku veče par, neznam ni kako da ih nazovem, satjerali vola u neki ograđeni prostor, tako da se ne može ni pomaknut, i onda jedan ga drži za rogove, a drugi, kako sam ja skonto, čisti papke od naslaga blata i čega već, pritom koristeći nakav alat, i frajer hop, izbuši papak (valjda znate šta je to :D ) skroz do mesa, i poče teći krv iz one rane, i on antiseptik i pravo ono zali
:-? , i valjda volu bi neugodno, i malko se pomjeri kad ga ovaj što ga drži nogom u glavu, i onda sam prebacio kanal!
Ponašanje naših seljana je tako neopisivo seljačko i barbarsko (neznam ništa gôre da kažem) da je to neopisivo, i fakat neznam kako neko ima srca i duše, a pritom i mozga, da se tako ophodi prema životinjama od kojih usput rečeno živi i preživljava :x
Takve bih ja sve u jarak, i elegantno prekrio zemljom!
(Bezze se iznervirah)
Recimo u jednom selu čovjek je pretukao kravu dok nije počela mokriti krv, isti taj čovjek je ubio mačku (jer mu je pojela pile) tako što joj je glavu razbio od zid! :x

Helem, treba nama SPCA podhitno ovdje!
uozo

Post by uozo »

Nismo samo mi takvi. Animal cruelty, na moderniji nacin! :roll: :sad:
travar

Post by travar »

uozo wrote:

Nismo samo mi takvi. Animal cruelty, na moderniji nacin! :roll: :sad:
:shock:

Ali doslovno :shock:
Post Reply