WTF!!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Sox

#1 WTF!!!

Post by Sox »

Popis pozvanih igrača - GOLMANI: Kenan Hasagić i Goran Brašnić. IGRAČI: Emir Spahić, Sergej Jakirović, Ninoslav Milenković, Vladan Grujić, Saša Papac, Mladen Bartolović, Vedin Musić, Velimir Vidić, Elvir Bolić, Zlatan Bajramović, Sergej Barbarez, Zvjezdan Misimović, Albin Pelak, Almir Gredić, Džemal Berberović i Zajko Zeba.

:? :? :?
Wtf ljudi....
Jel ovo sala na racun zlaje..ono da ga nasmiju....il je fakat neko prolupo u savezu???
karanana

Post by karanana »

sto pitas?

by the way, gdje je mali vladavic? hej baka jebo te zrinjski u supak! nikad on tog malog nece zovnuti jer je poniko u velezu
BECHO

Post by BECHO »

I opet nije pozvan golman Jakupovic iz Thuna. :? Pa ja neznam ljudi, ovi nasi izgleda samo pite znaju razvijat a o fudbalu se bolje razumije i moja komsinica Behka.
Sox

Post by Sox »

Stvarno nisam znao da jopce imamo i pravo da pozovemo zlaju... mislim... komedija... I sto hasu nije pozv'o?
mostarac

Post by mostarac »

BECHO wrote:I opet nije pozvan golman Jakupovic iz Thuna. :? Pa ja neznam ljudi, ovi nasi izgleda samo pite znaju razvijat a o fudbalu se bolje razumije i moja komsinica Behka.
ako nece Baka ima ko hoce. Eno golman Thuna pozvan da brani za švicu protiv francuske, ali zato igraju Zeba, Pelak, Vidic, Jakirovic, Milenkovic

i onda se neko cudi sto Salihamidzic nece da igra. Pa covjek je upravu 100%. Njegove noge vrijede bogatstvo i sad da mu ih neko lomi po utakmicama gdje kriminalci iz saveza prodaju mamine i tatine sinove, zaista nema smisla.

Sta ce nama Rahimic, Salihamidzic, Ibrahimovic, Jakupovic, pa i Tolja koji po meni odlicno brani, kad imamo ovu gore galeriju likova. Ma ljepota jedna majke mi.
Baka od reprezentacije pravi tragikomediju, kao i svi njegovi prethodnici, osim Muzurovica.
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Treba pogledati koji stan na extra lokaciji više nije u ponudi Nekretnina Pelak :D
SD-6

Post by SD-6 »

:D
vidjoh gujinu jucer...bemwić najnoviji se voza
trebo je zovnut Vladavica!a Zebu prije dvje godine...dok je igro za nas
ali jebiga treba otic vani pa taman u čečenij da bi dobio poziv...tj.dok skupis kovertu pa mu posaljes selam :D Baka je u talu do guše :zzzz:
mostarac

Post by mostarac »

SD-6 wrote::D
vidjoh gujinu jucer...bemwić najnoviji se voza
trebo je zovnut Vladavica!a Zebu prije dvje godine...dok je igro za nas
ali jebiga treba otic vani pa taman u čečenij da bi dobio poziv...tj.dok skupis kovertu pa mu posaljes selam :D Baka je u talu do guše :zzzz:
Gušo je davno presto branit za repku. Ne prizivaj :D
SD-6

Post by SD-6 »

gušo je bio najbolji :oops: inace co'jek cvjeta u rumuniji....a ovdje izdaje 5-6 stančića...zgodno pravo
Dobojlija-YU

Post by Dobojlija-YU »

Jebo te Jakupovic on nam ne treba sam je reko da bi draze igro za Svicarsku i da je ljepo cuti Svicarsku himnu a onda jos rece da je ljepo cuti i Bosansku koji ce nam k... on kad sam kaze da bi za Svicarsku htjeo da igra.A jos nesto onaj Kucukovic isto nece nikad zaigrati za Bosnu jedino sta su nasi usrali bilo je ono sta su uradili sa Ibrahimovicem on je htjeo normalno da se razocarao i sad ga vise ne interesuje
Post Reply