World War III
-
babba
#1 World War III
Armagedon, dal je blizu ?
Biblija - proricanje antihrista koji vlada skoro cjelim svjetom. Veliki rat za Babilon.
Stari Testament - Unistenje Izraela i atomski rat 2006 godine. Sirija i Iran.
Zasto je Testament zasticen u kupoli od atomskog rata? I lezi upravo u Palestini.
Kuran - Prorocanstva o sudnjem danu.
Svete knjige su izgleda bile u pravu.
2004 Estimated Nuclear ICBMs
United States 10,925
Russia 20,000
France 450
China 400
Britain 185
Israel 100
India 40
Pakistan 15
North Korea 2
The Antichrist will rise to power on a wave of world euphoria, as he temporarily saves the world from its desperate economic, military & political problems with a brilliant 7-year plan for world peace, economic stability & religious freedom.
Palestinski PLO je potpisao takav sporazum
The 7-year peace-pact (or covenant) that is engineered by the Antichrist is spoken of a number of times in the Bible.
Ko je bio posrednik(Antihrist) ???
According to the Word of God, Israel will not find true deliverance from her enemies until it is secured for her by the kings of the east. Her last war has not yet been fought. Those allies are given the enigmatic title "kings of the east" in Revelation 16:12. They actually intervene to deliver Israel during the war of Armageddon, described in the Bible as the final conflict to take place on this planet. All nations will be involved in this battle, but Israel will ...
"And ye shall hear of wars & rumors of wars...For nation shall rise against nation, & kingdom against kingdom:" (Matthew 24:7)
http://www.keyway.ca/htm2002/armagedn.htm
Pa sta vi mislite o svemu ovome ?
Biblija - proricanje antihrista koji vlada skoro cjelim svjetom. Veliki rat za Babilon.
Zasto je Testament zasticen u kupoli od atomskog rata? I lezi upravo u Palestini.
2004 Estimated Nuclear ICBMs
United States 10,925
Russia 20,000
France 450
China 400
Britain 185
Israel 100
India 40
Pakistan 15
North Korea 2
The Antichrist will rise to power on a wave of world euphoria, as he temporarily saves the world from its desperate economic, military & political problems with a brilliant 7-year plan for world peace, economic stability & religious freedom.
Palestinski PLO je potpisao takav sporazum
The 7-year peace-pact (or covenant) that is engineered by the Antichrist is spoken of a number of times in the Bible.
Ko je bio posrednik(Antihrist) ???
According to the Word of God, Israel will not find true deliverance from her enemies until it is secured for her by the kings of the east. Her last war has not yet been fought. Those allies are given the enigmatic title "kings of the east" in Revelation 16:12. They actually intervene to deliver Israel during the war of Armageddon, described in the Bible as the final conflict to take place on this planet. All nations will be involved in this battle, but Israel will ...
"And ye shall hear of wars & rumors of wars...For nation shall rise against nation, & kingdom against kingdom:" (Matthew 24:7)
http://www.keyway.ca/htm2002/armagedn.htm
Last edited by babba on 11/11/2004 03:09, edited 5 times in total.
-
St.Germain
#3 Re: World War III
bas je vakat da se zabrinemo pored ovakvog tereta od argumenatababba wrote:Armagedon, dal je blizu ?
-
nebi
#4 Re: World War III
Sad kontam...to ti citiras naslove iz SAFF-ababba wrote:Armagedon, dal je blizu ?
-
St.Germain
zaboravio si u srednjoj recenici selam alejkum i alejkum selamAlcatraz wrote:Selam alejkum i pozdrav svim učesnicima na forumu
a ko je senad bašić
alejkum selam živi vi meni bili
-
hananah
2006
Pape ce postati predsjednik FK Sarajevo
Horny ce postati predsjednik FK Zeljo
Sarajevo ce napokon biti drugo na tabeli odmah poslije Zelje
Ja cu imati svoj FK koji ce odmah po ulasku u premijer ligu biti 3 mjesto (ali samo do 2007)
Pape ce postati predsjednik FK Sarajevo
Horny ce postati predsjednik FK Zeljo
Sarajevo ce napokon biti drugo na tabeli odmah poslije Zelje
Ja cu imati svoj FK koji ce odmah po ulasku u premijer ligu biti 3 mjesto (ali samo do 2007)
-
nebi
De,ba,nisi valjda mislio ozbiljno to sto si napisao?babba wrote:Pa vi ste nenormalni !!! Normalan coek bi se zabrinuo a vi se zaj.... No drago mi je da je Sarajevo bilo i ostalo grad dobre zajebancije
Jebe se vama ...
Skoro sam citao neku knjigu o tome kako letece tanjire voze jevreji
i kako imaju piramide pod vodom u bermudskom trouglu
Sharon jeste mali,ali nije zelen
-
nepoznat
babba , neznam sta si musliman ili krscaninArmagedon, dal je blizu ?
ali ja te podpuno razumijem , jer sam i sam prostudirao ove stvari
ali vecina ovdje raje se sprda na ovom forumu kao da to mi nesto izmisljamo neke ratove, sudnje dane i sta ja znam sve
Allah je opisao fino u kuranu takve ljude:
021:001. Ljudima se bliži čas polaganja računa njihova, a oni, bezbrižni, ne mare za to
čas = sudnji dan
043:083. Zato ih ostavi neka se iživljavaju i zabavljaju dok ne dožive Dan kojim im se prijeti,
021:097. i približi se istinita prijetnja, tada će se pogledi nevjernika ukočiti. "Teško nama, mi smo prema ovome ravnodušni bili; mi smo sami sebi nepravdu učinili!"
-
livadic
Senad Basic ce postati predsjednik.
---------------------
a ja mu palio cvegere ...
... dok smo bili mali ...

urata sreca ...
... sto jest - jest ...

Livadic ce biti snimljen u prvom safu u Fahdovoj mijadza
----------------------------
vec sam im navracao ...

---------------------
a ja mu palio cvegere ...
Livadic ce biti snimljen u prvom safu u Fahdovoj mijadza
----------------------------
vec sam im navracao ...
-
BosnjakAga
Sudnji dan je kad covjek umre. A da ce to bit je samo pitanje vrijemena.