Michel Salgado
--------------------Claude Makelele
D. Beckham
Moderators: Charuga, Tomahawk11
reeves wrote:oliver kahn
cafu maldini Roberto Carlos
Makelele
gerrard
Beckham Zidane Ronaldinho
Henry Ronaldo
samo izmijenit ona 3 prva u odbrani i nemaš šta pričat ...R9.. wrote:-----------Iker Casillas----------
Michel Salgado-----R. Bravo
---F. Pavon
-----R. Carlos
![]()
--------------------Claude Makelele-----------------------
D. Beckham--------Zinedine Zidane
--------Luis Figo
![]()
Luiz Nazario de Lima Ronaldo-----Gonzales Raul
Ne zezam se.Neelix wrote:ja ZNAM da se hidrant zajebava sve ovo
kakavdanakneiskustvu wrote: kako će ti odgovoriti kad si sastavio dvije ekipe,jednu na prvoj,drugu na drugoj stranici ove teme,ne zna na koju misliš,znaš li ti na koju si mislio kad si ga ovo pitao,da li si ga pitao kao hidrant ili kao cikcanga?
1.Pogledaj prvi klip i zanemari titulu.kakavdanakneiskustvu wrote: legendarna,po čemu,titule su nebitne,sam si rekao,da li kao cikcanga ili kao hidrant,to više ni ti vjerovatno ne znaš,po čemu je legendarna,i opet nisi rekao neelixu na koju ekipu misliš.
kakavdanakneiskustvu wrote: znao sam,titule su nebitne,jbg,ne ide ,titule su vrlo bitne kad nekog proglašavaš uspješnim ili ne,najboljim ili ne najboljim,svima osim izgleda samo tebi,čudno,vrlo čudno,a i nije toliko kad imaš dva identiteta.
nek komentariše šta hoće,njegova stvar,trebao si odmah reći na koju ekipu misliš,baš me zanima koju si odabrao kao cikcanga a koju kao hidrant.
prezadovoljan,![]()
U ovoj deceniji dareeves wrote:@ belajsuz ruud bolji od ronalda ?
Ali u ekipi je bolje imat jednog napadača mađioničara i drugog surovog realizatora, nego dvojicu mađioničararado_vidjen wrote:ama niko ne spori da je Ruud klasa, ali ja sam ko Laporta: izmedju Eto'oa i Zlaje, biram magiju naspram surove realizacije![]()
Ruud je klasni egzukutor, ali ja vise cijenim napadace koji spoje i po nekoliko dobrih osobina. Stoga smatram da su Ronaldo i Henry, u svoj najbolji vakat, najkompletniji napadaci u historiji fudbala.
Henry - brzina, tehnika, preciznost (4/5 sansi) dribling, lijeva, desna, lucidnost, slobodnjaci, asistenicje, nevjerovatna lahkoca igranja/gracioznost...jedina slaba tacka, udarac glavom
Ronaldo - sve isto (izbacit slobodnjake)