work Offline
Moderator: Benq
- shiljak
#1 work Offline
Gdje se nalaze work Offline stranice i njihove slike, pa da moze neko gledati web stranicu bez interneta (copy paste i eto)
-
car-x
work offline ne radi na konlfjuterima nas obicnih smrtnika.. zato moras imati najmanje IBM Server, npr. neki iz RS 9000 serije.. i tu su ti onda pohranjenje sve stranice, koje tvoj sekundarni dns server ima u svom host.txt fajlu.. elem, valja imati love za tako nesto..
-
car-x
ima i htttrack.. dobar, dzaba i jednostavan.. ali nije ba siljak na to misliobug wrote:Copy paste? AKo je to ono na sta ja mislim, za tu svrhu imas programe koji skidaju kompletan sajt, do dubine koju zelis.
meni trenutno pada na pamet samo webzip, pa probaj.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ma on konta na TIF
.
- shiljak
Imam Web Dumper ali nemoze sve skinuti offline, kao npr. google-ovu mapu. Ali ja sam pitao gdje se nalazi work offline dokumenti (jer kad odem na IE i uzmem work offline one stranice koje sam otvarao mogu otvoriti i offline) npr. C:\Documents and Settings\coputer1\My Documents\offline files, i kad to copy i paste na disketu i odna u drugi PC prebacim (koji nema internet ali ima IE) i onda prebacim opet u C:\Documents and Settings\coputer2\My Documents\offline files i onda da mogu gledati offline stranice.bug wrote:Copy paste? AKo je to ono na sta ja mislim, za tu svrhu imas programe koji skidaju kompletan sajt, do dubine koju zelis.
meni trenutno pada na pamet samo webzip, pa probaj.
Eto, valjda ste skuzili