Vozdra ljudi,
zna li ko neki dobar converter da mogu prebaciti WMA format u mp3 jer sam skino sa nete neku muziku u tom formatu ali nece da ga svira na windows media player.
Neki free softver naravno
WMA to MP3 converter
Moderator: Benq
- irfan2
opcija googla nece donijeti fine rezultate, iz iskustva znam..mozda i hoce, al ako stavis free, uglavnom to budu 'free to try' mozes pet pjesama konvertovat i cap....
ovaj program moze konvertovati sve zivo, ima tag opcije i mogucnost odredjivanja kako ce se zapisivati fajlovi i...odlican je
...ovo je za broj starijam verzija od trenutno aktuelne, za koju mozes nac krek lako....
http://rapidshare.de/files/15790506/eas ... r.rar.html
ovaj program moze konvertovati sve zivo, ima tag opcije i mogucnost odredjivanja kako ce se zapisivati fajlovi i...odlican je
http://rapidshare.de/files/15790506/eas ... r.rar.html
-
orca
U pravu si Irfan2 ali ako Diwan ima problema sa konverzijom WMA u MP3 kako ce tek ici sa crackom.
Moja preporuka je da prvo proba sa aktiviranjem WMA formata.
@Diwan,ako imas WMP 10 ides u Tools onda Options i na koncu File Types.Onda prosto cekiraj zeljeni format.
Kod verzije 9 nisam siguran u redoslijed ali mislim da se bitno ne razlikuje.
Nadam se da smo bili od pomoci.
Moja preporuka je da prvo proba sa aktiviranjem WMA formata.
@Diwan,ako imas WMP 10 ides u Tools onda Options i na koncu File Types.Onda prosto cekiraj zeljeni format.
Kod verzije 9 nisam siguran u redoslijed ali mislim da se bitno ne razlikuje.
Nadam se da smo bili od pomoci.
- irfan2
ma imace mjesec dana da se zaebava sa njim
a ova okolo prica je bila vise reklama sjajnom programu i nagovor ostalima da ga skinu
naravno, ja ga nebi ni konvertovo...wmp ga cita, winamp ga cita...to da se mora chekirati opcija da bi se wma mogo svirat prvi put cujem...pa wma je microsoftov proizvod...meni je uvijek, i na starijim verzijama, radilo bez problema....
a ova okolo prica je bila vise reklama sjajnom programu i nagovor ostalima da ga skinu
naravno, ja ga nebi ni konvertovo...wmp ga cita, winamp ga cita...to da se mora chekirati opcija da bi se wma mogo svirat prvi put cujem...pa wma je microsoftov proizvod...meni je uvijek, i na starijim verzijama, radilo bez problema....
-
orca
Vidi,ako je imao WMP 9 pa radio upgrade na 10 onda je tokom instalacije pitan koje formate zeli da mu WMP 10 reproducira.E,tu ljudi obicno klikaju NEXT a ne citaju sta pise
.
Barem je tako bilo kod mene.Naravno pametni ljudi koji su pravili desetku su ostavili opciju da to chekiramo naknadno.
Nego ,mani ovo.Mi pisemo a Diwan ne cita
Idem ja malo na ljubav&sex,pametnije je...
Barem je tako bilo kod mene.Naravno pametni ljudi koji su pravili desetku su ostavili opciju da to chekiramo naknadno.
Nego ,mani ovo.Mi pisemo a Diwan ne cita
- Diwan
ja koristim 10 wmp, i provjerio sam postavke i nista se ne desava. radi se o tome da su ti fajlovi zasticeni i trazi se license, medutim kad se download taj license nista se ne dogada, i dalje ne moze da ga otvori. probo sam neki konverter ali i on zahtjeva lozinku koju taj fajl ima da bi mogo konvertovat. Skontat cu nesto valjda, ako nista ima recycle bin. uglavnom mnogo hvala na SAVJETIMA