WMA to MP3 converter

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Diwan

#1 WMA to MP3 converter

Post by Diwan »

Vozdra ljudi,

zna li ko neki dobar converter da mogu prebaciti WMA format u mp3 jer sam skino sa nete neku muziku u tom formatu ali nece da ga svira na windows media player.

Neki free softver naravno
orca

Post by orca »

imas dvije opcije.
prva je da u svom media playeru aktiviras opciju reprodukcije WMA formata a druga je da na Google ukucas slijedece.....WMA to mp3 free download.
i eto ga :)
irfan2

Post by irfan2 »

opcija googla nece donijeti fine rezultate, iz iskustva znam..mozda i hoce, al ako stavis free, uglavnom to budu 'free to try' mozes pet pjesama konvertovat i cap....
ovaj program moze konvertovati sve zivo, ima tag opcije i mogucnost odredjivanja kako ce se zapisivati fajlovi i...odlican je :D ...ovo je za broj starijam verzija od trenutno aktuelne, za koju mozes nac krek lako....

http://rapidshare.de/files/15790506/eas ... r.rar.html
orca

Post by orca »

U pravu si Irfan2 ali ako Diwan ima problema sa konverzijom WMA u MP3 kako ce tek ici sa crackom.
Moja preporuka je da prvo proba sa aktiviranjem WMA formata.
@Diwan,ako imas WMP 10 ides u Tools onda Options i na koncu File Types.Onda prosto cekiraj zeljeni format.
Kod verzije 9 nisam siguran u redoslijed ali mislim da se bitno ne razlikuje.
Nadam se da smo bili od pomoci. :)
irfan2

Post by irfan2 »

ma imace mjesec dana da se zaebava sa njim :D
a ova okolo prica je bila vise reklama sjajnom programu i nagovor ostalima da ga skinu :D

naravno, ja ga nebi ni konvertovo...wmp ga cita, winamp ga cita...to da se mora chekirati opcija da bi se wma mogo svirat prvi put cujem...pa wma je microsoftov proizvod...meni je uvijek, i na starijim verzijama, radilo bez problema....
orca

Post by orca »

Vidi,ako je imao WMP 9 pa radio upgrade na 10 onda je tokom instalacije pitan koje formate zeli da mu WMP 10 reproducira.E,tu ljudi obicno klikaju NEXT a ne citaju sta pise :D.
Barem je tako bilo kod mene.Naravno pametni ljudi koji su pravili desetku su ostavili opciju da to chekiramo naknadno.
Nego ,mani ovo.Mi pisemo a Diwan ne cita :? Idem ja malo na ljubav&sex,pametnije je...
Diwan

Post by Diwan »

ja koristim 10 wmp, i provjerio sam postavke i nista se ne desava. radi se o tome da su ti fajlovi zasticeni i trazi se license, medutim kad se download taj license nista se ne dogada, i dalje ne moze da ga otvori. probo sam neki konverter ali i on zahtjeva lozinku koju taj fajl ima da bi mogo konvertovat. Skontat cu nesto valjda, ako nista ima recycle bin. uglavnom mnogo hvala na SAVJETIMA
Post Reply