--------------
Nisam pročitao sve što ste napisali, ali da li znate da u zadnje vrijeme oni koji šire antisemitizam na zapadu nisu ni nacisti, ni muslimanski useljenici već ljevičari?

Joj livadicu, normalno da nisi mutav, samo corav covjek to ne moze primjetitilivadic wrote:dakle ...... mozemo li rezimirati slijedece ...
::
1] muslimani su ubjedljivo najveci antisemiti u evropi ...![]()
2] islamski antisemitizam je samo podskup islamskog odnosa prema ostalim religijama & civilizacijama ...
angelica ima nepogrijesiv osjecaj ...nospam wrote:a da malo izvuces glavu iz supka i pomirises zivot oko sebe?A wrote:Hajde da se igramo malo sjecanja:no sikiriki wrote:Tacno, ali to je sada usmjereno protiv Evropskih Muslimana i sljedece zrtve holokausta bice Evropski Muslimani.
Ko nije bio beba prije ovog zadnjeg rata, vjerovatno se sjeca srpske price o ugrozenosti. Najavljivali su da cijeli svijet hoce da unisti Srbe, drzali mitinge, srceparajuce govore... Pa da bi to preduprijedili, posli su u rat protiv svih susjeda.
Malo dalje u istoriji, sjeticemo se nacista i njihovih upozorenja da je arijevska vrsta u opasnosti, prvenstveno od Jevreja. Nastavak znamo...
Sad kad cujem ovakve izjave (hajde da je jedna, usamljena...) o ugrozenosti evropskih muslimana i teorije o opsteplanetarnoj mrznji svijeta prema muslimanima, ne mogu da se ne pitam - kad ce u napad?
a bronhi je jedan nada sve relevantan i pametan momaklivadic wrote:sad pocinje islamska argumentacija ...Nex wrote:Vidim Bronhida si jadan kreten, zaostao glupan kopji ... ... ...
![]()
![]()
![]()
vec ustaljena shema ...![]()
lIvadic ima 5 enciklopedija oko sebe, 6 stranica otvoreno na googleu i onda tako spreman dodje ovdje palamuditivodolija_33 wrote:a tek što ti imaš argumentaciju, bobo, to je jedno loodilo![]()
![]()
![]()
Nas livadic je vazda spreman, instant dzihad nema sta...horns&drums wrote:lIvadic ima 5 enciklopedija oko sebe, 6 stranica otvoreno na googleu i onda tako spreman dodje ovdje palamuditivodolija_33 wrote:a tek što ti imaš argumentaciju, bobo, to je jedno loodilo![]()
![]()
![]()
:D
Tako je, dok god postoje oni koji muslimanima ne zele mir, bice i ovih...livadic wrote: a kada se kaze da je izrael veliki problem ...
tada cafiri ne misle na jevreje ...
nego na mudzahidice ...
jer su oni ti koji ne zele mir ...
mislm da je bar ovo svima jasno ...
[ osim muslimanima ... ... naravno ..

Mislis HRKLJUS ?vodolija_33 wrote: pa ćemo u dogledno vrijeme organizovati teferić i bodu volova, bacanje kamena s ramena, povlačenje konopca i natjecanje pod nazivom "imal' iko jači od mene" pa se konačno ispucajte.
da li je lose ...horns&drums wrote:lIvadic ima 5 enciklopedija oko sebe, 6 stranica otvoreno na googleu i onda tako spreman dodje ovdje palamuditivodolija_33 wrote:a tek što ti imaš argumentaciju, bobo, to je jedno loodilo![]()
![]()
![]()
:D
Kakva knjiga jaro, trci u Kladanj, godine pritiscunego ... kad smo vec kod knjiga ...
jedna mi vec odavno nedostaje ... ::
*serijatsko pravo* ...
pa te kao dobrog druga molim da mi to nabavis & posaljes

jok ...manijak1 wrote:Taman sam bio dobro raspoloženkad ono Jugosloven
u izgnanstvu
na pragu razočarenja sam
u demokratiju terora i podmetanja
.
Čujšerijatsko pravo se izučava
jel' to gluho bilo neka parnica u tijeku
onda je najveca majstorija napraviti od jevreja ikebanulivadic wrote: znate li da je od predratnih cca 25oo sarajevskih jevreja ...![]()
... tamo ostalo jos svega cca 600-700 ...![]()
![]()
![]()
iliti ... preciznije ...... 35% ...
![]()
nisu li upravo jevreji najveci gubitnici ovog naseg rata ...![]()
... i ocvalog antisemitizma ...![]()
Šubaruonda je najveca majstorija napraviti od jevreja ikebanu
skidam kapu bosnjama, maestralni su u toj drevnoj japanskoj vjestini