Wizz air
- skvo
#1976 Re: Wizz air
https://www.pullandbear.com/ba/man/acce ... tml?cS=300
Ima ljepših boja, bordo, žuta a nije neon. To je ta veličina
-
ColdWar
#1977 Re: Wizz air
hvala.skvo wrote:https://www.pullandbear.com/ba/man/acce ... tml?cS=300
- Ommadawn
#1978 Re: Wizz air
Što nije uveden free WiFi na tuzlanskom aerodromu?
3 marke po satu a nije ni za kurac.
- Maraschino
#1979 Re: Wizz air
prvi put za ovo cujem. kome placas?Ommadawn wrote:Što nije uveden free WiFi na tuzlanskom aerodromu?
ja sam se kacao besplatno na neka dva do skora a u zadnje vrijeme nemam potrebe pa nisam ni gledao kako to sve funkcionise.
- Ommadawn
#1980 Re: Wizz air
Ideš na informacije i tamo platiš pa dobiješ šifru da ukucaš.Maraschino wrote:prvi put za ovo cujem. kome placas?Ommadawn wrote:Što nije uveden free WiFi na tuzlanskom aerodromu?
ja sam se kacao besplatno na neka dva do skora a u zadnje vrijeme nemam potrebe pa nisam ni gledao kako to sve funkcionise.
Meni trebalo, jer sam u putu od kuće do aerodroma apdejtovao telefon i Wizzair mi log out a nisam uradio screen shot karti.
Došao na aerodrom, da se prikačim na Wifi, piše na telefonu da je slobodan ali traži da odem na info-desk za lozinku. Kad tamo informacija 3 marke po satu. Plati pa klati.
- Rockefeller
#1981 Re: Wizz air
Ha ja, sve naplatit 
- vjesticanametli
#1982 Re: Wizz air
Pa DZe ima DZaba vazdan
ima bec doduse....hh, ist, sa, pariz itd sve sve po par minuta
i vooz
- adda_sa
#1983 Re: Wizz air
mozes slobodno. fazon je samo da stane u onaj metalni obruc..to je neka mjera, jer se rusak gura ispod sjedista...ColdWar wrote: Pozdrav svima,
imam ruksak: veličina: 47x35x18cm,
znam da je na wizz air rucni prtljag dozvoljen sa dimenzijama 40 x 30 x 20 cm,
e sada, posto uvijek putujem light, nikada nema ni 6-7 kila od dozvoljenih 10kg, a ruksak je savitljiv, sta mislite da li bi mogao izolir trakom ili selotepom svesti ruksak na propisanu mjeru, da ne bi morao placati dodatnih 20 eura. Isto vazi i za Ryanair. Letim za Budimpestu Berlin Madrid i Barcelonu.
hvala unaprijed.
ja sam prije mjesec letila i sa wizz i sa ryan, i sve ok.. rusak sam ubacila u one pretince iznad glave jer je bilo mjesta
dosta raje je doplatilo nesta, jer su se napravili ludili ili nisu znali,i dosli sa onim standardnim malim koferom koji je uvijek dosad bio free za economy class..
ako ti je ipak suhveli,onda nemoj da se guras na boarding nego stani medju zadnje.. par puta mi se desilo da uhvate gnjaviti raju i mjeriti kofere,i onda skontaju da ima jos 15ak min do polijetanja, i trka frka samo da ostatak cekaonice sto prije uguraju u avion, za prtljag ni ne pitaju niti gledaju
ps fine ti destinacije...koliko si kartr platio
-
ColdWar
#1984 Re: Wizz air
Hvala, karrte su kombinacija wizz air, ryanair , i ova malo poznata francuska kompanija Volotea, bas su pogodni, jeftini i ne peglaju sa prtljagom. jedino sto ne lete za BiH, pa cu ja u povratku do Splita sa njima a onda na magarcu do Sarajevaadda_sa wrote:mozes slobodno. fazon je samo da stane u onaj metalni obruc..to je neka mjera, jer se rusak gura ispod sjedista...ColdWar wrote: Pozdrav svima,
e sada, posto uvijek putujem light, nikada nema ni 6-7 kila od dozvoljenih 10kg, a ruksak je savitljiv, sta mislite da li bi mogao izolir trakom ili selotepom svesti ruksak na propisanu mjeru, da ne bi morao placati dodatnih 20 eura. Isto vazi i za Ryanair. Letim za Budimpestu Berlin Madrid i Barcelonu.
hvala unaprijed.
ja sam prije mjesec letila i sa wizz i sa ryan, i sve ok.. rusak sam ubacila u one pretince iznad glave jer je bilo mjesta![]()
dosta raje je doplatilo nesta, jer su se napravili ludili ili nisu znali,i dosli sa onim standardnim malim koferom koji je uvijek dosad bio free za economy class..
ako ti je ipak suhveli,onda nemoj da se guras na boarding nego stani medju zadnje.. par puta mi se desilo da uhvate gnjaviti raju i mjeriti kofere,i onda skontaju da ima jos 15ak min do polijetanja, i trka frka samo da ostatak cekaonice sto prije uguraju u avion, za prtljag ni ne pitaju niti gledaju
-
ColdWar
#1985 Re: Wizz air
ColdWar wrote:Hvala, karrte su kombinacija wizz air, ryanair , i ova malo poznata francuska kompanija Volotea, bas su pogodni, jeftini i ne peglaju sa prtljagom. jedino sto ne lete za BiH, pa cu ja u povratku do Splita sa njima a onda na magarcu do Sarajevaadda_sa wrote:mozes slobodno. fazon je samo da stane u onaj metalni obruc..to je neka mjera, jer se rusak gura ispod sjedista...ColdWar wrote: Pozdrav svima,
hvala unaprijed.
ja sam prije mjesec letila i sa wizz i sa ryan, i sve ok.. rusak sam ubacila u one pretince iznad glave jer je bilo mjesta![]()
Mozda samo da dodam za one koji vole pejsaze umjesto iz aviona gledati iz voza, madrid-barcelona 32 eura Loco 2 se zove kompanija, samo voz, izaslo me prosli put skoro pola jeftinije nego da sam kupovao na stanici, plus express voz 2 i po sata....
- adda_sa
#1986 Re: Wizz air
ja sam bila valencija-sevilja-cordoba-granada... sa ryanom, wizzom i vueling.. izmedju ovih gradova sam isla sa Alsa busevima,mislim da je to njihov glavni bus prevoznik.. karte su bile 10-15e.. gledala sam i voz, al on bio bas kao sto kazes, 30e, duplo skuplji,pa nisam.. hajde sretan ti putColdWar wrote: Mozda samo da dodam za one koji vole pejsaze umjesto iz aviona gledati iz voza, madrid-barcelona 32 eura Loco 2 se zove kompanija, samo voz, izaslo me prosli put skoro pola jeftinije nego da sam kupovao na stanici, plus express voz 2 i po sata....
- Maraschino
#1987 Re: Wizz air
Da podijelim lose iskustvo sa ovom avio kompanijom i da svima vama kazem kako je vazno na vrijeme cekirati karte i ne cekati zadnji momenat za cheking.
Trebao da letim u subotu, karte nekada davno kupljene, chekirao u petak Ali izgleda bilo prekasno. Prodato vise karata nego sjedista i ja na kraju zavrsio u hotelu cekajuci prvi slijedeci let a to je cetvrtak.
Trebao da letim u subotu, karte nekada davno kupljene, chekirao u petak Ali izgleda bilo prekasno. Prodato vise karata nego sjedista i ja na kraju zavrsio u hotelu cekajuci prvi slijedeci let a to je cetvrtak.
- pizarro
#1988 Re: Wizz air
koja linija?
- Maraschino
#1989 Re: Wizz air
Tuzla - Eindhoven
- pizarro
#1990 Re: Wizz air
a cuj prodato vise karata nego sto ima sjedista
pa nije autobus
pa nije autobus
- ranger
#1991 Re: Wizz air
to se desava u niskobudzetnim
check in ni ne moze prije 48 sati do leta jbg shit happens
sta god da im prigovoris kazu pa niskobudzetna
check in ni ne moze prije 48 sati do leta jbg shit happens
sta god da im prigovoris kazu pa niskobudzetna
- Maraschino
#1992 Re: Wizz air
Da da, kupe momci karte po 10€ i ne putuju nego propuste let. Po takvima nekada je slaba popunjenost aviona pa su poceli da prodaju vise karatapizarro wrote:a cuj prodato vise karata nego sto ima sjedista![]()
pa nije autobus
Meni su platili hotelski smjestaj sa polupansinom, uplatila mi 2x250€ na racun i dali nove karte. Naravno da ja necu stati samo na ovom jer imam i druge troskove.
- Porodice Foht
#1993 Re: Wizz air
Druze, meni je to nevjerovatno iskustvo!Maraschino wrote:Da da, kupe momci karte po 10€ i ne putuju nego propuste let. Po takvima nekada je slaba popunjenost aviona pa su poceli da prodaju vise karatapizarro wrote:a cuj prodato vise karata nego sto ima sjedista![]()
pa nije autobus
Meni su platili hotelski smjestaj sa polupansinom, uplatila mi 2x250€ na racun i dali nove karte. Naravno da ja necu stati samo na ovom jer imam i druge troskove.
- Rockefeller
#1994 Re: Wizz air
Radi to i Eurowings. Licno znam slucaj, prodali vise karata nego sto mogu.
Isto tako sada kada sam letio za Dubrave, momku nisu mogli ocitat kartu na ulazu u avion i rekli mu da ceka sa strane. Posto je jedan putnik odma iza njega imao viska kg/odnosno vecu torbu nego dopustenu nije htio platiti i onda je on sjeo na njegovo mjesto. Wizzair je u pitanju.
U Dubravama aerodrom izgleda pristojno, uredno sve.
Isto tako sada kada sam letio za Dubrave, momku nisu mogli ocitat kartu na ulazu u avion i rekli mu da ceka sa strane. Posto je jedan putnik odma iza njega imao viska kg/odnosno vecu torbu nego dopustenu nije htio platiti i onda je on sjeo na njegovo mjesto. Wizzair je u pitanju.
U Dubravama aerodrom izgleda pristojno, uredno sve.
- Bluemore
#1995 Re: Wizz air
Overbooking se desava i kod Lufthanse
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1996 Re: Wizz air
Radi dosta njih na taj način. Prodaju više karata nego sjedišta i to je "normalno" u avio industriji.
- Bluemore
#1997 Re: Wizz air
Naravno jer uvijek ima onih
„No Show“
„No Show“
- friskyoreo
#1998 Re: Wizz air
Da li u TZ jos uvijek rade samo do ponoci? Za vikend bi moglo biti kasnjenja...
Airspace congestion
Dear Customer,
We are committed to offering you a seamless travel experience along the WIZZ journey, therefore we would like to share some useful information for your upcoming flight.
Please be advised that EUROCONTROL (air traffic management organisation in Europe) informed us that the airspace of EU is predicted to be the most congested this weekend of September 6-8, 2019. As a result of strict regulations, all flights across Europe, including Wizz Air, might experience disruptions throughout this period.
In case of any flight changes you will be notified by SMS and/or email, but please also check the Flight Status feature on our website or on the Wizz Air mobile application to verify your flight’s status before travelling.
- Maraschino
#1999 Re: Wizz air
Sala za odlaske

-
doktor78
#2000 Re: Wizz air
Dubrave? Puno ljepše izgleda nego kad sam letio prošli put...Maraschino wrote:Sala za odlaske