Wizz air

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vjesticanametli

#1576 Re: Wizz air

Post by vjesticanametli »

Pa mamu im vise hocel dobacit iko tz hh qq :-)
drndalo

#1577 Re: Wizz air

Post by drndalo »

Danas je 20% off za sve linije...
TheObala

#1578 Re: Wizz air

Post by TheObala »

kupio sam avionske karte za Peštu. nikad do sada nisam letio samo sa ručnim prtljagom, pa me zanima koja je procedura nošenja kozmetike, kako je prijavljujem i da li uopšte mogu nositi kupku, dezodorans, parfem...
hvala na odgovorima
pizarro

#1579 Re: Wizz air

Post by pizarro »

TheObala wrote:kupio sam avionske karte za Peštu. nikad do sada nisam letio samo sa ručnim prtljagom, pa me zanima koja je procedura nošenja kozmetike, kako je prijavljujem i da li uopšte mogu nositi kupku, dezodorans, parfem...
hvala na odgovorima
tecnost u boci do 100 ml.
a sve pise na njihovoj stranici.
Nothing

#1580 Re: Wizz air

Post by Nothing »

Pozdraav, prvi put letim. Zanima me kads cekirate karte?
Da li treba doci na aerodrom 2h prije leta, nosim samo rucni prtljag, tacnije ruksak. To moze unutra? Sta je jos bitno?
Maraschino

#1581 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

Nothing wrote:Pozdraav, prvi put letim. Zanima me kads cekirate karte?
Da li treba doci na aerodrom 2h prije leta, nosim samo rucni prtljag, tacnije ruksak. To moze unutra? Sta je jos bitno?
Ako si kupio sjediste(imas broj sjedista), mozes uvijek tj.odmah chekirati a ako nisi kupio sjediste, otvara ti se mogucnost chekiranja 48 sati prije leta.
trebas biti 2 sata ranije i nista posebno.
TheObala

#1582 Re: Wizz air

Post by TheObala »

pizarro wrote:
TheObala wrote:kupio sam avionske karte za Peštu. nikad do sada nisam letio samo sa ručnim prtljagom, pa me zanima koja je procedura nošenja kozmetike, kako je prijavljujem i da li uopšte mogu nositi kupku, dezodorans, parfem...
hvala na odgovorima
tecnost u boci do 100 ml.
a sve pise na njihovoj stranici.
nisam ni pogledo na web... kakav danak neiskustvu :)
thx bro
Nothing

#1583 Re: Wizz air

Post by Nothing »

Maraschino wrote:
Nothing wrote:Pozdraav, prvi put letim. Zanima me kads cekirate karte?
Ako si kupio sjediste(imas broj sjedista), mozes uvijek tj.odmah chekirati a ako nisi kupio sjediste, otvara ti se mogucnost chekiranja 48 sati prije leta.
trebas biti 2 sata ranije i nista posebno.
Ok. Hvala. F
ćiribiribela

#1584 Re: Wizz air

Post by ćiribiribela »

Jucer je u tuzli bio haos. U 6 je bio let za köln, a u 7 za berlin i svi su u isto vrijeme pokusavali da prodju security check iako su uposlenici aerodroma pokusavali objasniti da trebaju prvo da prodju ljudi koji lete za köln. Onda galama, svadja, psovanje. Na pasoskoj kontroli jedna osoba za nekih 300 ljudi. Jedna zena je uspjela da prodje nekako bez karte sa nekakvim isprintanim racunom, par sa djetetom je nekako odmah poslije pasoske krenuo prema avionu ignorisuci zaposlenika wizzaira i jos jednu provjeru karata. U avionu onda opet isto sranje, sjedaju ljudi gdje hoce eto da budu blizu partnera, pa opet raspravljanja... ne znam, letila sam iz tuzle nekih 5 6 puta, ovo je definitivno bilo najgore do sad. :mrgreen:
zforumas

#1585 Re: Wizz air

Post by zforumas »

ćiribiribela wrote:Jucer je u tuzli bio haos. U 6 je bio let za köln, a u 7 za berlin i svi su u isto vrijeme pokusavali da prodju security check iako su uposlenici aerodroma pokusavali objasniti da trebaju prvo da prodju ljudi koji lete za köln. Onda galama, svadja, psovanje. Na pasoskoj kontroli jedna osoba za nekih 300 ljudi. Jedna zena je uspjela da prodje nekako bez karte sa nekakvim isprintanim racunom, par sa djetetom je nekako odmah poslije pasoske krenuo prema avionu ignorisuci zaposlenika wizzaira i jos jednu provjeru karata. U avionu onda opet isto sranje, sjedaju ljudi gdje hoce eto da budu blizu partnera, pa opet raspravljanja... ne znam, letila sam iz tuzle nekih 5 6 puta, ovo je definitivno bilo najgore do sad. :mrgreen:
Jos samo fali da neko uleti u kabinu da objasni kako se pilotira :mrgreen:

Al' tacno je nevjerovatno koja smo mi djubrad od naroda.
holowey

#1586 Re: Wizz air

Post by holowey »

zforumas wrote:
ćiribiribela wrote:Jucer je u tuzli bio haos. U 6 je bio let za köln, a u 7 za berlin i svi su u isto vrijeme pokusavali da prodju security check iako su uposlenici aerodroma pokusavali objasniti da trebaju prvo da prodju ljudi koji lete za köln. Onda galama, svadja, psovanje. Na pasoskoj kontroli jedna osoba za nekih 300 ljudi. Jedna zena je uspjela da prodje nekako bez karte sa nekakvim isprintanim racunom, par sa djetetom je nekako odmah poslije pasoske krenuo prema avionu ignorisuci zaposlenika wizzaira i jos jednu provjeru karata. U avionu onda opet isto sranje, sjedaju ljudi gdje hoce eto da budu blizu partnera, pa opet raspravljanja... ne znam, letila sam iz tuzle nekih 5 6 puta, ovo je definitivno bilo najgore do sad. :mrgreen:
Jos samo fali da neko uleti u kabinu da objasni kako se pilotira :mrgreen:

Al' tacno je nevjerovatno koja smo mi djubrad od naroda.
a neko drugi vikne iz pozadine "zadnja, majstore" :lol:
ćiribiribela

#1587 Re: Wizz air

Post by ćiribiribela »

:lol: :lol:

Za nas ne postoje pravila, isto sranje je bilo onda u kölnu sa eu i non eu pasoskom kontrolom.
Radio Sarajevo

#1588 Re: Wizz air

Post by Radio Sarajevo »

ćiribiribela wrote::lol: :lol:

Za nas ne postoje pravila, isto sranje je bilo onda u kölnu sa eu i non eu pasoskom kontrolom.
Dok sam imao samo bh. pasoš, uvijek sam išao na EU pasošku kontrolu, zato što retardirani aerodromski radnici razdvajaju ljude na kraju redova i govore "European passports here", "non-European passports there", i onda se ja uguram među "European", iako to uopšte nije namjena.

Pošto ne znaju šta je Evropa, a šta Evropska unija, ja to samo iskoristim, i to isto kažem policajcu, da su me radnici tu poslali. Svaki put prođe.
splinter

#1589 Re: Wizz air

Post by splinter »

Ma to treba uzeti kakvu dobru motku i paliju i kako ko prolazi kroz pasošku (sve ili random nebitno) tako ga samo dobro lupat čisto preventivno, tkzv. degenek terapija vrlo korisna i efikasna u zemljama u tranziciji.
vjesticanametli

#1590 Re: Wizz air

Post by vjesticanametli »

:lol:
spreca

#1591 Re: Wizz air

Post by spreca »

Radio Sarajevo wrote:

Dok sam imao samo bh. pasoš, uvijek sam išao na EU pasošku kontrolu, zato što retardirani aerodromski radnici razdvajaju ljude na kraju redova i govore "European passports here", "non-European passports there", i onda se ja uguram među "European", iako to uopšte nije namjena.

Pošto ne znaju šta je Evropa, a šta Evropska unija, ja to samo iskoristim, i to isto kažem policajcu, da su me radnici tu poslali. Svaki put prođe.
Ja bih te vratio taman da su te i Bair i Merkel skupa poslali...znaju oni sta je koji pasos ali nece da komplikuju....i onda se nesto cudimo....dobro da hoce uopste pasos pokazati :mrgreen: ....da ne bude ono ...ma ko te jebe ko si ti ?...sta sam to uradio da mi pasos gledas :lol: :lol: :lol:
spreca

#1592 Re: Wizz air

Post by spreca »

to ti je kad opancari sa trakotora pravo u avion
muzicar_iz_parka

#1593 Re: Wizz air

Post by muzicar_iz_parka »

U nekoj ozbiljnoj državi bi svakog ko pravi nered na aerodromu priveli.
Letio sam par puta iz Tuzle, uvijek neka zajebancija i stočno ponašanje. Samo me čudi zašto se tako ne ponašaju u državi destinacije.
Da se mene pita, ja bi pozvao par policajaca iz jedinice za podršku TK i postavio da se vide, neće se stoka drugačije naučiti.
spreca

#1594 Re: Wizz air

Post by spreca »

muzicar_iz_parka wrote:U nekoj ozbiljnoj državi bi svakog ko pravi nered na aerodromu priveli.
Letio sam par puta iz Tuzle, uvijek neka zajebancija i stočno ponašanje. Samo me čudi zašto se tako ne ponašaju u državi destinacije.
Da se mene pita, ja bi pozvao par policajaca iz jedinice za podršku TK i postavio da se vide, neće se stoka drugačije naučiti.
:thumbup:
pa na svom se terenu ponasaju tako jer misle da im policija nesmije nista osim samo pasos pogledati....naviklo tako kao na avtobusu...daj samo da ja udjem a ostale ko jebe...seljakluk
costacurta

#1595 Re: Wizz air

Post by costacurta »

spreca wrote:
muzicar_iz_parka wrote:U nekoj ozbiljnoj državi bi svakog ko pravi nered na aerodromu priveli.
pa na svom se terenu ponasaju tako jer misle da im policija nesmije nista osim samo pasos pogledati....naviklo tako kao na avtobusu...daj samo da ja udjem a ostale ko jebe...seljakluk
Mrtvi seljakluk.
Al jesmo čobani generalno. Gdje god dođeš neko bi nešto SAM' DA PITAM JARANE, ko goveda navale na vrata, neki kometari od kojih se ja crvenim, negodovanje oko kontrola i pregleda. Čim stoka pređe granicu doživljava transformaciju, nevjerovatno.
Snobizam.
Al najjače kad počnu komentarisati tip aviona, avioinžEnjeri, žaliti se na sjedišta jer se ne mogu spuštati,, što mu je sendviĆ hladan, naručuju late machiato i AAAAJ
Ćovjeće
Nadzorna_ploca

#1596 Re: Wizz air

Post by Nadzorna_ploca »

Ja nabijem slusalice, pustim mozak na pašu i drzim se zadnji ili u cosku. :mrgreen:
spreca

#1597 Re: Wizz air

Post by spreca »

costacurta wrote:
spreca wrote:
Mrtvi seljakluk.
Al jesmo čobani generalno. Gdje god dođeš neko bi nešto SAM' DA PITAM JARANE, ko goveda navale na vrata, neki kometari od kojih se ja crvenim, negodovanje oko kontrola i pregleda. Čim stoka pređe granicu doživljava transformaciju, nevjerovatno.
Snobizam.
Al najjače kad počnu komentarisati tip aviona, avioinžEnjeri, žaliti se na sjedišta jer se ne mogu spuštati,, što mu je sendviĆ hladan, naručuju late machiato i AAAAJ
Ćovjeće
mozda je mislio da sluze Cevape :lol: :lol:...sta bi ljudi htjeli za 100 maraka biznes klasu....tamo su sjedista bolja ali valja zavuci ruku u dzep poduboko :lol: :lol:
Maraschino

#1598 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

sve ovo kada procitam dodjem do zakljucka da su svi isti i oni sto se kritikuju i oni sto kritikuju. :D

niko da se pohvali jeftinim kartama za ljeto 2019.g. kada su prije neko vece otvorili.
ćiribiribela

#1599 Re: Wizz air

Post by ćiribiribela »

Pa jest lijepo sto su karte jeftine i sto je moguce da se cesce putuje, ali opet se mora znati neki red. Cemu galama i psovanje.
Maraschino

#1600 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

ćiribiribela wrote:Pa jest lijepo sto su karte jeftine i sto je moguce da se cesce putuje, ali opet se mora znati neki red. Cemu galama i psovanje.
nekultura ali i to se nauci ako ne milom onda silom. :D

takvi tipovi koji nesto na galamu fataju u kulturnom svijetu izgledaju smijesno.
e sada, jesu li kod nas smijesni? sve dok ih neki smatraju hrabrim bi ce tako
Post Reply