Izaberes basic i dodas priority kao extra service u sljedecem koraku kupovanja karte.feferon wrote:Hvala na odgovoru, čuo sam za taj priority boarding nekad davno, ali ga sad nema ponuđenog![]()
Samo ovaj Wizz Go
Taj priority boarding bi mi najbolje odgovarao
Wizz air
- ovo_malo_duse
#1101 Re: Wizz air
- vjesticanametli
#1102 Re: Wizz air
-
feferon
#1103 Re: Wizz air
Hoće li me zezati u Berlinu onda kad budem išao nazad?vjesticanametli wrote:pb u tz je ludilo....DZaba placas....slobidno ponesi malu torbicu i ja sam u decembru
Uzimam povratnu
- vjesticanametli
#1104 Re: Wizz air
Ma ne gleda niko ba pogotpvo berlin i bilund ....pod jaknu i smjeskaj se....easy ba
putovala s ruSakom a nosila ceker poveci na ramenu jos i bas pita neki tip kako ces ti to reko okacicu na tebe nemas tasnu....fino regulara nosila cekerce 
Last edited by vjesticanametli on 16/01/2018 22:38, edited 1 time in total.
- Edin H.
#1105 Re: Wizz air
Ma u Londonu nista ne gledaju. Ja kad sam isao na BiH - Grcksa frajer, ja ga znam, ponio malu torbicu a pored nje nekakvu kesurinu (valjda za mrtvace, ja konto da se seli u BiHfeferon wrote:Hoće li me zezati u Berlinu onda kad budem išao nazad?vjesticanametli wrote:pb u tz je ludilo....DZaba placas....slobidno ponesi malu torbicu i ja sam u decembru
Uzimam povratnu
Naravoucenije - no risk, no gain.
- vjesticanametli
#1106 Re: Wizz air
-
feferon
#1107 Re: Wizz air
Hvala vam puno na odgovorima 
Još samo da pitam, je li gužva na aerodromu TZL? Bus mi stiže oko 11:15 u grad pa dok nađem taxi, dok dođem na aerodrom
velike su šanse da zakasnim na let. Koliko ranije moram biti tamo?
Jesu li u međuvremenu uspostavili neku bus liniju do TZL ili su i dalje taxi i autostop jedine mogućnosti da se dođe tamo?
Još samo da pitam, je li gužva na aerodromu TZL? Bus mi stiže oko 11:15 u grad pa dok nađem taxi, dok dođem na aerodrom
Jesu li u međuvremenu uspostavili neku bus liniju do TZL ili su i dalje taxi i autostop jedine mogućnosti da se dođe tamo?
-
MaliizDoboja
#1108 Re: Wizz air
Imas bus direktno za aerodrm iz SA na www.hvala.dk
-
feferon
#1109 Re: Wizz air
Hvala za info, ali nisam iz Sarajeva
Jbg, nije cijela BiH Sarajevo

Jbg, nije cijela BiH Sarajevo
- vjesticanametli
#1110 Re: Wizz air
Fefice neces zakasnit ne sikiraj se vise ... javi kad se vratis jesmol te dobro obucili 
- drndalo
#1111 Re: Wizz air
A nalazis li se ili ti je blize neka cesta kojom svakako mora ovaj kombi proci prema Tuzli. Pa da te pokupe na dogovorenom mjestu?feferon wrote:Hvala za info, ali nisam iz Sarajeva
Jbg, nije cijela BiH Sarajevo![]()
-
mirzasut
#1112 Re: Wizz air
Iskreno, Wizzom sam iz Tuzle putovao par puta čisto turistički, jeftine karte me ponukaše da postanem turistički vuk...
Ipak, čini mi se da se tu nešto generalno mijenja, ponuda karata za ovu godinu je dosta skuplja za iste destinacije, čak i ako je to 5 i više mjeseci prije putovanja. Tih stvarno niskih cijena skoro da i nema... Da li vi dijelite moja opažanja?
Ipak, čini mi se da se tu nešto generalno mijenja, ponuda karata za ovu godinu je dosta skuplja za iste destinacije, čak i ako je to 5 i više mjeseci prije putovanja. Tih stvarno niskih cijena skoro da i nema... Da li vi dijelite moja opažanja?
- vjesticanametli
#1113 Re: Wizz air
Istina...ja sad uzela berlin tz 2 povratne u martu i skuplje je....mozda zbig raspusta u de ili....
- Sarah24
#1114 Re: Wizz air
Da.mirzasut wrote:Iskreno, Wizzom sam iz Tuzle putovao par puta čisto turistički, jeftine karte me ponukaše da postanem turistički vuk...
-
Nadzorna_ploca
#1115 Re: Wizz air
Ja kupio Bratislavu april u oktobru za 80km povratna. Gledam sad povratna karta bi kostala 50 km. Cini mi se da je dosta stvar srece i datuma kad se ide(nova godina je ocekivano preskupo).
- drndalo
#1116 Re: Wizz air
Cesto se zna desiti da kod LCC a i normalnih kompanija kupovina karte "godinu" unaprijed bude skuplja od one 3 mjeseca prije... Tako deru one sto vole "siguricu"... LCC imaju cesto neke akcije, ali za 2-3 mjeseca, ne za >6 mjeseci, u skladu s potraznjom. I od tada prema letu cijene pocinju da rastu kako se avion puni...
-
feferon
#1117 Re: Wizz air
mislim da je skuplje zbog Uskrsa. Ide puno dijasporaca iz Njemačke za Uskrs kući pa su sigurno zato digli cijene, pogotovo ovi letovi SXF - TZL pred kraj mjeseca, preko 150 KMvjesticanametli wrote:Istina...ja sad uzela berlin tz 2 povratne u martu i skuplje je....mozda zbig raspusta u de ili....
pratite na Wizz facebook stranici, stave malo-malo neku akciju 20% na sve letove, nekada za sve putnike, nekada samo za članove Wizz Discount ClubaNadzorna_ploca wrote:Ja kupio Bratislavu april u oktobru za 80km povratna. Gledam sad povratna karta bi kostala 50 km. Cini mi se da je dosta stvar srece i datuma kad se ide(nova godina je ocekivano preskupo).
ali isplati se pričekati nekada
Usput, hvala za odgovore. Idem onda pa valjda ću stići na vrijeme, javljam se kako bude prošlo
- Krizzia
#1118 Re: Wizz air
Prebaci se na Voloteumirzasut wrote:Iskreno, Wizzom sam iz Tuzle putovao par puta čisto turistički, jeftine karte me ponukaše da postanem turistički vuk...
- drndalo
#1119 Re: Wizz air
Dio teksta si ofulio....?Krizzia wrote:Prebaci se na Voloteumirzasut wrote:Iskreno, Wizzom sam iz Tuzle putovao par puta čisto turistički, jeftine karte me ponukaše da postanem turistički vuk...
- Krizzia
#1120 Re: Wizz air
Ne.drndalo wrote:Dio teksta si ofulio....?Krizzia wrote:Prebaci se na Voloteumirzasut wrote:Iskreno, Wizzom sam iz Tuzle putovao par puta čisto turistički, jeftine karte me ponukaše da postanem turistički vuk...
- drndalo
#1121 Re: Wizz air
Jok nisi... Otklen ono Volotea leti ? Iz Bihaca ili Banja Luke ? Mostara ?Krizzia wrote: Ne.
- Krizzia
#1122 Re: Wizz air
Bez smisladrndalo wrote:Jok nisi... Otklen ono Volotea leti ? Iz Bihaca ili Banja Luke ? Mostara ?Krizzia wrote: Ne.
- drndalo
#1123 Re: Wizz air
Pa ubaci ljudima smisao, navedi nastavak iz Volotea-e, Dubrovnik, Split, Venezia i tako to... Da ne pomisli neko da ima kod nas...Krizzia wrote:Bez smisladrndalo wrote:Jok nisi... Otklen ono Volotea leti ? Iz Bihaca ili Banja Luke ? Mostara ?Krizzia wrote: Ne.
- TDK-90
#1124 Re: Wizz air
Isto tako mislimmirzasut wrote:Iskreno, Wizzom sam iz Tuzle putovao par puta čisto turistički, jeftine karte me ponukaše da postanem turistički vuk...
-
MensurM
#1125 Re: Wizz air
Pa ja kupio prekjučer Budimpeštu za 40KM povratnu, Berlin nedavno za 60, a večeras Stockholm isto za 60.TDK-90 wrote:Isto tako mislimmirzasut wrote:Iskreno, Wizzom sam iz Tuzle putovao par puta čisto turistički, jeftine karte me ponukaše da postanem turistički vuk...
Šta tu nije jeftino?