windows media problem

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
felichi

#1 windows media problem

Post by felichi »

trivijalan problem, al' nervira

kada pocnem download neku muziku sa linka, windows media otvori 'file download' prozor u kome onda idu oni procenti snimljenog file-a, i kada ga citavog snimi omoguce se opcije open, save i cancel.

umjesto toga, kako podesiti media player da download-uje file direktno u media playeru tako da mogu slusati onaj dio koji je vec snimljen.

drugarski pozdrav,
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

uradi sljedece:
na WMP na tools>options>file types>select all > ok
Frutek

Post by Frutek »

Da ne otvaram novu temu :oops:

Imal kakav dobar program za pravljenje mp3 discova?! Sa Nerom ne mogu da podesim redoslijed pjesama, za obični CD-R može, al za mp3 ne može :(
felichi

Post by felichi »

the_flyer

veliki magu, kralju elektronike, tehnike i svega ostalog

neizmjerno sam zahvalan

'zivot cine male stvari' :D
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Frutek wrote:Da ne otvaram novu temu :oops:

Imal kakav dobar program za pravljenje mp3 discova?! Sa Nerom ne mogu da podesim redoslijed pjesama, za obični CD-R može, al za mp3 ne može :(
MP3 u smislu da ustane u data formatu? :D

posto ostaje u data formatu, u ovoj dimenziji ne mozes (mislim na dimenziju u kojoj zivimo). kad snimis na cd, tretira se kao regularan file system sa istim osobinama (npr sortiranje). Sto znaci, ako zelis da slusas mp3 disk na playeru, moras ili promjeniti ime (uvedes brojeve kao redosljed) ili sortirati po folderima
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

felichi wrote:the_flyer

veliki magu, kralju elektronike, tehnike i svega ostalog

neizmjerno sam zahvalan

'zivot cine male stvari' :D
:D :D
np
irfan2

Post by irfan2 »

Frutek wrote:Da ne otvaram novu temu :oops:

mediamonkey je najbolji program za muziku..vidjeces, kombinuje sve najbolje iz wmp10 i winampa..i plus ima konvertovanje wma u mp3, ogg, id3 tag editor itd, get file names from the internet..mislim perverzija zesca :D

pretpostavljam da je jedan od problema koji te nerviraju to da u eksploreru moras nac pojedinacno svaku pjesmu pa je prevuc u burner..e nemoras....nadji mediamonkey pa ces vidjet :D

sto se tice redoslijeda, nazalost dobro je rekao neko iz mase :D ...
ali skini file renamer i u novom folderu kopiraj pjesme koje zelis prziti i onda ih samo preimenuj da dobijes raspored koji zelis

file renamer nadji sam :D
Post Reply