trivijalan problem, al' nervira
kada pocnem download neku muziku sa linka, windows media otvori 'file download' prozor u kome onda idu oni procenti snimljenog file-a, i kada ga citavog snimi omoguce se opcije open, save i cancel.
umjesto toga, kako podesiti media player da download-uje file direktno u media playeru tako da mogu slusati onaj dio koji je vec snimljen.
drugarski pozdrav,
windows media problem
Moderator: Benq
-
The_Flyer2002
uradi sljedece:
na WMP na tools>options>file types>select all > ok
na WMP na tools>options>file types>select all > ok
-
neko iz mase
MP3 u smislu da ustane u data formatu?Frutek wrote:Da ne otvaram novu temu![]()
Imal kakav dobar program za pravljenje mp3 discova?! Sa Nerom ne mogu da podesim redoslijed pjesama, za obični CD-R može, al za mp3 ne može
posto ostaje u data formatu, u ovoj dimenziji ne mozes (mislim na dimenziju u kojoj zivimo). kad snimis na cd, tretira se kao regularan file system sa istim osobinama (npr sortiranje). Sto znaci, ako zelis da slusas mp3 disk na playeru, moras ili promjeniti ime (uvedes brojeve kao redosljed) ili sortirati po folderima
-
The_Flyer2002
felichi wrote:the_flyer
veliki magu, kralju elektronike, tehnike i svega ostalog
neizmjerno sam zahvalan
'zivot cine male stvari'
np
- irfan2
mediamonkey je najbolji program za muziku..vidjeces, kombinuje sve najbolje iz wmp10 i winampa..i plus ima konvertovanje wma u mp3, ogg, id3 tag editor itd, get file names from the internet..mislim perverzija zescaFrutek wrote:Da ne otvaram novu temu![]()
Imal kakav dobar program za pravljenje mp3 discova?! Sa Nerom ne mogu da podesim redoslijed pjesama, za obični CD-R može, al za mp3 ne može
pretpostavljam da je jedan od problema koji te nerviraju to da u eksploreru moras nac pojedinacno svaku pjesmu pa je prevuc u burner..e nemoras....nadji mediamonkey pa ces vidjet
sto se tice redoslijeda, nazalost dobro je rekao neko iz mase
ali skini file renamer i u novom folderu kopiraj pjesme koje zelis prziti i onda ih samo preimenuj da dobijes raspored koji zelis
file renamer nadji sam