Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Quaresma wrote:jel ko drzao upaljen pc duze od 3 sata? znam da sam imao problema sa wim 7 betom, radi 3 sata i ugasi se
Imam isti problem kod ovog novopecenog win8, radi 3 sata i restarta se. Radi se o win8 professional. Je li neko imao sličan problem, sta bi moglo biti?!
probaj otici u control panel, power options i oznaci high perfomanse
mozda ti to rijesi problem, doduse to.mi nije rijesilo problem na win beti ali na punojverziji je
imam pitanje, sta dobivam kad skinem windows odavde
Je li ovo beta verzija, ocito da cu ga moci legalno licencirat ???
Ima l update kasnije ?
Dobit ces vaktiju za ovu i naredne dvije godine, ezan koji neces moci ugasit i dzamiju kao wallpaper koju neces moci promjenit... Pa ti vidi sta ces, ja ti ne bi savjetovao
Quaresma wrote:jel ko drzao upaljen pc duze od 3 sata? znam da sam imao problema sa wim 7 betom, radi 3 sata i ugasi se
Imam isti problem kod ovog novopecenog win8, radi 3 sata i restarta se. Radi se o win8 professional. Je li neko imao sličan problem, sta bi moglo biti?!
probaj otici u control panel, power options i oznaci high perfomanse
mozda ti to rijesi problem, doduse to.mi nije rijesilo problem na win beti ali na punojverziji je
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
E hvala na odg. Vec sam izbrisao Professional pa cu sad instalirati Enteprise da vidim hoce li na njemu biti isto, ako bude probat cu tako rijesit problem.
evo ja imam office 2013 i aktivirao sve legalno preko MS-a ali ne pise kada ce mi isteci, zna li ko? Da hoce ovako biti i za windows 8 kad sad izadje 15-tog bilo bi sminka
shiljak wrote:evo ja imam office 2013 i aktivirao sve legalno preko MS-a ali ne pise kada ce mi isteci, zna li ko? Da hoce ovako biti i za windows 8 kad sad izadje 15-tog bilo bi sminka
pa office je beta, neće izaći do kraja godine, nisi ga mog'o nikak aktivirat XD
pa bas iz tog razloga je i aktiviran sve legalno, ali mi ne pise dokada ce mi biti.. Ovo sa windows 8 sada je finalna verzija, ali opet ovi spominju MSDN itd kanal gdje MS daje ja mislim besplatne licence (recimo za ucenike/studente) itd.. ili ce im barem dati recimo pola godine/godinu besplatno da koriste OS, trebalo bi
shiljak wrote:pa bas iz tog razloga je i aktiviran sve legalno, ali mi ne pise dokada ce mi biti.. Ovo sa windows 8 sada je finalna verzija, ali opet ovi spominju MSDN itd kanal gdje MS daje ja mislim besplatne licence (recimo za ucenike/studente) itd.
Pa nije aktivirano, nego nema potrebe za aktivacijom po defaultu je sve legalno