Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shiljak wrote:Samo da kažem da je ovaj KSMSpico najbolji crack Nije virus, samo pokreneš program i sačekaš 10-60 sekundi i aktivirano sve. Offline aktivacija. Korišten za office 2013
Ima onaj drugi KSM, što pokreće server itd.. spora procedura, moraš driver za mrežnu instalirati.. i na kraju opet neće da radi, valjda što mi je router..
KMSpico v9.1.3 Final, ali najbolji je bio Microsoft Toolkit - Official KMS Solution for Microsoft Products i dok izađe finalna verzija opet će da bude najbolji...Ali za ovu verziju http://thepiratebay.ac/torrent/9332858/ ... .1_Dec2013
ne treba ti ni jedan ni drugi aktivator jer je već aktivirana sa sličnim alatom...
alfistasa wrote:Mozda glupo pitanje ali kao se na windowsu 8 zatvaraju prozori jer nema ono ko na w7 x . Hvala
Ctrl + W generalno zatvara sve prozore, na svim operativnim sistemima i u gotovo svim programima.
OK ali imas vise prozora otvoreno i ti bi htijeo samo neki da zatvoris ? jedno sam skontao da predjem na drugi prozor i onda u ljevom cosku misom kad pridjes izadju ti otvoreni prozori i tu mozes da zatvoris prozor koji ne zeljis, drugi nacin nisam skontao ?
alfistasa wrote:Mozda glupo pitanje ali kao se na windowsu 8 zatvaraju prozori jer nema ono ko na w7 x . Hvala
Ctrl + W generalno zatvara sve prozore, na svim operativnim sistemima i u gotovo svim programima.
OK ali imas vise prozora otvoreno i ti bi htijeo samo neki da zatvoris ? jedno sam skontao da predjem na drugi prozor i onda u ljevom cosku misom kad pridjes izadju ti otvoreni prozori i tu mozes da zatvoris prozor koji ne zeljis, drugi nacin nisam skontao ?
escobar__ wrote:Neupotrebljiv? Pretjeruješ uveliko. Sistem je bolji od Windowsa 7, a ako je mjerilo kvalitete OS-a start meni onda nemamo šta pričat na tu temu.
Ma nije problem drugaciji osvrt na sistem no kazem da je on ipak prevashodno radjen za Touchscreen, i tu je 100% EXTRA za tu takvu konfiguraciju ali mi ostali ne mozemo sa ovim masinam iskoristiti njegov potencijal.
Vala koristim potencijal svog laptopa maksimalno... Ne znam kako ti ne mozes iskoristiti potencijal?! Sta ne mozes na Win 8 sto mozes na Win 7? Ja Metro vidim kao dodatak na Windows koji ne moram da koristim, a zna biti koristan...
Zhìxin wrote:Vala koristim potencijal svog laptopa maksimalno... Ne znam kako ti ne mozes iskoristiti potencijal?! Sta ne mozes na Win 8 sto mozes na Win 7? Ja Metro vidim kao dodatak na Windows koji ne moram da koristim, a zna biti koristan...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ma o 'potencijalu' dovoljno govori činjenica da npr. jedan BF4 bolje radi na win8 nego na win7 tj. primjetno veći FPS na osmici (zavisno od situacije 5-10 FPS više što nije zanemarivo).
Nemam win8 , nego 7 , ali pošto svakako ne znam gdje staviti pitanje, možda ovdje ima stručnjaka ...
Ima li ikakav način da se slika prepravljena u običnom paintu vrati na original? Original sliku nemam kod sebe, treba mi više od sedmicu da je dobijem, a hitno mi treba....