Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ako ima rijesenje za aktivaciju win 8 pro...preko kms servera ili ako moze sa onim kljucem za windows media centar(imam ih 4 kom)...moze i na PP...........hvala
vukojebina wrote:sorry ako se pisalo o tome,ja nissm naso...interesuje me' jel moze da se promijeni kompletan jezik OS-a recimo na engleski...kad sam install, valjda po lokaciji, odma mi ga na njemacki install, a ja nekako naviko os da mi je vazda na engleskom... znam da je na sedmici islo ono sa updetom skines jezike... hvala lijepa
da tačno, može da se promijeni kompletan jezik OS u windows 8, samo da update jezika ali najprije da instalirate bs-ba ili hr-hr, kad otvorite skype jeste vidi na našega jezika, pa poslije da tipkate na engleski, u skype neće biti na arapski već engleski
Qler wrote:Snimio sam 2013 na windows 7, nije na osmici
Polupo sam loncice...velika isprika
Za nas obicne smrtnike office 2013 jos nije dostupan...bice ...najverovatnije... pocetkom naredne godine.Mogu ga dobiti... samo za kolicinska licenciranja i za TechNet i MSDN pretplatnike .Može se instalirati Office 2013 Preview besplatno...http://office.about.com/od/Office365/ss ... review.htm
Nadam se da si to trazio... http://office.about.com/od/Office365/a/ ... e-2013.htm
Tu imas info...
Ako treba jos nesto..napisi
seyo71 wrote:ako ima rijesenje za aktivaciju win 8 pro...preko kms servera ili ako moze sa onim kljucem za windows media centar(imam ih 4 kom)...moze i na PP...........hvala
zar nisi mogao da platis 15eura za originalnu verziju?
Finaliziran je. To što nije izašao u maloprodaju ne znači da ne postoji finalni proizvod. U RTM je fazi, znači finalna verzija je tu (nisam siguran da li je postala dostupna MSDN pretplatnicima ali zasigurno jeste TPB pretplatnicima).
loged ti je kad je upaljen i stoji sa strane, znas i sam da ga zatvaras desnim klikom i close, kad to uradis onda si out, po meni je ovaj skayp bas mega sranje, ni malo mi se ne svidja :/
Samo nema kljuca, ne mozes aktivirati ovo 60 dana free da dobijes
EDIT: evo ga sada je ispravljen bug, prikazuje kljuc
Ja sam skotno sta cu, imam ovaj office customer preview koji traje ja mislim 90 dana.. kad taj istekne skinem RTM i produzim jos na 60 a nakon tog zna se..