Windows 7 pro x64 čisti download, bez aktivatora i sl.

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

DaShip

#26 Re: Windows 7 pro x64 čisti download, bez aktivatora i sl.

Post by DaShip »

Bio je na MS-ovom forumu ISO fajl, možda se neko sjeti te teme.
diablobih

#27 Re: Windows 7 pro x64 čisti download, bez aktivatora i sl.

Post by diablobih »

soul_eclipse wrote:Ja bi presao na Win 7 ili 8.1 ali na tim Operativnim sistemima samo meni ne radi igra FIFA 18(sve sam zivo probao ali nece) :D,nekako su oni po meni najbolji OS ,dok je WIN 10 prenatrpan stvarima koje nisu potrebne i bezveze uzmaju memorije,CPU ...etc
Cini ti se, nije nicim vala natrpana, ni blizu. Najbolji OS dosad.
REDDEVILS

#29 Re: Windows 7 pro x64 čisti download, bez aktivatora i sl.

Post by REDDEVILS »

crnivrag wrote:http://mirror.corenoc.de/digitalriverco ... so.torrent

Čisti .iso file, iako je torrent, skida original verziju bez aktivatora i sl., i u pitanju je Windows 7 Proffesional x64 sa uključenim SP1.
Hvala crni :evil: , provjereno cist iso file danas sam ga instalirao na dvije Skylake masine a pomocu Asus EZ installera ubacio USB 3.0 drivere za Windows 7 i sve perfektno radi :)
Tesla Edison

#30 Re: Windows 7 pro x64 čisti download, bez aktivatora i sl.

Post by Tesla Edison »

Skinuo sam iso koji ste mi preporučili i radi. Međutim nakon instalacije, vrag ne da mira i hoću Windows 10. Nazvao fino Microsoft na 080020230 i nakon utvrđivanja legalnosti Windows 7, poslali mi poseban neki exception link na mali za besplatnu nadogradnju na Windows 10. Nisam znao da se tek tako može dobiti besplatna 10-ka ali eto može izgleda.
Uglavnom, hvala vam na pomoći :thumbup:
crnivrag

#31 Re: Windows 7 pro x64 čisti download, bez aktivatora i sl.

Post by crnivrag »

TESLA_EDISON wrote:Skinuo sam iso koji ste mi preporučili i radi. Međutim nakon instalacije, vrag ne da mira i hoću Windows 10. Nazvao fino Microsoft na 080020230 i nakon utvrđivanja legalnosti Windows 7, poslali mi poseban neki exception link na mali za besplatnu nadogradnju na Windows 10. Nisam znao da se tek tako može dobiti besplatna 10-ka ali eto može izgleda.
Daleko od toga da ti ja nisam dao mira :P

Drago mi je da sve radi kako treba, te da si usput dobio i legalnu verziju Windows-a 10 :)
Tesla Edison

#32 Re: Windows 7 pro x64 čisti download, bez aktivatora i sl.

Post by Tesla Edison »

crnivrag wrote:
TESLA_EDISON wrote:Skinuo sam iso koji ste mi preporučili i radi. Međutim nakon instalacije, vrag ne da mira i hoću Windows 10. Nazvao fino Microsoft na 080020230 i nakon utvrđivanja legalnosti Windows 7, poslali mi poseban neki exception link na mali za besplatnu nadogradnju na Windows 10. Nisam znao da se tek tako može dobiti besplatna 10-ka ali eto može izgleda.
Daleko od toga da ti ja nisam dao mira :P

Drago mi je da sve radi kako treba, te da si usput dobio i legalnu verziju Windows-a 10 :)
Ma i ja se iznenadio. Mada reko hajde da pokušam i kaže operatera da je tek licenca aktivirana i da mogu napraviti izuzetak i dati mi Windows 10. Uglavnom hvala vam jos jednom :)
forum_selektor

#33 Re: Windows 7 pro x64 čisti download, bez aktivatora i sl.

Post by forum_selektor »

Sve na jednom mjestu, bez torrenata i gluposti.

Code: Select all

https://tb.rg-adguard.net/public.php
Post Reply