Pozdrav dragi moji forumaši.
Problem je u tome što mi je OS Windows 7 oštećen, konkretno da kažem da u toku rada na kompjuteru, na monitoru u donjem delu slika zaigra. Navedena pojava se iznova dešava.
Molim Vas da mi predložite kako da rešim navedeni problem.
Windows 7: Glitch
Moderator: Benq
- Sanjarko
#2 Re: Windows 7: Glitch
Bump.
Nadam se da ce ti ko odgovorit.
Nadam se da ce ti ko odgovorit.
- zforumas
#3 Re: Windows 7: Glitch
Jesi li siguran da nije hardwerski, tj. da ti nije problem sa kablovima od monitora, grafickom karticom, samim monitorom? Ja bih prvo pokusao promijeniti kabal (VGA, DVI, HDMI, DP ili koji vec koirstis), posudi od nekoga monitor ili spoji na TV pa vidi da li se i tu javlja problem...dr Christian Troy wrote:Pozdrav dragi moji forumaši.
Problem je u tome što mi je OS Windows 7 oštećen, konkretno da kažem da u toku rada na kompjuteru, na monitoru u donjem delu slika zaigra. Navedena pojava se iznova dešava.
- amar1994
#4 Re: Windows 7: Glitch
moguce da je virus neki, win32 i slicno, neka neko da preporuku za skeniranje toga, meni je malwarebytes pomogao oko takvih glupostidr Christian Troy wrote:Pozdrav dragi moji forumaši.