nastimas tamo u opcijama vrijeme kada da ti radi update...napravi da ti u toku radnog vremena ne moze raditi update,nego nakon sto zavrsiLaertes wrote:Pomoć kolege forumaši!
Windows 10 home imam. I neki dan mi iskoči, u pola posla, security update sa opcijama now i update later. Naravno, ja na update later. I onda, par sati kasnije, upozorenje da je scheduled update za 15 minuta, i za 15 minuta, u pola posla, kreće taj update, plavi ekran i tako sat vremena, a meni frka za posao. I kad je završio, izbaci da nije moguće instalirati, jer mi nije latest version of windows 10.
I sad krenulo isto to, eno ga working on updates već neko vrijeme. Pretpostavljam da će rezultat biti isti.
Šta mi je činiti?
onda kada ti izbaci obavijest da imas novi update,ostavis komp upaljen poslije radnog vremena i on ti sam uradi update u zadato vrijeme
sutra dodjes na posao i normalno radis
ti ocito nisi jako dugo radio update,moguce da uopste i nisi imao zadnju "fall creators" nadogradnju i da je onda pocelo to da ti skida i zato je dugo trajalo
mozes ti u opcijama tamo i pauzirati update,pa mjesecno ga jednom odraditi...imas opcija