Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije 2 dana napravio sam clean install win 7 64 bit i uključio automatski update kao i uvijek do sada no postoji problem. Imam svega nekoliko updatea instaliranih ali ne mislim da je to to. Šta je sa appdejtom za office i ostale stvari?
Sinoć sam ostavio laptop cijelu noć tako što sam kliknuo na check for updates ali ništa. Čak i ne piše da ne postoji update ili da je završen. Samo stoji checking for updates.
A da ne govorim da mi pojede memoriju.
Ima li lijeka?
i tek sam uspio sa ovim Workaround 3, skinuo tool sa http://www.wsusoffline.net/ i nakon instalacije updatea sa tim alatom konačno je normalno proradio i online update.
Samo da znaš da sve to traje poprilično dugo, mislim da sam 3 ili 4 put morao restartovati računar između instalacija raznih updatea, tako da odmah planiraš par sati
3 GB update? Pa veći nego sam Win
U ostalom to se radi sasvim jednostavno. Imaju Web stranice koje ti nude kompletan Update. Ne moraš da ideš preko Microsoft servera. Traje oko 60 min
Microsoft ti instalira i smeće koje ti nije potrebno
Last edited by kr0 0ss on 01/09/2016 15:44, edited 1 time in total.
kr0 0ss wrote:3 GB update? Pa veći nego sam Win
U ostalom to se radi sasvim jednostavno. Imaju Web stranice koje ti nude kompletan Update. Ne moraš da ideš preko Microsoft servera. Traje oko 60 min
Microsoft ti instalira i smeće koje ti nije potrebno
Ja sam mu dao najbrži put, direktan microsoftov link sa SVIM ažuriranjima od izlaska SP1 do maja 2016. Sve u jednom fajlu za offline instaliranje.