Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Turnir je počeo, Sinner imao ozbiljan test već u prvom kolu, Džumhur danas izgubio od Feryja i, što bi drug rek'o, može rasterećeno čekati utakmicu protiv Amera.
Đoković protiv Tsitsipasa u narednom kolu, a što se žena tiče... večeras se vraća Serena Williams u svom prvom singl meču nakon, čini mi se, 2022. godine.
Pa eto, biće zanimljivo ispratiti je. Igra protiv Maye Joint.
Za mnoge najbolja teniserka svih vremena Serena Williams (44) vratila se tenisu nakon četiri godine, ali nije uspjela proći u drugo kolo Wimbledona nakon velike borbe.
Nju je u tri seta savladala Australka Maya Joint, rezultatom 6:3, 6:7 i 6:3.
Gledao sam od sredine drugog, nije toliko loše ni izgledala imajući u vidu dužinu pauze u kombinaciji s već ozbiljnim biološkim faktorima.
Tajming je, naravno, dosta lošiji i nema baš one prepoznatljive snage i oštrine u udarcima, ali vidjećemo je kad uđe u neki bolji ritam takmičarskih mečeva.
konoplja wrote: ↑08/07/2026 00:00
kako je ovako nevjerovatan ovaj nole! kakav teniser, mentalna gromada, sta izvlaci i kako se krece kao pantera sa svojih 39 godina.
najdulji mec, 5 sati i 15 minuta borbe, cetvrtfinala wimbeldona.
svaka cast FAA, borio se i dao sve od sebe. ali #fuckthemkids
kako li ce sad protiv sinnera?
nadam se da ce do kraja. to bi bila jedna preljepa prica i tacka na i velike karijere.
Masinerija i stvarno legendaran. Sjebah se sta sam gledao
Novak je imao sreće da je prvi set i po bio koliko-toliko dobar, inače bi mnogo gore prošao.
Sad da vidimo "novog" Zvereva protiv Jannika.
Opušteniji je nakon osvajanja Slama, forhend konačno povlači i udara bez veće zadrške, možda i može napraviti nešto više u odnosu na prethodne mečeve sa Sinnerom.
Bezobrazluku od strane Telemacha nigdje kraja.
Sa nekadasnje 3 lige petice, tenisa, i svih najbitnijih događaja do trećerazrednog sporta i svakodnevne reprize kosarke Partizan-Dubai.
Nekad smo za 30 maraka imali sve a sad za 65 nista.