Pa dobro ako uzme Wimbledon na vutrijust principe wrote:Federer je nekoliko puta osvajao po 3 grand slama u godina, pa mu to nije bilo dovoljno da bude najbolji sportista svijeta, ili jeste mozda jednom, a Djokovic bi morao uzeti i Wimbledon i US da bi se tome nadao..
Wimbledon 2011
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#876 Re: Wimbledon 2011
-
Irvinovo stado
#877 Re: Wimbledon 2011
4 godine uzastopno je osvajao nagradu: 2005.-2008.just principe wrote:Federer je nekoliko puta osvajao po 3 grand slama u godina, pa mu to nije bilo dovoljno da bude najbolji sportista svijeta, ili jeste mozda jednom, a Djokovic bi morao uzeti i Wimbledon i US da bi se tome nadao..
- just principe
#878 Re: Wimbledon 2011
Irvinovo stado wrote:4 godine uzastopno je osvajao nagradu: 2005.-2008.just principe wrote:Federer je nekoliko puta osvajao po 3 grand slama u godina, pa mu to nije bilo dovoljno da bude najbolji sportista svijeta, ili jeste mozda jednom, a Djokovic bi morao uzeti i Wimbledon i US da bi se tome nadao..
ja nesto u to nisam siguran al eto.. ima vise tih nagrada moguce je da je u jednoj od njih bio
- ultima_palabra
#879 Re: Wimbledon 2011
Mislim da se dosta toga promijenilo od ona 4 finala Mastersa, Nadal je vratio samopouzdanje pobjedom na FO a Đoković ipak nije na onom nivou nakon poraza od Federera. Nadalov backhand je bio glavni uzrok tih poraza, a sada ga udara prilično dobro, nekoliko jako dobrih winnera protiv Murraya.
Šta još može ići na ruku jednom ili drugom? Nadalu je vjerovatno prava priprema bio meč protiv Murraya, jer je ovaj nešto kao Đoković iz 2009-10... za 2011. se Đoković naoružao dodatnom fizičkom i mentalnom snagom. Đokoviću odgovara istrošenost terena jer se manje primjeti njegovo nešto slabije kretanje na travi, čak može i da proklizava po onoj prašini
Puno je stvari koje je Nadal uradio a Đoković nije, i zato mislim da bi trebao dobiti... ali ne bez ogorčene borbe u 4 ili 5 setova
Šta još može ići na ruku jednom ili drugom? Nadalu je vjerovatno prava priprema bio meč protiv Murraya, jer je ovaj nešto kao Đoković iz 2009-10... za 2011. se Đoković naoružao dodatnom fizičkom i mentalnom snagom. Đokoviću odgovara istrošenost terena jer se manje primjeti njegovo nešto slabije kretanje na travi, čak može i da proklizava po onoj prašini
Puno je stvari koje je Nadal uradio a Đoković nije, i zato mislim da bi trebao dobiti... ali ne bez ogorčene borbe u 4 ili 5 setova
- abondanzieri
#880 Re: Wimbledon 2011
Ipak bi u dva setaabondanzieri wrote:Nije lošeabondanzieri wrote:Moja prognoza:
Đoković- Tsonga 3-1
Nadal - Murray 3-2
da vidimo![]()
Za sutra:
Šarapova - Kvitova 1-2
valjda Marija može uzeti barem jedan set
Mislim da će danas pobijediti Nole,recimo sa 3-1
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#881 Re: Wimbledon 2011
Kad je finale? U 2?
-
Irvinovo stado
#882 Re: Wimbledon 2011
ultima_palabra wrote:Mislim da se dosta toga promijenilo od ona 4 finala Mastersa, Nadal je vratio samopouzdanje pobjedom na FO a Đoković ipak nije na onom nivou nakon poraza od Federera. Nadalov backhand je bio glavni uzrok tih poraza, a sada ga udara prilično dobro, nekoliko jako dobrih winnera protiv Murraya.
Šta još može ići na ruku jednom ili drugom? Nadalu je vjerovatno prava priprema bio meč protiv Murraya, jer je ovaj nešto kao Đoković iz 2009-10... za 2011. se Đoković naoružao dodatnom fizičkom i mentalnom snagom. Đokoviću odgovara istrošenost terena jer se manje primjeti njegovo nešto slabije kretanje na travi, čak može i da proklizava po onoj prašini![]()
- mrtva kokoš
#883 Re: Wimbledon 2011
u 3Entropio wrote:Kad je finale? U 2?
vamos rafa
- lester burnham
#884 Re: Wimbledon 2011
Još si mirniji ako opališ 2gate wrote:.
Inace kvote za Nadal-Djokovic 1.65 2.15.Odigrati gemove i miran si.

ajmooooo noolleeee...
we love you red star, we do...
-
Lucas Leiva
#885 Re: Wimbledon 2011
Agresivnost je kljuc ovakvog meca... Murray nema apsolutno nikakvu agresivnost zato i puca redovno meceve od igraca koji se brane bolje od njega, poput Nadala! Murray rijetko koji winner osvoji iz terena, uglavnom su njegovi winneri dva metra iza osnovne linije... Djokovic ima agresivnost vecu od Nadala, ali odlucice nijanse!
- ultima_palabra
#886 Re: Wimbledon 2011
Šta ćeš, slabiji poznavaoci samo to videIrvinovo stado wrote:ultima_palabra wrote:Mislim da se dosta toga promijenilo od ona 4 finala Mastersa, Nadal je vratio samopouzdanje pobjedom na FO a Đoković ipak nije na onom nivou nakon poraza od Federera. Nadalov backhand je bio glavni uzrok tih poraza, a sada ga udara prilično dobro, nekoliko jako dobrih winnera protiv Murraya.
Šta još može ići na ruku jednom ili drugom? Nadalu je vjerovatno prava priprema bio meč protiv Murraya, jer je ovaj nešto kao Đoković iz 2009-10... za 2011. se Đoković naoružao dodatnom fizičkom i mentalnom snagom. Đokoviću odgovara istrošenost terena jer se manje primjeti njegovo nešto slabije kretanje na travi, čak može i da proklizava po onoj prašini![]()
Puno je stvari koje je Nadal uradio a Đoković nije, i zato mislim da bi trebao dobiti... ali ne bez ogorčene borbe u 4 ili 5 setova![]()
Dobro si me nasmijao ovom analizom... Iako i ja dajem prednost Nadalu, ali kakvo lose kretanje... Pa Nadal je prve sedmice doslovno padao na dupe... I koji crni bekhend
Imaš li još pitanja?
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#887 Re: Wimbledon 2011
Hvala.Splinter wrote:u 3Entropio wrote:Kad je finale? U 2?
vamos rafa
Ma Rafa je životinja... Uzima ovo bez problema.
- pirmin
#888 Re: Wimbledon 2011
Volio bih da ovo uzme Novak ali mislim da to ona zvijer ipak nece dozvoliti.
-
radostan dan
#889 Re: Wimbledon 2011
Nema razloga za pritisak, polucilj je ostvaren.
Nikad mirniji pred početak meča, ako dobije odlično, ako ne nema veze, moja očekivanja je ispunio, još samo zlato i to je to što želim.
Nikad mirniji pred početak meča, ako dobije odlično, ako ne nema veze, moja očekivanja je ispunio, još samo zlato i to je to što želim.
-
bolton93
#890 Re: Wimbledon 2011
Srbija teniska velesila
Naša zemlja sa četiri "broja jedan" u singlu stigla na drugo mesto teniske "večne liste". Uspeh upotpunjuju i dvojica tenisera na vrhu svetske liste dublova.

Novak Đoković u ponedeljak će i zvanično postati najbolji teniser sveta. On će postati 25. igrač u istoriji koji će preuzeti lidersku poziciju ATP liste, od 1973. godine, od kada je ustanovljena.
Novak će tako biti četvrti teniser iz Srbije koji se popeo na teniski tron, posle Monike Seleš, Ane Ivanović i Jelene Janković.
Srbija se time izjednačuje sa teniskim velesilama poput Španije (Aranča Sančez Vikario, Rafael Nadal, Huan Karlos Ferero, Karlos Moja), Australije (Evon Gulagong, Lejton Hjuit, Džon Njukomb, Patrik Rafter) i Rusije (Marija Šarapova, Dinara Safina, Marat Safin, Jevgenij Kafeljnikov).
Ispred ostaju samo Sjedinjene Američke Države, koje su tokom istorije imale 12 tenisera na "broju jedan" - Trejsi Ostin, Kris Evert, Lindzi Devenport, Serena Vilijams, Venus Vilijams, Dženifer Kaprijati, Džimi Konors, Džon Mekinro, Džim Kurijer, Andre Agasi, Pit Sampras i Endi Rodik.
Švedska, koja je godinama dominirala svetskim tenisom, dala je "samo" tri šampiona - Bjerna Borga, Matsa Vilandera i Štefana Edberga, a Nemačka tek Štefi Graf i Borisa Bekera, baš kao i Češka (Martina Navratilova i Ivan Lendl), Švajcarska (Martina Hingis i Rodžer Federer) i Belgija (Žastin Enan i Kim Klajsters).
Impresivnom učinku srpskih tenisera svakako treba dodati i veliki uspeh u dublu - Slobodan Živojinović i Nenad Zimonjić bili su na prvom mestu ATP liste dublova.
Predsednik TSS to je učinio 1986, a Ziki prvi put 2008. godine.
Naša zemlja sa četiri "broja jedan" u singlu stigla na drugo mesto teniske "večne liste". Uspeh upotpunjuju i dvojica tenisera na vrhu svetske liste dublova.

Novak Đoković u ponedeljak će i zvanično postati najbolji teniser sveta. On će postati 25. igrač u istoriji koji će preuzeti lidersku poziciju ATP liste, od 1973. godine, od kada je ustanovljena.
Novak će tako biti četvrti teniser iz Srbije koji se popeo na teniski tron, posle Monike Seleš, Ane Ivanović i Jelene Janković.
Srbija se time izjednačuje sa teniskim velesilama poput Španije (Aranča Sančez Vikario, Rafael Nadal, Huan Karlos Ferero, Karlos Moja), Australije (Evon Gulagong, Lejton Hjuit, Džon Njukomb, Patrik Rafter) i Rusije (Marija Šarapova, Dinara Safina, Marat Safin, Jevgenij Kafeljnikov).
Ispred ostaju samo Sjedinjene Američke Države, koje su tokom istorije imale 12 tenisera na "broju jedan" - Trejsi Ostin, Kris Evert, Lindzi Devenport, Serena Vilijams, Venus Vilijams, Dženifer Kaprijati, Džimi Konors, Džon Mekinro, Džim Kurijer, Andre Agasi, Pit Sampras i Endi Rodik.
Švedska, koja je godinama dominirala svetskim tenisom, dala je "samo" tri šampiona - Bjerna Borga, Matsa Vilandera i Štefana Edberga, a Nemačka tek Štefi Graf i Borisa Bekera, baš kao i Češka (Martina Navratilova i Ivan Lendl), Švajcarska (Martina Hingis i Rodžer Federer) i Belgija (Žastin Enan i Kim Klajsters).
Impresivnom učinku srpskih tenisera svakako treba dodati i veliki uspeh u dublu - Slobodan Živojinović i Nenad Zimonjić bili su na prvom mestu ATP liste dublova.
Predsednik TSS to je učinio 1986, a Ziki prvi put 2008. godine.
- ultima_palabra
#891 Re: Wimbledon 2011
Ali i zlato valja uzeti na Wimbledonuradostan dan wrote:Nema razloga za pritisak, polucilj je ostvaren.
-
radostan dan
#892 Re: Wimbledon 2011
I... kakve veze ime spot -Kusturica, Dodik and co-koji si postavio sa Đokovićem, Vimbldonom i Londonom?
edit - Ne,ne, zašto mjenjaš spot?
- ultima_palabra
#893 Re: Wimbledon 2011
Bila greška, gledao drugi klip pa ga slučajno zalijepioradostan dan wrote:I... kakve veze ime spot koji si postavio sa Đokovićem, Vimbldonom i Londonom?
-
radostan dan
#894 Re: Wimbledon 2011
Ahaaultima_palabra wrote:Bila greška, gledao drugi klip pa ga slučajno zalijepioradostan dan wrote:I... kakve veze ime spot koji si postavio sa Đokovićem, Vimbldonom i Londonom?
- TheWatcher
#895 Re: Wimbledon 2011
Nole sretno 
- plejka2
#896 Re: Wimbledon 2011
sretno noleeeee 
- TheWatcher
#897 Re: Wimbledon 2011
evo pocinje 
-
LSD
#900 Re: Wimbledon 2011
Ko ce ovo uzeti danas, šta mislite
Nadal svoj 11 grand slam ili Novak svoj treci.
Nekako mi Nole djeluje jace trenutno.
Nekako mi Nole djeluje jace trenutno.