Please help!
Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
Moderator: Benq
- Kaligrafija
#1 Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
Moze li mi neko pomoci, kako se uređuje stranica na Wikipediji, kako se ubacuju slike, video, linkovi!? Druga stvar kako izraditi besplatnu stranicu sa domenom .ba ili .com , besplatan hosting, kako raditi, sta raditi, ja sam duduk totalni po tom pitanju!?
Please help!

Please help!
-
ado_sar
#2 Re: Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
ako si "duduk" za to, onda to prepustis ljudima koji zive od toga, a ti se bavis stvarima za koje nisi "duduk". Ha ja.
- Thorgerson
#3 Re: Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
E jbg ti bi sve besplatno.
Domena se placa.
Hosting se placa.
Znaci nema te nigdje.
Domena se placa.
Hosting se placa.
Znaci nema te nigdje.
- Thorgerson
#4 Re: Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
Pa dobro ipak evo covjek pita. Istrazuje.ado_sar wrote:ako si "duduk" za to, onda to prepustis ljudima koji zive od toga, a ti se bavis stvarima za koje nisi "duduk". Ha ja.
Mada jbg postoji i google
-
ado_sar
#5 Re: Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
tako je, postoji google.
- Kaligrafija
#6 Re: Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
E jeste mi pomogli, ono u startu kani se corava posla...
Ima li neko nesto konstruktivno da kaze, da objasni...!?
Koliko bi kostala izrada web stranice, domena, hosting, stranica nebi bila komplikovana, jednostavno nesto?!??
Koliko bi kostala izrada web stranice, domena, hosting, stranica nebi bila komplikovana, jednostavno nesto?!??
- alibegoa
#7 Re: Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
A po mogućnosti da donosi veliku zaradu?Kaligrafija wrote:E jeste mi pomogli, ono u startu kani se corava posla...![]()
![]()
![]()
- Kaligrafija
#8 Re: Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
Stranica nebi donosila nikakvu zaradu! In memoriam, biografija jedne osobe...alibegoa wrote:A po mogućnosti da donosi veliku zaradu?Kaligrafija wrote:E jeste mi pomogli, ono u startu kani se corava posla...![]()
![]()
![]()
-
Wheatly
#9 Re: Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
Imaš one besplatne tipa wix.com, weebly.com, Google Sites, itd.
- Praetorious
#10 Re: Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
Svaka domena, bilo .com ili .ba ili .štaveć se plaća. Hosting možeš naći besplatan, za to nije nikakav problem. Većina tih besplatnih hostinga nudi određenu generičku domenu, koja može ali i ne mora biti pogodna za tvoju stranicu.
Izrada stranice ... to ne znam koliko košta, zavisi od stranice i osobe koja se javi za posao. Prije nego angažiraš nekoga, napravi idejni plan, da znaš reči šta i kako želiš ili kako bi trebalo izgledati, pa tek onda možeš dobiti tačniji predračun.
Izrada stranice ... to ne znam koliko košta, zavisi od stranice i osobe koja se javi za posao. Prije nego angažiraš nekoga, napravi idejni plan, da znaš reči šta i kako želiš ili kako bi trebalo izgledati, pa tek onda možeš dobiti tačniji predračun.
- Kaligrafija
#11 Re: Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
Mozes li reci, okvirno, koliko bi izrada kostala, i koliko bi sve zajedno kostalo na godisnjem nivou???Praetorious wrote:Svaka domena, bilo .com ili .ba ili .štaveć se plaća. Hosting možeš naći besplatan, za to nije nikakav problem. Većina tih besplatnih hostinga nudi određenu generičku domenu, koja može ali i ne mora biti pogodna za tvoju stranicu.
Hvala za informaciju...
-
celeron
#12 Re: Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
Javi se meni pa ćemo se dogovoriti. Ti samo zakupi hosting i domenu, naći ćemo najjeftiniji....a ja ću ti napravit stranicu. Naravno prije toga moraš osmislit plan kao što neko reče, kako želiš da izgleda stranica i sl. detalji.
- Casual's
#13 Re: Wikipedia i besplatna izrada web stranica i besplatan hosting
Stranica ti može biti od 100 do 3000 KM, dakle sve zavisi. Ako želiš javi se na PP pa te uputim u zakup domene i hostinga, također ako želiš da ti neko drugi pravi stranicu i tu ti mogu pomoći.