Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja neki dan bas u alti na kafi i ajd reko da se konektujem na wifi, a ono nece ni naopakao, povezem se sve uradim ali signal slab, ajd reko otici cu gore na vise spratove mozda je bolji signal kad sipak nece ni tako, a taj isti dan u importaneu sve normala radi
Lijepi moj komsija...dugo smo se svadzali oko glasne muzike...a onda je uveo bezicni internet bez pasworda....od tad smo najbolje komsije...covjek se ibreti zasto ga pozdravljam na sabahu
forel wrote:Lijepi moj komsija...dugo smo se svadzali oko glasne muzike...a onda je uveo bezicni internet bez pasworda....od tad smo najbolje komsije...covjek se ibreti zasto ga pozdravljam na sabahu
forel wrote:Lijepi moj komsija...dugo smo se svadzali oko glasne muzike...a onda je uveo bezicni internet bez pasworda....od tad smo najbolje komsije...covjek se ibreti zasto ga pozdravljam na sabahu
Wi Fi rješava sve neprijateljske odnose.
Ne znam je li dopusteno pitati, ali se ne mogu suzdrzati...
materevam je li iko uspio sa onim nakim softwerima hakirati komsijin WiFi ?!
Wi Fi rješava sve neprijateljske odnose.
Ne znam je li dopusteno pitati, ali se ne mogu suzdrzati...
materevam je li iko uspio sa onim nakim softwerima hakirati komsijin WiFi ?!
Qler wrote:Pokucas komsiji na vrata i kazes imam problem sa internetom, nesto me prekida, pa ako moze sifra samo da nesto probam
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Al moras ga zaklet. To pali. Npr. na sve to dodas "...ajd sestret'", ako ima sestru naravno, il "ajd djetetat..", moze i "aj svijut..." ta je dosta univerzalna. Uglavnom, skontaj sta mu je drago i zakuni ga u to. Dace ti password.
Qler wrote:Pokucas komsiji na vrata i kazes imam problem sa internetom, nesto me prekida, pa ako moze sifra samo da nesto probam
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Al moras ga zaklet. To pali. Npr. na sve to dodas "...ajd sestret'", ako ima sestru naravno, il "ajd djetetat..", moze i "aj svijut..." ta je dosta univerzalna. Uglavnom, skontaj sta mu je drago i zakuni ga u to. Dace ti password.
Heh tek sad procita ...komsija iznad mene valjda nisam fulio ? Ajd drago mi je da i ti imas koristi,pored svakodnevnih "lokalaca",samo malo me buni,koliko znam imao si svoj kucni ap ? Nebitno,poz jos jednom
respo wrote:za hakiranje komsijnog wifi-ja ne treba ti software
to je moguce i bez toga i bilo koji wifi
PA KAKO ybt, RECI MI KAKO????
Fino.....fatas pakete u zraku .al bukvalno hehe. Pegla ti je to poprilicna jer skoro svi sada imaju najacu enkripciju na ruterima plus ako nemas pred znanja i pocinjes od nule ...moze se naravno nauciti al ce ti oduzet vremena drama..
Tesko nac wpa obicni kamoli sta drugo...na netu ima milion tutoriala text i video,lako se pogubit , sam znam.jazuk moj ti