Why I didn’t buy you a drink
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pustopoljina
#26 Re: Why I didn’t buy you a drink
copy cat 
- illuminated
#27 Re: Why I didn’t buy you a drink
paloma wrote:
“Seriously, you’re not gonna buy me a drink? What’s your problem?”
haha kraljica...
klasican shit test, na koji se on upeco. levat.
ona ga je samo testirala! na vise na nacina....
da vidi prvo moze li upravljati s njim, i da li mu je stalo...
isto kako on zeli s njoj da se zabavi trebala bi i ona s njim. on zeli da bude njen ljubavnik a ne provider.
tacan odgovor: ..hocu al kad mi kupis cvijece....(sa james bond osmjehom, i pogledom u oci)
ona bi se samo nasmijala...i pomislila...ovaj je interesantan...i skrenula temu...
- kmirsad
#28 Re: Why I didn’t buy you a drink
Hoču... ako ćemo se poslije pojebati..."Hoćeš li mi platiti piće ili ćemo se samo gledati"![]()
- JThomas
#29 Re: Why I didn’t buy you a drink
ma kakav crni seks čim se takva pitanja naglas postavljaju.
- viciousD
#30 Re: Why I didn’t buy you a drink
theTruePath wrote:viciousD wrote:ja pročitah xD
Mislim da se ovaj tekst ne odnosi toliko na naše područije zato jer je kod nas ta kultura "daitinga" razvijena malo drugačije.
koja je razlika
ovdje su cure navikle da niko nema para
-
kEN0
#31 Re: Why I didn’t buy you a drink
pa sposobna si ti, skolovana, obrazovana, jebozovna i sve to, al tako ce ti ovdje mali bosnjo prici...Sunrise00 wrote:Meni se uopce ne svidja ova tradicija ili sta je vec da muskarci kupuju djevojkama piceMislim, ako sam zensko nisam nesposobna
![]()
- sodom
#32 Re: Why I didn’t buy you a drink
i to što kažeš...JThomas wrote:ma kakav crni seks čim se takva pitanja naglas postavljaju.
- dr.Gonzo
#33 Re: Why I didn’t buy you a drink
Tekst je dobar, iako se ne slazem sa svim stvarima. Meni recimo nikad nije problem platiti pice, ili citav racun u restoranu, ali mi je problem kad se to ocekuje i uzima zdravo za gotovo. To je osobina koja me odbija kod zena.
Doduse, sve je to ok za one-night stand, ali ja prvi nemam uvijek zivaca za tih igrica. Ovo sto je autor teksta uradio moze posluziti "da ovoji kukolj od zita", odnosno zene za koje je stvarno zainteresovan od onih koje bi samo jebo. To je utjeha kojom moze samom sebi opravdati to sto je kuci otisao sam.
Doduse, sve je to ok za one-night stand, ali ja prvi nemam uvijek zivaca za tih igrica. Ovo sto je autor teksta uradio moze posluziti "da ovoji kukolj od zita", odnosno zene za koje je stvarno zainteresovan od onih koje bi samo jebo. To je utjeha kojom moze samom sebi opravdati to sto je kuci otisao sam.
-
Static-X
#34 Re: Why I didn’t buy you a drink
Haman ovaj pokuso naci nesto za duze osim jedne noci, samo sto je pogrijesio mjesto izlaska,
drugi put nek proba gdje u biblioteci.
drugi put nek proba gdje u biblioteci.
-
Njanjo
#35 Re: Why I didn’t buy you a drink
100% se slazem sa doktoromdr.Gonzo wrote:Tekst je dobar, iako se ne slazem sa svim stvarima. Meni recimo nikad nije problem platiti pice, ili citav racun u restoranu, ali mi je problem kad se to ocekuje i uzima zdravo za gotovo. To je osobina koja me odbija kod zena.
-
Officer Crabtree
#36 Re: Why I didn’t buy you a drink
Aura Perez wrote:
Inace, mislim da bih u zemlju propala da prevalim preko usta "Bil' ti zvao turu?"
ako pažljivo iščitaš vidjet ćeš da ona nije tako mislila... nego eto mislila je da će to zvučati slatko rečeno tj. da će mu time pokazati da je zainteresovana za njega
a pošto je ovaj neki seronja, on skontao žena žica cugu
naravno, kasnije je bila povrijeđenog ega kad je vijdela da je ovaj bario tu debelu
s druge strane ističe tu debelu kao nekog ko je kako bi reko down to earth (nema veze s njenom težinom), međutim ta debela dade pice istu noć, samo što je odigrala na drugu kartu (sažaljenje zbog debljine)
u svakom slučaju, ostajem pri tome da je lik glup
-
smrdljivi_grad
#37 Re: Why I didn’t buy you a drink
stigao sam samo do tvog posta i necu dalje citat i vjerovatno je neki istomisljenik i napisao, al moram da kazem da od biraca nema je****... haug!Officer Crabtree wrote:Principi?
Pičkica klasična.
Mog'o joj je platit par pića i jebat je a on sad ovdje spominje lafo neku moralnu pobjedu, a onda će kupit COD2 pa igrat na kompu.
Hajd da barem pojeba debeljucu.
Jebiga, srećom ima nas koji ćemo platit', a vi morališite do sutra, ne planiram je ženit'...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#38 Re: Why I didn’t buy you a drink
oćel iko prepričati uvodni post ne da mi se čitati 
- statix
#39 Re: Why I didn’t buy you a drink
Nema dalje, legenda...debela dade pice istu noć, samo što je odigrala na drugu kartu (sažaljenje zbog debljine)