http://www.osmiputnik.com/ ko ne vjeruje nek se uvjeri...
vidimo se u Splitu!!!
Moderator: _BataZiv_0809
Poshto karta????stardust_rnr wrote:svi oni koji vole Stare Decke Koji Jos Uvijek Izuzetno Prase, trebalo bi da skoknu do Splita 1.8.2006. gdje ce ovi velikani rame uz rame sa 8. Putnikom da sviraju na Tvrdjavi Gripe...
![]()
![]()
![]()
vidimo se u Splitu!!!
Pazi samo da te ne vrate s graniceDrumer wrote:Poshto karta????stardust_rnr wrote:svi oni koji vole Stare Decke Koji Jos Uvijek Izuzetno Prase, trebalo bi da skoknu do Splita 1.8.2006. gdje ce ovi velikani rame uz rame sa 8. Putnikom da sviraju na Tvrdjavi Gripe...
![]()
![]()
![]()
vidimo se u Splitu!!!
a sto ne volim lijene ljudeDrumer wrote:Poshto karta????stardust_rnr wrote:svi oni koji vole Stare Decke Koji Jos Uvijek Izuzetno Prase, trebalo bi da skoknu do Splita 1.8.2006. gdje ce ovi velikani rame uz rame sa 8. Putnikom da sviraju na Tvrdjavi Gripe...
![]()
![]()
![]()
vidimo se u Splitu!!!
Eh jos da sam tebe sta pitao sve bi bilo u redu. Pitao sam onoga ko je postavio temu. Haj sad bizi....DaysleepeR wrote:a sto ne volim lijene ljudeDrumer wrote:Poshto karta????stardust_rnr wrote:svi oni koji vole Stare Decke Koji Jos Uvijek Izuzetno Prase, trebalo bi da skoknu do Splita 1.8.2006. gdje ce ovi velikani rame uz rame sa 8. Putnikom da sviraju na Tvrdjavi Gripe...
![]()
![]()
![]()
vidimo se u Splitu!!!
7.3.2006.
Ehej čopore naš vjerni!
Upravo je potvrđen nastup "WHITESNAKE"- a i "Osmog Putnika" u Splitu, 1.8.2006. na Tvrdjavi Gripe!
Ulaznice ce biti pustene u predprodaju krajem ovog ili pocetkom slijedeceg tjedna!
Cijena ulaznice je 190kn u pretprodaji, 210kn zadnjih 10 dana i na dan koncerta 220 kn.
Pretprodajna mjesta: "Dancing Bear" cd shop u Splitu, "Dallas" cd shop u Splitu te "Eventim"!
Upravo smo se vratili u Split nakon koncertnih nastupa u Pozarevcu i Beogradu! Uskoro slike i videa u multimedijalnoj sekciji site-a!
Od srca i duse hvala svima koji su bili na ovim svirkama, te sa nama podijelili hrpu pozitivne energije i ljubavi pretocene u glazbu! THANX !!!
Vaši Putnici
Pazi malo drumeru, probusicu ti opne i polomit paliceDrumer wrote:Eh jos da sam tebe sta pitao sve bi bilo u redu. Pitao sam onoga ko je postavio temu. Haj sad bizi....DaysleepeR wrote:a sto ne volim lijene ljudeDrumer wrote: Poshto karta????
7.3.2006.
Ehej čopore naš vjerni!
Upravo je potvrđen nastup "WHITESNAKE"- a i "Osmog Putnika" u Splitu, 1.8.2006. na Tvrdjavi Gripe!
Ulaznice ce biti pustene u predprodaju krajem ovog ili pocetkom slijedeceg tjedna!
Cijena ulaznice je 190kn u pretprodaji, 210kn zadnjih 10 dana i na dan koncerta 220 kn.
Pretprodajna mjesta: "Dancing Bear" cd shop u Splitu, "Dallas" cd shop u Splitu te "Eventim"!
Upravo smo se vratili u Split nakon koncertnih nastupa u Pozarevcu i Beogradu! Uskoro slike i videa u multimedijalnoj sekciji site-a!
Od srca i duse hvala svima koji su bili na ovim svirkama, te sa nama podijelili hrpu pozitivne energije i ljubavi pretocene u glazbu! THANX !!!
Vaši Putnici
Hej pa vidis mogo si, pa da mi onda kupis nove jer svakako dotrajale..DaysleepeR wrote:Pazi malo drumeru, probusicu ti opne i polomit paliceDrumer wrote:Eh jos da sam tebe sta pitao sve bi bilo u redu. Pitao sam onoga ko je postavio temu. Haj sad bizi....DaysleepeR wrote: a sto ne volim lijene ljude
7.3.2006.
Ehej čopore naš vjerni!
Vaši Putnici
a sto si ti ters cojk...Drumer wrote:a sto ne volim lijene ljude
Al prvo je dao neumjesni komentar, zato sam reko haj bizi. A i tebi cu ako se nastavis mjesati.
Hehehe, ma da sam stvarno lijen ja ne bih nista rekao, al stvarno nisam..Radim ko crnac za crnca..Alfons Kauders wrote:a sto si ti ters cojk...Drumer wrote:a sto ne volim lijene ljude
Al prvo je dao neumjesni komentar, zato sam reko haj bizi. A i tebi cu ako se nastavis mjesati.![]()
radis ko crnac al zaradjujes ko bijelac, jesi vidio sto ti kolega muzicar "odradi" slobu u haaaagu ?Drumer wrote:Hehehe, ma da sam stvarno lijen ja ne bih nista rekao, al stvarno nisam..Radim ko crnac za crnca..Alfons Kauders wrote:a sto si ti ters cojk...Drumer wrote:a sto ne volim lijene ljude
Al prvo je dao neumjesni komentar, zato sam reko haj bizi. A i tebi cu ako se nastavis mjesati.![]()
![]()
Ma da znas da sam odmah posumnjao na njega. Uvijek je on meni bio sumnjiv. Nije vise mogao gledat sudjenje i odradio ga sa jednom solom na gitari..Eh sto ti je rec muzika...Alfons Kauders wrote:radis ko crnac al zaradjujes ko bijelac, jesi vidio sto ti kolega muzicar "odradi" slobu u haaaagu ?Drumer wrote:Hehehe, ma da sam stvarno lijen ja ne bih nista rekao, al stvarno nisam..Radim ko crnac za crnca..Alfons Kauders wrote: a sto si ti ters cojk...![]()
![]()
a onaj sto se objesio... objesio se na istoj zici...Drumer wrote:Ma da znas da sam odmah posumnjao na njega. Uvijek je on meni bio sumnjiv. Nije vise mogao gledat sudjenje i odradio ga sa jednom solom na gitari..Eh sto ti je rec muzika...Alfons Kauders wrote:radis ko crnac al zaradjujes ko bijelac, jesi vidio sto ti kolega muzicar "odradi" slobu u haaaagu ?Drumer wrote:Hehehe, ma da sam stvarno lijen ja ne bih nista rekao, al stvarno nisam..Radim ko crnac za crnca..![]()
Ma garant kupio kod zice u Artistu kod Roberta. Kod njega su zice dobre za takvih stvari..Alfons Kauders wrote:a onaj sto se objesio... objesio se na istoj zici...Drumer wrote:Ma da znas da sam odmah posumnjao na njega. Uvijek je on meni bio sumnjiv. Nije vise mogao gledat sudjenje i odradio ga sa jednom solom na gitari..Eh sto ti je rec muzika...Alfons Kauders wrote: radis ko crnac al zaradjujes ko bijelac, jesi vidio sto ti kolega muzicar "odradi" slobu u haaaagu ?![]()
Ma garant kupio kod zice u Artistu kod Roberta. Kod njega su zice dobre za takvih stvari..Drumer wrote: a onaj sto se objesio... objesio se na istoj zici...![]()
jok ba, na njih bi se samo neki anoreksicar mogo objesit da ne puknuAlfons Kauders wrote:Ma garant kupio kod zice u Artistu kod Roberta. Kod njega su zice dobre za takvih stvari..Drumer wrote: a onaj sto se objesio... objesio se na istoj zici...![]()
Btw javlja li se on? Sta prica?
mene to nista ne cudi. al sva sreca pa nam ni split ni beograd nisu daleko, jos nam ni viza ne treba... jadni smo al valja se snalazit..., via la St!Isto se ponovilo i za Sisters of Mercy.
Stara priča.
hvala ti puno... jos kad bi s nama podijelio/la svoje iskustvo... bilo bi vise nego odlicnoToplo preporucujem Whitesnake uzivo. Prva liga. Kolikogod da kosta.